stanley Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 z wieczora ziomale widzę że chyba bęe sobie musiał ustawić opis "prawdopodobnie jedno z dwóch b7 na kasete w klubie " :polew: gratulacje dla krola i jeszcze jedno dzieki za spota podśmiewne istoty i jeszcze dodać "prawdopodobnie jedno z dwóch b7 na kasete w klubie " z autoreversem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 królu...a mi się nie pochwaliłeś szkoda Miszka że mi nie powiedziałeś, ale bym mu siary narobil, w sumie to sam dał ciała, bo nawet wtyczki z Vaga nie umie wsadzić Jak nie potrafię wsadzić wtyczki ??? Mówiłeś, że nawet Gregor nie umiał a ja dałem w końcu radę... :gwizdanie: A jeśli chodzi o zakręt to nie każdy ma Quatrro... Witam! No niektórych nie idzie wtyknąć bo są o dupe rozczaś, do tego służą "pin-y" w takim wypadku. Krolu widzę, że kozaczysz oj kozaczysz Pozdrawiam was panowie i może za jakiś czas do was wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Witam! No niektórych nie idzie wtyknąć bo są o dupe rozczaś, do tego służą "pin-y" w takim wypadku. Krolu widzę, że kozaczysz oj kozaczysz Pozdrawiam was panowie i może za jakiś czas do was wpadnę Wpadaj wpadaj do nas bo tęsknimy za prawdziwym autem i prawdziwą mocą, wszyscy tylko ciągle moje oglądają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Witam! No niektórych nie idzie wtyknąć bo są o dupe rozczaś, do tego służą "pin-y" w takim wypadku. Krolu widzę, że kozaczysz oj kozaczysz Pozdrawiam was panowie i może za jakiś czas do was wpadnę Wpadaj wpadaj do nas bo tęsknimy za prawdziwym autem i prawdziwą mocą, wszyscy tylko ciągle moje oglądają... Wcale się nie dziwię Jak mojego nie ma to muszą go czymś zastapić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Helou! Co Was tu tak mało?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 noo ktoś musi nawalić parę postów żeby ten tysiak padł do piątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Z WIECZORA zna ktoś tani sklep z olejami na śląsku szukam Mobil 5w30 synt (vw505 01) jak ktoś zna ceny lub namiary na jakiś sklep to tnx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Z WIECZORA zna ktoś tani sklep z olejami na śląsku szukam Mobil 5w30 synt (vw505 01) jak ktoś zna ceny lub namiary na jakiś sklep to tnx Ciężko u nas kupić Motula... pisz do Krakusów... 1 z nich tym handluje - sprawdzony sprzedawca ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Z WIECZORA zna ktoś tani sklep z olejami na śląsku szukam Mobil 5w30 synt (vw505 01) jak ktoś zna ceny lub namiary na jakiś sklep to tnx Ciężko u nas kupić Motula... pisz do Krakusów... 1 z nich tym handluje - sprawdzony sprzedawca ... co to za motul wsumie to pirwszy raz się z tym spotkałem tu na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Z WIECZORA zna ktoś tani sklep z olejami na śląsku szukam Mobil 5w30 synt (vw505 01) jak ktoś zna ceny lub namiary na jakiś sklep to tnx Ciężko u nas kupić Motula... pisz do Krakusów... 1 z nich tym handluje - sprawdzony sprzedawca ... co to za motul wsumie to pirwszy raz się z tym spotkałem tu na forum aaa nie doczytałem widzę lepkość to zaraz wiem, że olej a M to Motul... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A ty chcesz Mobil to nie wiem na pewno nie trudno bo to popularne ... pamiętaj, żeby spełniał odpowiednią normę ... A motul to motul najlepszy olej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Z WIECZORA zna ktoś tani sklep z olejami na śląsku szukam Mobil 5w30 synt (vw505 01) jak ktoś zna ceny lub namiary na jakiś sklep to tnx Ciężko u nas kupić Motula... pisz do Krakusów... 1 z nich tym handluje - sprawdzony sprzedawca ... co to za motul wsumie to pirwszy raz się z tym spotkałem tu na forum aaa nie doczytałem widzę lepkość to zaraz wiem, że olej a M to Motul... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A ty chcesz Mobil to nie wiem na pewno nie trudno bo to popularne ... pamiętaj, żeby spełniał odpowiednią normę ... A motul to motul najlepszy olej... powiem ci jakoś do końca w niego nie wierzę co sprawdzone to sprawdzone a ten tak więc poszukam może na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Ja będę zamawiał u dzika. Już pisałem do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/motul_nowe_nizsze_ceny-t53467.0.html tu masz namiary na gościa od motulów a zaraz ci podam link do art. o olejach... miałem też z tego laborki na politechnice wiec wiem o co biega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 ja bedziesz chcial Motula to moj kumpel tym handluje, ale nie wazna marka, wazne parametry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Ja będę zamawiał u dzika. Już pisałem do niego. co ten Motul czy coś innego i jak tak rns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/motul_nowe_nizsze_ceny-t53467.0.html tu masz namiary na gościa od motulów a zaraz ci podam link do art. o olejach... miałem też z tego laborki na politechnice wiec wiem o co biega Że miałeś laborki to nie oznacza, że wiesz o co biega... Max Twoja B7ka jeździła na Mobilu, że tak się uparłeś? [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 22:21_________________________________________________ Ja będę zamawiał u dzika. Już pisałem do niego. co ten Motul czy coś innego i jak tak rns Ja będę lał Motula... :gwizdanie: A co z RNS-E? Dalej czekam! Dam znaka jak coś będę wiedział! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/motul_nowe_nizsze_ceny-t53467.0.html tu masz namiary na gościa od motulów a zaraz ci podam link do art. o olejach... miałem też z tego laborki na politechnice wiec wiem o co biega Że miałeś laborki to nie oznacza, że wiesz o co biega... Max Twoja B7ka jeździła na Mobilu, że tak się uparłeś? Ale zdałem je na 4,5 więc chyba kumam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/motul_nowe_nizsze_ceny-t53467.0.html tu masz namiary na gościa od motulów a zaraz ci podam link do art. o olejach... miałem też z tego laborki na politechnice wiec wiem o co biega Że miałeś laborki to nie oznacza, że wiesz o co biega... Max Twoja B7ka jeździła na Mobilu, że tak się uparłeś? Ale zdałem je na 4,5 więc chyba kumam temat No to już mamy speca od oleju i VAGowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/motul_nowe_nizsze_ceny-t53467.0.html tu masz namiary na gościa od motulów a zaraz ci podam link do art. o olejach... miałem też z tego laborki na politechnice wiec wiem o co biega Że miałeś laborki to nie oznacza, że wiesz o co biega... Max Twoja B7ka jeździła na Mobilu, że tak się uparłeś? Ale zdałem je na 4,5 więc chyba kumam temat No to już mamy speca od oleju i VAGowania... Od turbin sprężarek i obiegów też ... Ogólnie studiuję coś podobnego tylko ni chu*a ma się to do naszych silników :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/motul_nowe_nizsze_ceny-t53467.0.html tu masz namiary na gościa od motulów a zaraz ci podam link do art. o olejach... miałem też z tego laborki na politechnice wiec wiem o co biega Że miałeś laborki to nie oznacza, że wiesz o co biega... Max Twoja B7ka jeździła na Mobilu, że tak się uparłeś? [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 22:21_________________________________________________ Ja będę zamawiał u dzika. Już pisałem do niego. co ten Motul czy coś innego i jak tak rns Ja będę lał Motula... :gwizdanie: A co z RNS-E? Dalej czekam! Dam znaka jak coś będę wiedział! ostatnio taki zalałem znajomy mi polecił i jakoś się przyzwyczaiłem choć dopiero druga wymiana oleju przedemną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi