pajda Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Ja za paska place 2400 full mega opcja wartość auta 36
Bulczas Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 ja się skusiłem na opcję 3 paki droższą ale warunki zupełnie inne czyli pewnie z d*py do buzi Instynkt Rocco nigdy Cię nie opuści widzę
stanley Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Ja za paska place 2400 full mega opcja wartość auta 36 wziąłeś sobie teraz opcje auto non stop ?
Bulczas Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 albo OC +mini casco - od kradzieży i żywiołów lub inne opcje tam są dostępne , jak chcesz dam Ci nr do laski co się zajmuje ubezpieczeniami + może dołożyć zniżki (jakieś tam bonusy mają ale rzadko kiedy to dają bo c**jowo mają za to płacone) porównasz sobie, ale na bank znajdzie Ci najtaniej pytanie czy najtaniej znaczy najlepiej ? ja się skusiłem na opcję 3 paki droższą ale warunki ubezpieczenia zupełnie inne Nie szukam najtańszej opcji bo w grę wchodzi tylko full pakiet na ori częściach itp. Możesz podesłać namiar a nóż czymś mnie zadziwi Ładna
stanley Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 albo OC +mini casco - od kradzieży i żywiołów lub inne opcje tam są dostępne , jak chcesz dam Ci nr do laski co się zajmuje ubezpieczeniami + może dołożyć zniżki (jakieś tam bonusy mają ale rzadko kiedy to dają bo c**jowo mają za to płacone) porównasz sobie, ale na bank znajdzie Ci najtaniej pytanie czy najtaniej znaczy najlepiej ? ja się skusiłem na opcję 3 paki droższą ale warunki ubezpieczenia zupełnie inne Nie szukam najtańszej opcji bo w grę wchodzi tylko full pakiet na ori częściach itp. Możesz podesłać namiar a nóż czymś mnie zadziwi Ładna cytując klasyka: nie była sukaaa ładna, ale miała takie antenki...
Kędzior Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 albo OC +mini casco - od kradzieży i żywiołów lub inne opcje tam są dostępne , jak chcesz dam Ci nr do laski co się zajmuje ubezpieczeniami + może dołożyć zniżki (jakieś tam bonusy mają ale rzadko kiedy to dają bo c**jowo mają za to płacone) porównasz sobie, ale na bank znajdzie Ci najtaniej pytanie czy najtaniej znaczy najlepiej ? ja się skusiłem na opcję 3 paki droższą ale warunki ubezpieczenia zupełnie inne Nie szukam najtańszej opcji bo w grę wchodzi tylko full pakiet na ori częściach itp. Możesz podesłać namiar a nóż czymś mnie zadziwi Ładna podobno troche ją szpeca wąsy ale poza tym jest ok hehehe
pajda Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 panowie co myślicie : http://allegro.pl/felgi-alu-mercedes-7-5x17-et-47-5x112-w-wa-696-i6423835880.html# http://allegro.pl/felgi-aluminiowe-mercedes-e-klasse-w-212-17-cali-i5095451796.html do paska oczywiście to ma być dla mnie żadne poszukiaj jakiś 17 z VW np z wersji r-line np: te drugie fajne pytanie czy to sa 17" fajne wzory zaczynają się od 18+
stanley Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) są też w 17" a jeżeli nie to co za problem Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez stanley
Bulczas Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 albo OC +mini casco - od kradzieży i żywiołów lub inne opcje tam są dostępne , jak chcesz dam Ci nr do laski co się zajmuje ubezpieczeniami + może dołożyć zniżki (jakieś tam bonusy mają ale rzadko kiedy to dają bo c**jowo mają za to płacone) porównasz sobie, ale na bank znajdzie Ci najtaniej pytanie czy najtaniej znaczy najlepiej ? ja się skusiłem na opcję 3 paki droższą ale warunki ubezpieczenia zupełnie inne Nie szukam najtańszej opcji bo w grę wchodzi tylko full pakiet na ori częściach itp. Możesz podesłać namiar a nóż czymś mnie zadziwi Ładna podobno troche ją szpeca wąsy ale poza tym jest ok hehehe Teraz wszystkie się stylizują na conczite
pajda Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 są też w 17" a jeżeli nie to co za problem w tym że jak wrzucę 18" to bedzie to z d*py wygladać http://allegro.pl/kola-felgi-17-vw-golf-passat-opony-zima-r-line-i6388060677.html#imglayer http://allegro.pl/audi-a1-a3-s-line-2012-felgi-opony-225-45-r17-i6168262168.html
afroo. Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 to chyba trzeba szukać gwintu I rolki z B6 wrzucisz na relaksie.
Rekomendowane odpowiedzi