Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja już też :) na szczęście wujek google forum audi tt i peb.pl są bardzo pomocne :naughty:

dobra lece coś popsuć :polew:

a podjarany jestem jak małe dziecko :polew: :polew:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja już też :) na szczęście wujek google forum audi tt i peb.pl są bardzo pomocne :naughty:

dobra lece coś popsuć :polew:

a podjarany jestem jak małe dziecko :polew: :polew:

działaj działaj :D

na pebie jest wszystko :good:

Opublikowano

Address 35 -------------------------------------------------------

Controller: 8LO 862 257 E

Component: ZV-Pumpe

Coding: 00000

Shop #: WSC 65535

1 Fault Found:

01367 - Central Locking Pump Run Time Exceeded (Likely Leak)

35-00 - -

jedyny błąd którym do mnie zagadał.. ten sam co wczoraj na spocie.. :mysli:

Opublikowano

Address 35 -------------------------------------------------------

Controller: 8LO 862 257 E

Component: ZV-Pumpe

Coding: 00000

Shop #: WSC 65535

1 Fault Found:

01367 - Central Locking Pump Run Time Exceeded (Likely Leak)

35-00 - -

jedyny błąd którym do mnie zagadał.. ten sam co wczoraj na spocie.. :mysli:

szukaj na forum kody błędów...

Opublikowano

:hi:

wow panowie ale się rozchulaliście ponad 10 stron szaleństwo szaleńswto :evil: :evil: :evil:[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 08:31_________________________________________________

161 keżor

121 krolu

111 Miszka82

54 Kanar

51 Tzieland

42 Rafal87

35 Rudi M

35 Maxito1981

34 miron78

34 akjam

32 stanley

30 Gracjan

27 Guregoru

27 czester1800

25 Baltazar

25 WOLF A4

22 gregory

21 A4 siano

20 viktor098

19 A-rek

11 pucek2509

11 Kamilbs

10 WOLFowa

wszyscy <10 zostali pominięci...

krolu dobry jesteś ze chciało ci się to liczyć :polew:

Opublikowano
Opublikowano
:hi: no i coś mi wg vag'a nie domaga centralny zamek - prawdopodobnie pęknięty któryś wężyk ale jak narazie nie zauważyłem nic podejrzanego jeśli o central chodzi więc póki co oleje temat i poczekam na rozwój sytuacji :rolleyes:
Opublikowano

wow panowie ale się rozchulaliście ponad 10 stron szaleństwo szaleńswto :evil: :evil: :evil:[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 08:31_________________________________________________

161 keżor

121 krolu

111 Miszka82

54 Kanar

51 Tzieland

42 Rafal87

35 Rudi M

35 Maxito1981

34 miron78

34 akjam

32 stanley

30 Gracjan

27 Guregoru

27 czester1800

25 Baltazar

25 WOLF A4

22 gregory

21 A4 siano

20 viktor098

19 A-rek

11 pucek2509

11 Kamilbs

10 WOLFowa

wszyscy <10 zostali pominięci...

krolu dobry jesteś ze chciało ci się to liczyć :polew:

to sa jakies stare dane, ja wczoraj spamowalem 4 godziny jak krola nie bylo i dalej jest lepszy : :confused4:

przez te wczorajsze zabawy zblokowalo mi neta i mam do 20-tego predkosc max 32kb

Opublikowano
  • Autor

siemka z rana, widze że sie pięknie rozkręcił temat , stron od zaje....a :) ale czyta sie miło , nic nie komentuje odnośnie Krola , bo faktycznie widziałem jego kumpli :gwizdanie:

a co do ciekawych rzeczy to chyba mi auto umarło i na spoty będe przychodził butami :wallbash: było tak: dołączam sie do ruchu -> wrum wrum wrum -> luka -> szczał sprzęgłem -> pi pi pi pi wrrrrrrrrr -> i nagle Stuk Jeb d*p d*p d*p d*p d*p d*p d*p :( zjechałem na bok i dalej d*p d*p d*p ;( ;( ja chyba miałem spawany silnik i pewnie spaw puścił ;(

a najgorsze jest to , że nie wiem gdzie auto oddać w katowicach , żeby nie wyjechało w jeszcze gorszym stanie niż jest teraz :(

a zaraz pylam na pociąg do Gliwic :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

uuuuuu niekorzystnie Miszka.. czyli zdjęć póki co chłopaki nie mamy co wklejać :kox:

Keżor jakbyś chciał się gdzieś scholować to daj znać w tym tygodniu w przedziale 6-11.30 jestem dostępny i chętny do pomocy :cool1:

Opublikowano

siemka z rana, widze że sie pięknie rozkręcił temat , stron od zaje....a :) ale czyta sie miło , nic nie komentuje odnośnie Krola , bo faktycznie widziałem jego kumpli :gwizdanie:

a co do ciekawych rzeczy to chyba mi auto umarło i na spoty będe przychodził butami :wallbash: było tak: dołączam sie do ruchu -> wrum wrum wrum -> luka -> szczał sprzęgłem -> pi pi pi pi wrrrrrrrrr -> i nagle Stuk Jeb d*p d*p d*p d*p d*p d*p d*p :( zjechałem na bok i dalej d*p d*p d*p ;( ;( ja chyba miałem spawany silnik i pewnie spaw puścił ;(

a najgorsze jest to , że nie wiem gdzie auto oddać w katowicach , żeby nie wyjechało w jeszcze gorszym stanie niż jest teraz :(

a zaraz pylam na pociąg do Gliwic :wallbash: :wallbash:

to lipa jak bedziesz potrzebaowal pomocy(np zholowac) to daj znac

a te odglosy ktore opisales sa mi znajome :polew:

Opublikowano
siemka z rana, widze że sie pięknie rozkręcił temat , stron od zaje....a ale czyta sie miło , nic nie komentuje odnośnie Krola , bo faktycznie widziałem jego kumpli

a co do ciekawych rzeczy to chyba mi auto umarło i na spoty będe przychodził butami było tak: dołączam sie do ruchu -> wrum wrum wrum -> luka -> szczał sprzęgłem -> pi pi pi pi wrrrrrrrrr -> i nagle Stuk Jeb d*p d*p d*p d*p d*p d*p d*p zjechałem na bok i dalej d*p d*p d*p ja chyba miałem spawany silnik i pewnie spaw puścił

a najgorsze jest to , że nie wiem gdzie auto oddać w katowicach , żeby nie wyjechało w jeszcze gorszym stanie niż jest teraz

a zaraz pylam na pociąg do Gliwic

Witam

No nieciekawie w poprzednim aucie Seat Ibiza maialem podobnie ruszylem i nagle mi sie pierdzielnelo i sprzeglo poszlo sie je... Ale u Ciebie to chyba cos innego pewnie jak cos u mnie mam mechanika ktory sie zsna na rzeczy robil bratu prawie caly silnik

Opublikowano

Nie dołujcie keżora bo widziałem dziś to auto i słyszałem i jest nieciekawie...

a co do nowych statystyk: (top 6 potem spamowicze z gliwic...)

163 keżor

152 krolu

146 Miszka82

76 Kanar

75 Tzieland

47 Rafal87

Opublikowano
  • Autor

auto już jest w zabrzu w warsztacie, dzięki wielkie Krolu i Miszka za pomoc :notworthy:

niestety zostały ślady na aucie po lewecie :( teraz czekam na diagnoze :(

Opublikowano

A mi laptop padł w domu i dopiero teraz udało mi się w pracy przeczytać. Mam nadzieję, że Krolu jest dobrym kolegą i nam wszystko wybaczy.

Opublikowano

Jak widziales, i mowisz ze jest nieciekawie, tzn ze mu korba maska wyszla, czy cos w tym stylu ? a moze mu swieca wyleciala, tak jak pelexowi.

Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? :wallbash:[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 17:42_________________________________________________

auto już jest w zabrzu w warsztacie, dzięki wielkie Krolu i Miszka za pomoc :notworthy:

niestety zostały ślady na aucie po lewecie :( teraz czekam na diagnoze :(

Kezor, ale co sie moglo stac tak na oko ? cos w silniku czy skrzynia ?

Opublikowano
  • Autor

na 90% silnik , Wesoły jak sie dowiedziałem miał podobnie i mu zawór sie urwał i rozwaliło blok ;(

Opublikowano

na 90% silnik , Wesoły jak sie dowiedziałem miał podobnie i mu zawór sie urwał i rozwaliło blok ;(

:( :( :([br]Dopisany: 08 Październik 2009, 18:03_________________________________________________http://wiadomosci.onet.pl/2056494,12,1,1,item.html :gwizdanie: :evil:

Opublikowano

W Zabrzu gdzie dokładnie?? na ul Kingi??

Opublikowano
  • Autor

nie wiem co to za ulica, w warsztacie taty Wesołego , także auto jest w dobrych rękach.

Stanley z tego co widze to zadeklarowane doładowanie to jest 1.3Bar także podjedź do tego tunera i niech Ci zmieni to doładowanie póki masz jeszcze całe turbo ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.