Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma reguły... Psuje się wszystko.... My mamy w firmie dell biznesowe z stacjami za grube siano i chodzą gorzej niż mój sony za 3300 pln z sklepu media.markt....ale fakt faktem dell zamula ale.sie nie psuje jak toschiba

Naciapane z Z2

Sony? Bitch please. Zobacz jakie mają teraz fajne laptopy w ofercie, albo raczej jakich nie mają bo cały dział laptopów został zamknięty :decayed:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie ma reguły... Psuje się wszystko.... My mamy w firmie dell biznesowe z stacjami za grube siano i chodzą gorzej niż mój sony za 3300 pln z sklepu media.markt....ale fakt faktem dell zamula ale.sie nie psuje jak toschiba

Naciapane z Z2

Sony? Bitch please. Zobacz jakie mają teraz fajne laptopy w ofercie, albo raczej jakich nie mają bo cały dział laptopów został zamknięty :decayed:

No widzisz a ja mam i na razie sobie chwale... Dokupiłem 5 lat,gwarancji i jakoś leci a toschiba sie zj***ła... Nie.ma.reguły w tych czasach... Druga sprawa... Krytykujesz sony a ile sprzętu miałeś tej firmy...?? Bo ja.mialem telefon Samsunga Note z serii biznes jak wiadomo i dosłownie kropla.wody go zabiła i sprzedałem w cenie złpmu za 500 zł.. Teraz mam xperie Z2 od Sony i jest Szacun... Raz mnie zawiodła.bo kręciłem klipa w 4k i się ugotował ale.poszedł pod kran pod zimną wode ochłodził się i zyskał moc... O wynalzkach typu LG G3 nie wspomne.... Zabawki....

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

A ja znowu jestem cięty na sony xperia bo mam dwie z i z3+ i w obydwu pękły wyświetlacze one pękają jak się k**wa na nie patrzy

Opublikowano

A ja znowu jestem cięty na sony xperia bo mam dwie z i z3+ i w obydwu pękły wyświetlacze one pękają jak się k**wa na nie patrzy

Haha masz racje. Były wadliwe modele za ciasno spasowane...pękają od słońca... Mój Z2 jest poprawiony... To jest jak z Audi... Trzeba wiedziec co kupic bo inaczej lipa... Interesuje.mnie Z5 ale cena kosmos i jeszcze wady na razie nie poznane....

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

Moim zdaniem to i tak szajs

Opublikowano

Moim zdaniem to i tak szajs

Diman... Dziadku... Powem ci jedno... Teraz wszystko ma sie zepsuć po gwarancji... Od.kompa przez telefon tablet i auto....sztab inżynierów nad tym pracuie.... Taka prawda

Naciapane z Z2

Opublikowano

Kolego młody ta z3+ miała tydzień i c**j ja strzelił wiec nie mów mi o gwarancji bo się jeszcze nie zdarzyła uprawomocnic

Opublikowano

Kolego młody ta z3+ miała tydzień i c**j ja strzelił wiec nie mów mi o gwarancji bo się jeszcze nie zdarzyła uprawomocnic

Hahaha takie Czasy diman... Nam w pasku firmowym na gwarancji totalnie zgniły drzwi i wymieniali w aso.. Na gwarancji... Takie mamy czasy... Mój nissan jest 2002 i zero rdzy... Taknsamo jest z telefonami tv itd.

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

Dobra cena... Miszka... (B)

Naciapane z Z2

Opublikowano

:hi:

Jest temat lapków to od siebie dodam żadnego asusa mój 4 razy w naprawie wcześniej miałem toschibe i chodził parę lat ale teraz nie wiem jak ta marka się ma.

Multis jak ogarniasz lapki to ile taki napęd dvd ?

asus k70io

Wyciągasz napęd, wpisujesz model na allegro i masz cene :). do tego wystarczy krzyżak w 90% przypadków, :)

Opublikowano

nie podobją mi się te auta :kwasny:

Edytowane przez stanley

Opublikowano
Bo ty jesteś przesiąkniety ASO VW Audi i jesteś zniszczony...

Naciapane z Z2

Opublikowano

:hi:

Opublikowano
Bo ty jesteś przesiąkniety ASO VW Audi i jesteś zniszczony...

Naciapane z Z2

gówno prawda, nigdy nie byłem fanem marki :P

Opublikowano

Co tam słychować z wieczora? :naughty:

Opublikowano

Stasiu mi też nie, ale w sumie fajnie się tym jeździ :wink:

tylko to już wiekowe auta są

Opublikowano

Stasiu mi też nie, ale w sumie fajnie się tym jeździ :wink:

tylko to już wiekowe auta są

też ostatnio taką jechałem, nieźle się to prowadzi :wink:

Opublikowano

Dlatego następne auto będzie ze stajni bmw i to będzie e61 [emoji2]

Opublikowano

Dlatego następne auto będzie ze stajni bmw i to będzie e61 [emoji2]

nie wierzę póki nie kupisz :P

:jerk:

Edytowane przez stanley

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.