Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gliwice pierwsze 100 stron nabijali pół roku :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

no nasz nadworny informatyk z pełna bazą danych :hi:[br]Dopisany: 17 Październik 2009, 12:04_________________________________________________a co z tą setą ? ? ? jakies pijaństwo się wiąże czy jak ?

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to moze ja zaczne odliczac

100

:polew:

Opublikowano

:hi: siedze w robocie cały weekend.. po to by inni mogli siedzieć na forum. Póki co nie jest źle i miejmy nadzieje że do jutra nic mi sie tu nie spier... i nie bede musiał wracać do Zabrza.

A po za tym to mam milion wydatków i coś blado zaczynam widzieć zmiany w aucie tej zimy ;(

Opublikowano

to moze ja zaczne odliczac

100

:polew:

źle ...

« Odpowiedz #1423 : Dzisiaj o 12:35 »

15 postów na stronie

100 strona zacznie sie postem 1501

1501-1423... = 77 :polew: :polew: :polew:

A co do 100 strony to na spotach Gliwickich jest taka tradycja, tutaj nie musi nie ma obowiązku, zależy od ludzi ...

Opublikowano

no i kolejny wydatek :polew: :polew: ale spoko luz ja moge stawiać pierwszy jak co :naughty:

Opublikowano

Krolu zalezy od ludzi... czyli od nas, mysle ze mozna by cos zapodac na rocznicową setna stronke :good:

jesli alko to chyba raczej nie na spocie, a jak to w sumie wyglada na gliwickich ?

Opublikowano

Krolu zalezy od ludzi... czyli od nas, mysle ze mozna by cos zapodac na rocznicową setna stronke :good:

jesli alko to chyba raczej nie na spocie, a jak to w sumie wyglada na gliwickich ?

Piszę się w ciemno na taką uroczystość. :>

Strój dowolny ?? :naughty:

Opublikowano

W Gliwicach pijemy, na spocie... większość zakłada, że od 18 do 22, 1 browar nie zaszkodzi do tego często był grill...

Opublikowano

królu, widzę że chcesz rozpić kolegów...

no i dodaj że nie raz były piwka ale bez % tak żeby każdy mógł sobie wypić i szybko pojechać, np. pamiętasz jak piliśmy a potem na strefe? :tongue4:

pierwszy przypał z miejską :>

Opublikowano

siemka z wieczorka :hi:

ja dziś właśnie założyłem już zimówki cieplej już chyba niebędzie a w przyszły weekend śmigam w góry a tam to może coś sypnie więc nie ma co ryzkować.

co do setnej strony trzebaby coś wymyśleć my jesteśmy w tej niekonfortowej sytuacji że natym parkingu trochę się ludzi kręci i jeszcze nas ktoś sypnie i nam prawka zabiorą ukłony dla miszki :polew:

coś się wymyśli może ma ktoś jakąś oryginalną propozycję /??? :mysli:

Opublikowano

niech każdy kupuje kilo cukierków z % i uczcicie to też alkoholowo :polew:

Opublikowano

królu, widzę że chcesz rozpić kolegów...

no i dodaj że nie raz były piwka ale bez % tak żeby każdy mógł sobie wypić i szybko pojechać, np. pamiętasz jak piliśmy a potem na strefe? :tongue4:

pierwszy przypał z miejską :>

Cipuchny :polew:

Ja piłem normalne męskie piwo :decayed:

Opublikowano
większość zakłada, że od 18 do 22, 1 browar nie zaszkodzi

Witam z wieczora :hi: Jestem tego samego zdania tyle ze teraz za zimno na browary. Trzeba znalez jaki cieplejszy zakatek..

Opublikowano

no witam z rana :hi:

widzę że 100 nie pękła chyba nie dlatego że kto otworzy 100 strone stawia po cukierku :polew: jak to pucek napisał

oczywiście możn a zrobić bibe ale samochody do rana by musiały zostać a my z nimy a raczej pod nimi :laghing2: :laghing2: :laghing2: :drunk:

Opublikowano

no witam z rana :hi:

widzę że 100 nie pękła chyba nie dlatego że kto otworzy 100 strone stawia po cukierku :polew: jak to pucek napisał

oczywiście możn a zrobić bibe ale samochody do rana by musiały zostać a my z nimy a raczej pod nimi :laghing2: :laghing2: :laghing2: :drunk:

Ja mam śpiwór do -4 stopni i wysoki zawias :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

nie dużo do tej 100 brakuje a wtorek jeszcze daleko :naughty:

ale to trzeba by się na coś zdecydować czy bro na świeżym powietrzu czy w jakimś pubie bez samochodów :chytry:

Opublikowano

Witam z rana :hi:

Slyszalem cos o kolesiu w Katowicach, co organizuje czasami takie imprezki dla ludzi z A4, ma ponoc calkiem duzy plac i jakis domek, nazywal sie chyba jakos na K... :decayed:

Opublikowano

Witam z rana :hi:

Slyszalem cos o kolesiu w Katowicach, co organizuje czasami takie imprezki dla ludzi z A4, ma ponoc calkiem duzy plac i jakis domek, nazywal sie chyba jakos na K... :decayed:

On chyba przeszedł na .eu bo ostatnio coś się nie odzywa ... nawet spoty opuszcza :mysli: :mysli:

Opublikowano

o żesz Tyyyy to wszystko powoli staje się jasne.. tracimy Go :thumbdown::wink4:

a tak poważnie to czy Gracjan tu jeszcze zagląda czy już tylko na eu?? bo widziałem go tylko raz na spocie i jakoś więcej nie mieliśmy okazji się spotkać :chytry:

Opublikowano

Spoko K. jest z nami na pewno. Może słabo się udziela bo ostatnio dopiekło mu jego audi, może trochę zwątpił w markę Audi :gwizdanie: Na pewno wróci!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.