Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No widzę, że tu jakieś ustawki, handelek... :wink4: Ciemna strona miasta... :kox::evil:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

qrde to wtorek będzie ciekawy :naughty: najpierw Celebrity Deathmatch Miszka-Guru, Potem szkolenie z zakresu opisu opony by Stanley, a na koniec Rafał tłumaczący mi co trzeba zrobić żeby wsadzić jego lampy w moje auto :cool1:

Opublikowano

qrde to wtorek będzie ciekawy :naughty: najpierw Celebrity Deathmatch Miszka-Guru, Potem szkolenie z zakresu opisu opony by Stanley, a na koniec Rafał tłumaczący mi co trzeba zrobić żeby wsadzić jego lampy w moje auto :cool1:

:bry:

spoty sie rozkrecaja :decayed:, D.I.L.- erka kwitnie :kox:

Opublikowano
  • Autor
czesc.gif:decayed:
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

jak juz pisałem na gliwickich, ktoś mi w nicy przebil 4 x opony nożem :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny:

czekam teraz na pały...

a i trochę kultury jak już pisałem wysyłam pw do nowych... jak tu wejdzie i zobaczy to nie przyjedzie bo pomyśli, że to forum bmw...

Opublikowano

Siema :hi:

No ogolnie A4 jest duzo w kazdym slaskim miescie, jak i w polsce, ale nie kazdy ma takie zamilowanie do motoryzacji zeby byc aktywnym na forum i jezdzic na spoty. Choc dziwi fakt czemu ludzie sie loguja na forum :thumbdown:

Zeby poczytac dzialy techniczne :thumbdown:

No widzę, że tu jakieś ustawki, handelek... :wink4: Ciemna strona miasta... :kox::evil:

Oponami krola :gwizdanie:

Opublikowano

jak juz pisałem na gliwickich, ktoś mi w nicy przebil 4 x opony nożem :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny:

czekam teraz na pały...

a ja mialem ostatnio auto obklejone wlepkami ruchu chorzów :angry: jak sie dowiem kto to pójde siedzieć pewnie :angry: :angry:

Opublikowano

czekam teraz na pały...

a ja mialem ostatnio auto obklejone wlepkami ruchu chorzów :angry: jak sie dowiem kto to pójde siedzieć pewnie :angry: :angry:

Lepsze naklejki niz opony, albo brak szyb

Opublikowano

czekam teraz na pały...

BANDA

Opublikowano

a mi wczoraj jakiś ptak narobił na szybę :disgust:

Opublikowano

jasne bo kasy praktycznie nie straciłem ale stopień wqwienia w momencie gdy nie schodzą tylko sie rozrywają jest podobny. Generalnie to takich ludzi powinno się dawać na odszczał :angry:

Opublikowano

Krolu o co Ci chodzi...przeciez jest kulturka :hi: na maxa[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 10:45_________________________________________________jak potrzebujesz pomocy dzwon jestem w Kato do 16:00 pozniej cisne do Tychów

Opublikowano

Wrzucę na razie letnie... bo co mam zrobic.. zobaczymy co Warta wymyśli...

Opublikowano

Miales nowe te zimowki ?

Opublikowano

Wrzucę na razie letnie... bo co mam zrobic.. zobaczymy co Warta wymyśli...

z Wartą warto :polew: :polew:

Opublikowano

Miales nowe te zimowki ?

nie ale były dobre 5-6 mm Continentale...

Opublikowano

Miales nowe te zimowki ?

wrzuć te co masz w bagażniku dla Keżora...

Opublikowano

mam letnie na stalówkach... ale wiem chyba kto mi to zrobił i zrobię mu tez kawał... :evil:

Opublikowano

Miales nowe te zimowki ?

No to prawie nowki :kox: Moge ci dac takie micheliny bo zalegaja u mnie w piwnicy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.