Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tez teraz poszuaklem i musze sie za to zabrac bo czasami mi stop nie swieci pewnie styki.

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w B6 to jest podobno standard. Probowałem to rozebrac ale nic z tego nie wyszło. Wymiana to chwila i już. Bez narzędzi.

Opublikowano

Ja i Stanley prosimy, aby ktoś zabrał VAG-a na spota :)

Stanley chce zrobić logi

a ja kąt wtrysku

Opublikowano
  • Autor

wezme kompa jak coś, najlepiej niech ktoś mi podeśle smsa przed spotem co bym nie zapomniał, a kabla jeszcze sie nie dorobiłem :( może by tak gracjan wpadł wkońcu :cool1:

Opublikowano

wezme kabel i kompa, ale przydałby się jeszcze Miszka z przetwornicą na 230v bo Toshiba mi trzyma godzine :wallbash:

Opublikowano

wezme kompa jak coś, najlepiej niech ktoś mi podeśle smsa przed spotem co bym nie zapomniał, a kabla jeszcze sie nie dorobiłem :( może by tak gracjan wpadł wkońcu :cool1:

Gracjan ostatnio tylko podgląda i nawet się nie odzywa :przebiegly:[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 19:17_________________________________________________O np. teraz :rolleyes:

Opublikowano

a chciałem kupić kabelek ale wyczytałem ze za około 200 zł można mieć ten co zczytuje ori przebieg z kompa edc15/ec16...

VAG7.xx.xx :decayed: dowiemy sie prawdy o naszych 200 000 przebiegach :gwizdanie:

Opublikowano

Ja i Stanley prosimy, aby ktoś zabrał VAG-a na spota :)

Stanley chce zrobić logi

a ja kąt wtrysku

Dziękuję za pomoc.

Ja mogę wziąść laptop, ale nie mam żadnego oprogramowania.

Może ktoś mi pochyta jakiś dobry, stabilny programik i przywiezie na pendrive :naughty:

Opublikowano

no powiem CI że jestem ciekaw czy przypadkiem nie mam już 4 z przodu.. :mysli:

Opublikowano

ja mam 231 kkm ( z czego ostatnie 16kkm nalatane od 1 lipca) :kox:

Opublikowano

a jesteś pewien że dokładnie tyle masz??

bo ja mam niby 215.. aczkolwiek jak na auto z '96 to przebieg wydaje mi sie tak samo realny jak zakup Dacii Logan przez wiadomo kogo ;)

Opublikowano

a jesteś pewien że dokładnie tyle masz??

bo ja mam niby 215.. aczkolwiek jak na auto z '96 to przebieg wydaje mi sie tak samo realny jak zakup Dacii Logan przez wiadomo kogo ;)

Mam wydruk z ASO z całą historią napraw, ( z resztą od naszego klubowego kolegi) :decayed: w c.h.u.j. dokumentów z Niemiec od poprzedniego właściciela itd, itp

Opublikowano

Wieczór Pany! Co tam? Widzę jakieś nowe twarze... :mysli: A co niektórzy tylko podglądają... :przebiegly:

Opublikowano
Stanley chce zrobić logi

a ja kąt wtrysku

Ciekawe ile trwa, ale nade wszystko ile kosztuje jedno i drugie......

...ze szczególnym wszakże naciskiem na to drugie, bo co prawda stary już jestem i pamięć nie ta, ale ten kąt wtrysku jakoś dziwnie przyjemnie kojarzy mi się z kamasutrą ;)

Opublikowano
Stanley chce zrobić logi

a ja kąt wtrysku

...ze szczególnym wszakże naciskiem na to drugie, bo co prawda stary już jestem i pamięć nie ta, ale ten kąt wtrysku jakoś dziwnie przyjemnie kojarzy mi się z kamasutrą ;)

hehe wystarczy tylko "wetknąć gdzieś wtyczkę" :decayed:

Opublikowano
Stanley chce zrobić logi

a ja kąt wtrysku

to kąt wtrysku a nie wytrysku :polew:

ja zabiore tą przetwornice ale musze jeszcze obczaić czy wtyczka do zapalniczki hula bo ostatnio coś się dupcyła, ale to tak czy inaczej grosze więc przywiozę sprawna :good:

Krolu pochytales kola ?

Opublikowano
Stanley chce zrobić logi

a ja kąt wtrysku

to kąt wtrysku a nie wytrysku :polew:

ja zabiore tą przetwornice ale musze jeszcze obczaić czy wtyczka do zapalniczki hula bo ostatnio coś się dupcyła, ale to tak czy inaczej grosze więc przywiozę sprawna :good:

Krolu pochytales kola ?

założyłem letnie

Opublikowano

aha panowie jutro na spota czapeczki, rekawiczki, koksiok rozpalimy i się przytulimy mocno to jakoś przeżyjemy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ja dziś z rańca pierwszy raz skrobałem szyby

Opublikowano

aha panowie jutro na spota czapeczki, rekawiczki, koksiok rozpalimy i się przytulimy mocno to jakoś przeżyjemy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ja dziś z rańca pierwszy raz skrobałem szyby

:good:

Apropo's jutrzejszego spota to mam nadzieję, że dam radę wpaść... :cool1:

Opublikowano

I pamiętajcie każdy jutro przywozi kasetę dla Max-a :cool1:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.