afroo. Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 a co to za placki masz ? Grzane tortille. Marcin stwierdził, że to s-line stołki.
pajda Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 a co to za placki masz ? Grzane tortille. Marcin stwierdził, że to s-line stołki. jak napis wyhawtujesz to wtedy ja ale za to kiera miodzio co tam za rezanko u navi było ?
afroo. Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Póki co tylko blutek. Ale chyba wrócę na pełne BOSE i zapomniany dziś SDS.
pajda Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Póki co tylko blutek. Ale chyba wrócę na pełne BOSE i zapomniany dziś SDS.Od czegoś trzeba zacząćIle za bose $
afroo. Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Złoty.pięćdziesiąt ale stawiam furke i odbieram gotową bez szukania gratów.
ucho.77 Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Afroo robiłeś całe podpięcia pod radio tak jak ci mówiłem Arturoo fona w de nie używam przeto zero odzewu
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) Edytowane 5 Marca 2016 przez Kędzior
afroo. Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Afroo robiłeś całe podpięcia pod radio tak jak ci mówiłem Cała nowa wiązka pociągnięta jak ori pod fotel pasażera i wywalony przy okazji quadlock z tunera tv bo za dużo to miejsca zajmowało za RNSEm. Koła już poskładałeś?
ucho.77 Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Afroo robiłeś całe podpięcia pod radio tak jak ci mówiłem Cała nowa wiązka pociągnięta jak ori pod fotel pasażera i wywalony przy okazji quadlock z tunera tv bo za dużo to miejsca zajmowało za RNSEm.Koła już poskładałeś? jeszcze gumek nie kupiłem
morsik26 Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Co o nich sądzicie? Mam kolejną propozycje zamiany. http://olx.pl/oferta/felgi-18-5x112-vw-audi-proste-CID5-IDei0F3.html
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Co o nich sądzicie? Mam kolejną propozycje zamiany. http://olx.pl/oferta/felgi-18-5x112-vw-audi-proste-CID5-IDei0F3.html do takich fel musi byc mocna gleba, w sumie jak do wszystkich hehe ja bym szukal raczej rozmiaru 19, niema roznicy miedzy 18 hehehehe
Rekomendowane odpowiedzi