ucho.77 Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Pajda ja myślałem że pakiet zima jest już na aucie chyba że Dorocie do wózka szukasz 17' Cześć
Miszka82 Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Pajda bier Omanyty w 19 calach i bedzie miód malina
pajda Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Pajda ja myślałem że pakiet zima jest już na aucie chyba że Dorocie do wózka szukasz 17' Cześć no jest na aucie zgadza się na przyszłe lato coś szukam Pajda bier Omanyty w 19 calach i bedzie miód malina bez gwintu to będzie koza
Miszka82 Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Miszka dzwoniłem Dzięki za namiar babeczka ogarnęła sporą zniżkę w porównaniu z tym co miałem gadałech Ci... ino spodziewaj się faktury korygującej za miejsce zamieszkania +200% Kiedy wy dojrzejecie Nigdy
ucho.77 Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Pajda bier Omanyty w 19 calach i bedzie miód malina
stanley Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) ja mam takie jak te, jutro wiozę do lakiernika tylko, że nie będzie czarnego matu Edytowane 1 Września 2016 przez stanley
ucho.77 Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Pajda nie kojarzę aby b6 na gwyncie latało
Miszka82 Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Pajda ja myślałem że pakiet zima jest już na aucie chyba że Dorocie do wózka szukasz 17' Cześć no jest na aucie zgadza się na przyszłe lato coś szukam Pajda bier Omanyty w 19 calach i bedzie miód malina bez gwintu to będzie koza sam się oszukujesz... 1. Szukałeś auta co mało poli - i co d*pa wdupia tyle samo albo i więcej 2. Miało być duże - a jest ciutek większe 3. Miał być dupowóz a piszesz o programach, kołach, gwintach itp i tak by wymieniać bez liku sprzedaj to i kup jak Stan dobre b7 ciut starsze ps. widziałem, że wozisz młodą na przednim fotelu, podkładasz coś pod skórę jakiś koc itp ? czy nosidełko idealnie gładkie ? pytam bo ja raz wrzuciłem z tyłu fotelik bez niczego i się zrobił odcisk
stanley Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 ja nie narzekam, brakuje jakiś 200PS ale poza tym może być
ucho.77 Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 pytam bo ja raz wrzuciłem z tyłu fotelik bez niczego i się zrobił odcisk żelazkiem przez papier do pieczenia zrób na tvn t. kiedyś tak klient od detalingu robił
Miszka82 Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 ja nie narzekam, brakuje jakiś 200PS ale poza tym może być niestety ale 1.8T idzie nieco lepiej od zwykłej 1.8 125ps i nie ma się co oszukiwać - mam porównanie ale klekot do miasta to nieporozumienie ad. spalania dziś jebnąłem trasę w sumie 900km i średnia wyszła mi 11,5 LPG ( 700km 2 pasy prędkość przelotowa 140-160 + 200km wiochy 90-110) wg mnie ok pytam bo ja raz wrzuciłem z tyłu fotelik bez niczego i się zrobił odciskżelazkiem przez papier do pieczenia zrób na tvn t. kiedyś tak klient od detalingu robił proszę jaka perfekcyjna porada to tak jak kiedyś Rozenkowa gadała żeby resztki Coli wlewać do kibla i tak robię ale nie sprawdzałem w sanepidzie czy pomaga
stanley Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 ja nie narzekam, brakuje jakiś 200PS ale poza tym może być niestety ale 1.8T idzie nieco lepiej od zwykłej 1.8 125ps i nie ma się co oszukiwać - mam porównanie ale klekot do miasta to nieporozumienie ad. spalania dziś jebnąłem trasę w sumie 900km i średnia wyszła mi 11,5 LPG ( 700km 2 pasy prędkość przelotowa 140-160 + 200km wiochy 90-110) wg mnie ok pytam bo ja raz wrzuciłem z tyłu fotelik bez niczego i się zrobił odciskżelazkiem przez papier do pieczenia zrób na tvn t. kiedyś tak klient od detalingu robił proszę jaka perfekcyjna porada to tak jak kiedyś Rozenkowa gadała żeby resztki Coli wlewać do kibla i tak robię ale nie sprawdzałem w sanepidzie czy pomaga czyli spalanie jak w moim, przy 160km/h wychodzi 12-12,5l przy 200km/h jest 16 Ale ja uważam, że nie ma nic lepszego do miasta jak 1.9 bądź 2.0tdi po jakimś czipsie - więcej frajdy i bardziej ergonomiczne jak benzyna
ucho.77 Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Miszka klient tak właśnie robił z wgnieceniami na skórze
Pucek Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Pajda ja myślałem że pakiet zima jest już na aucie chyba że Dorocie do wózka szukasz 17' Cześć no jest na aucie zgadza się na przyszłe lato coś szukam Pajda bier Omanyty w 19 calach i bedzie miód malina bez gwintu to będzie koza sam się oszukujesz... 1. Szukałeś auta co mało poli - i co d*pa wdupia tyle samo albo i więcej 2. Miało być duże - a jest ciutek większe 3. Miał być dupowóz a piszesz o programach, kołach, gwintach itp i tak by wymieniać bez liku sprzedaj to i kup jak Stan dobre b7 ciut starsze ps. widziałem, że wozisz młodą na przednim fotelu, podkładasz coś pod skórę jakiś koc itp ? czy nosidełko idealnie gładkie ? pytam bo ja raz wrzuciłem z tyłu fotelik bez niczego i się zrobił odcisk Ty Miszka nigdy się nie pier**lisz, trafiłeś w sedno sprawy, po co była ta zmiana??? a no po jajco
stanley Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Do końca chłopaki nie macie racji, wg mnie passat jest sporo większy. 6 czy 7 lat młodszy ( rocznikowo), przebieg połowę mniejszy, silnik już CR, odczucia w prowadzeniu pozostawiam każdemu z Was Jest 4motion ( była ośka) Stan techniczny VW jest bdb Prawda jest taka, że nie zaakceptujesz mniejszej mocy w samochodzie niż miałeś... U mnie jest jest to chwilowe Jakby Ci pier**leni tunerzy odberali telefony, to już bym coś działał, a tak to dopiero po urlopie. Edytowane 1 Września 2016 przez stanley
afroo. Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 stan uderzaj do CTR mają terminy na wrzesień.
Pucek Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 A ja dzisiaj zauważyłem jedno, nie trzeba kupować trochę większego paska ani też A6 C6, wystarczy w B7 zmienić fotele na placki i będzie z tyłu sporo miejsca, zapakowałem dziś do mojej starej B5 nosidełko i co? miejsca na nogi w ciul gdzie w B7 ledwo wchodzi, ale Recaro swoje zajmuje
stanley Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 stan uderzaj do CTR mają terminy na wrzesień. już po urlopie A ja dzisiaj zauważyłem jedno, nie trzeba kupować trochę większego paska ani też A6 C6, wystarczy w B7 zmienić fotele na placki i będzie z tyłu sporo miejsca, zapakowałem dziś do mojej starej B5 nosidełko i co? miejsca na nogi w ciul gdzie w B7 ledwo wchodzi, ale Recaro swoje zajmuje to prawda
Miszka82 Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 i zaś że A4 małe, erbegi off itp pytam ile razy z tego korzystacie ? ja wiozłem raz młodą z przodu w Yarisce ale sam nie wiem dlaczego ? może jestem starej daty mnie to rybka bo u mnie 97% jazdy to firmówka ale nigdy nie miałem problemu żeby się zapakować do B6 - a przypominam wożę zapas w bagażniku bo mam gaz do junkersa pierdolenie i tyle jestem w stanie to zrozumieć przy 2 dzieci ale też nie do końca
stanley Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 i zaś że A4 małe, erbegi off itp małe, ale ja daję radę, gdyby było inaczej nie kupiłbym tego co mam
Rekomendowane odpowiedzi