ucho.77 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Morsik ten wzór jest sam na nie chorowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Morsik ten wzór jest sam na nie chorowałem No bardzo zajefajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Morsik ten wzór jest sam na nie chorowałem Ale dopiero od 18" wzwyż. Mam takie 17" na zimę i już mi się zbrzydły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Morsik ten wzór jest sam na nie chorowałem Ale dopiero od 18" wzwyż. Mam takie 17" na zimę i już mi się zbrzydły. W takim wzorze to by mi nawet 17 wystarczyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Fajne są pod warunkiem że o takich parametrach 8,5 et 29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 8.5j/et29/18 Sąsiad podobne ma w pasku w 16 calach Afroo powiedz jak się sprawują gumki co masz na lato nie są głośne bo mój facher odradza mi jodełke,bo według etykiety paliwo C,a przyczepność A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Nie bierze jodelki Ucho jakich opon szukasz? Jaka firma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Tutaj szukaj opon bo dobre ceny http://1opony1.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 właśnie widzę niektóre opony jeszcze taniej niż tu http://polskihurtopon.pl/s/2-regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 RainSporty 3 jak dla mnie rewelacja. Z resztą mówiłem Ci, że zostawiam dla siebie bo na lepszej oponie póki co nie jeździłem, trzymają na suchym i na mokrym jak wściekłe. I nie jest to typowa jodełka tylko asymetryczny bieżnik. Z minusów bardzo mały rant ochronny jeśli komuś na tym zależy bo przy feldze 8,5j rant odkryty no i boczna ścianka dosyć miękka co czuć na szybkich łukach. Szerokość Uniroyal zawyża i 235 wychodzi jak 225. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Tutaj szukaj opon bo dobre ceny http://1opony1.pl/ Prawie 100 zł mniej na sztuce w porównaniu do oponeo, aż dziwne, może ktoś z Tychów zainteresuje się tą firmą? Ucho? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Nie bierze jodelki Ucho jakich opon szukasz? Jaka firma? Michał coś do +/- 400zł za sztukę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 RainSporty 3 jak dla mnie rewelacja. Z resztą mówiłem Ci, że zostawiam dla siebie bo na lepszej oponie póki co nie jeździłem, trzymają na suchym i na mokrym jak wściekłe. I nie jest to typowa jodełka tylko asymetryczny bieżnik. Z minusów bardzo mały rant ochronny jeśli komuś na tym zależy bo przy feldze 8,5j rant odkryty no i boczna ścianka dosyć miękka co czuć na szybkich łukach. Szerokość Uniroyal zawyża i 235 wychodzi jak 225. Przymierzam się właśnie do nich, każdy chwali Nie bierze jodelki Ucho jakich opon szukasz? Jaka firma? Michał coś do +/- 400zł za sztukę Ucho, a Ty znasz ten sklep z Tychów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Pucek nie znam,a opinie na necie są bardzo różne, ale ja go mam na miejscu więc mogę wpaść do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Stanley kiedys mial wlasnie rain sport i nazekal chodz ladnie trzymaja sie drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Pucek nie znam,a opinie na necie są bardzo różne, ale ja go mam na miejscu więc mogę wpaść do nich Jeżeli to nie problem to podskocz w wolnej chwili, mam zamiar w tym tygodniu zamówić 2 sztuki uniroyalów i nie ukrywam że cena jest bardzo dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Ale to co Akjam wkleił też ceny mają mega Porównując nankangi ns20 to co Pajda ma to wychodzi 5stówek taniej niż na oponeo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 O to duża różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Pucek nie znam,a opinie na necie są bardzo różne, ale ja go mam na miejscu więc mogę wpaść do nich Jeżeli to nie problem to podskocz w wolnej chwili, mam zamiar w tym tygodniu zamówić 2 sztuki uniroyalów i nie ukrywam że cena jest bardzo dobra. daj na pv co potrzebujesz,to w poniedziałek postaram się podskoczyć i będzie wiadomo co i jak Quwa tylko czemu nigdzie nie ma conti w dobrej cenie Pucek teraz tak patrze i obie hurtownie są z Tychów ten sam właściciel bo nawet konto te same maję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 No to dziś znów ruda z cola... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi