Gość elvis80 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 a ja już od soboty 17" zalożone.... i jest pięknie;)
Miszka82 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 a ja już od soboty 17" zalożone.... i jest pięknie;) to przyjedź na spota we wtorek się pochwalić :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 właśnie mam do wyboru, sok pomarańczowy sam zimny bez niczego albo zima coca cola + polska whiskey żołądkowa gorzka ale jutro z rana jadę do SR to ostro nie mogę zaszaleć, zresztą wczoraj już zapiłem
akjam Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 To wybierz sok jak jutro droga przed Tobą z rańca bo nie ma co ryzykować.
Miszka82 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 To wybierz sok jak jutro droga przed Tobą z rańca bo nie ma co ryzykować. dwa drynki nikomu nie zaszkodziły ale wybieram sok i idę oglądać film
akjam Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 To wybierz sok jak jutro droga przed Tobą z rańca bo nie ma co ryzykować. dwa drynki nikomu nie zaszkodziły ale wybieram sok i idę oglądać film Taaa... Od dwóch drynków się zaczyna...
Kanar Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 To wybierz sok jak jutro droga przed Tobą z rańca bo nie ma co ryzykować. dwa drynki nikomu nie zaszkodziły ale wybieram sok i idę oglądać film Taaa... Od dwóch drynków się zaczyna... a na K.O. kończy ja właśnie robie Psss bo juro z rana ciężka walka z bolidem mnie czeka, najpierw trzeba się pozbyć grzyba, potem musze poskładać osłone silnika, że o lampach nie wspomne czas zacząć składać to pudło do kupy
Miszka82 Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Kanar z tego co patrzę za okno to lekko kropi, chyba znów będziesz musiał przełożyć rezanie dobra śmigam i jedyne co mnie cieszy to to, że na bank nie będę musiał później nadrabiać spamu
A-rek Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 no pogoda troche sie zdu....la oby tylko sniegiem nie sypnelo :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Siema panowie Co tak mało piszecie :gwizdanie:
Gość elvis80 Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 a bo jakoś tak wyszło - pytałem o myjnie co pierze tapicerkę w Szopienicach i co nikt nic o niej nie wie???
OKO Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 siema co to za rozmowy o niczym. żadnych gołych d*p... Miszka tylko drinki rozcieńczone wodą... ___________ Jak w bukowinie? mam nadzieję że mam wstydu nie przynieśliście i już nie przyniesiecie Ja nareszcie w domu, wczoraj pobiłem rekord 300km w 5h :wallbash: , ostatnio w takim czasie dojechłem nad morze. ___________ Idę rezać - wymieniać płyn we wspomaganiu [br]Dopisany: 27 Marzec 2010, 15:25_________________________________________________ co to za badziew na tym zdjęciu?
Kanar Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Kanar z tego co patrzę za okno to lekko kropi, chyba znów będziesz musiał przełożyć rezanie dobra śmigam i jedyne co mnie cieszy to to, że na bank nie będę musiał później nadrabiać spamu Boże błogosław parkingi podziemne albowiem one podstawą rezania na wiosne
OKO Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Boże błogosław parkingi podziemne albowiem one podstawą rezania na wiosne :polew:
Bulczas Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Kanar z tego co patrzę za okno to lekko kropi, chyba znów będziesz musiał przełożyć rezanie dobra śmigam i jedyne co mnie cieszy to to, że na bank nie będę musiał później nadrabiać spamu Boże błogosław parkingi podziemne albowiem one podstawą rezania na wiosne Jak tam Kanar wyrezałeś furę :gwizdanie:W bukowinie jest za***iście żałujcie że nie pojechliście
Kanar Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 lampy mam założone i z przodu i z tyłu ale jeszcze to nie wygląda bo mam brudne auto.. jak umyje to zapodam foty
Rekomendowane odpowiedzi