Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a ja już od soboty 17" zalożone.... i jest pięknie;)

Opublikowano

a ja już od soboty 17" zalożone.... i jest pięknie;)

to przyjedź na spota we wtorek się pochwalić :gwizdanie:

Opublikowano

Jak tam weekendzik się zaczął? :kox:

Opublikowano

właśnie mam do wyboru, sok pomarańczowy sam zimny bez niczego albo zima coca cola + polska whiskey żołądkowa gorzka :kox:

ale jutro z rana jadę do SR to ostro nie mogę zaszaleć, zresztą wczoraj już zapiłem :blink:

Opublikowano

To wybierz sok jak jutro droga przed Tobą z rańca bo nie ma co ryzykować. :good:

Opublikowano

To wybierz sok jak jutro droga przed Tobą z rańca bo nie ma co ryzykować. :good:

dwa drynki nikomu nie zaszkodziły ale wybieram sok i idę oglądać film :hi:

Opublikowano

Taaa... Od dwóch drynków się zaczyna... :wink4:
Opublikowano

Taaa... Od dwóch drynków się zaczyna... :wink4:

a na K.O. kończy :P

ja właśnie robie Psss bo juro z rana ciężka walka z bolidem mnie czeka, najpierw trzeba się pozbyć grzyba, potem musze poskładać osłone silnika, że o lampach nie wspomne :wink4:

czas zacząć składać to pudło do kupy :cool1:

Opublikowano

Kanar z tego co patrzę za okno to lekko kropi, chyba znów będziesz musiał przełożyć rezanie

dobra śmigam i jedyne co mnie cieszy to to, że na bank nie będę musiał później nadrabiać spamu

Opublikowano

no pogoda troche sie zdu....la :disgust: oby tylko sniegiem nie sypnelo :gwizdanie:

Opublikowano

Siema panowie :hi: Co tak mało piszecie :gwizdanie:

Opublikowano

a bo jakoś tak wyszło - pytałem o myjnie co pierze tapicerkę w Szopienicach i co nikt nic o niej nie wie???

Opublikowano

Siema panowie :hi:

Opublikowano

:jerk:

zdjcie0022.jpg

Opublikowano

siema co to za rozmowy o niczym. żadnych gołych d*p...

Miszka tylko drinki rozcieńczone wodą... :tongue4:

Jak w bukowinie? mam nadzieję że mam wstydu nie przynieśliście i już nie przyniesiecie :kox:

Ja nareszcie w domu, wczoraj pobiłem rekord 300km w 5h :wallbash: :wallbash: :wallbash:, ostatnio w takim czasie dojechłem nad morze.

Idę rezać - wymieniać płyn we wspomaganiu :decayed::tongue4:[br]Dopisany: 27 Marzec 2010, 15:25_________________________________________________

:jerk:

zdjcie0022.jpg

co to za badziew na tym zdjęciu? :tongue4:

Opublikowano

Kanar z tego co patrzę za okno to lekko kropi, chyba znów będziesz musiał przełożyć rezanie

dobra śmigam i jedyne co mnie cieszy to to, że na bank nie będę musiał później nadrabiać spamu

Boże błogosław parkingi podziemne albowiem one podstawą rezania na wiosne :decayed:

Opublikowano

Boże błogosław parkingi podziemne albowiem one podstawą rezania na wiosne :decayed:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Jak tam Kanar wyrezałeś furę :gwizdanie:

W bukowinie jest za***iście żałujcie że nie pojechliście :naughty:

Opublikowano

lampy mam założone i z przodu i z tyłu ale jeszcze to nie wygląda bo mam brudne auto.. jak umyje to zapodam foty :naughty: