krolu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 a czego z RNS-em nie wiecie ??? :gwizdanie: :gwizdanie: na sidowej stronie jest link na ten temat... KURCZE chyba mam za dużo wolnego czasu ... :mysli: :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 krolu ty wiesz zdradzisz ten sekret czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 krolu ty wiesz zdradzisz ten sekret czy nie Ale o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 krolu ty wiesz zdradzisz ten sekret czy nie Ale o co chodzi? no napewno nie o to jaki masz motor pod maską generalnie tylko nieliczni o tym wiedzą i ty zaliczasz się do tej grupy więc gadaj :ranting1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 krolu ty wiesz zdradzisz ten sekret czy nie Ale o co chodzi? no napewno nie o to jaki masz motor pod maską generalnie tylko nieliczni o tym wiedzą i ty zaliczasz się do tej grupy więc gadaj :ranting1: no nie wiem o co z domysłu mogę coś powiedzieć... chcesz zamienić kaseciaka na RNS-a?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 krolu ty wiesz zdradzisz ten sekret czy nie Ale o co chodzi? no napewno nie o to jaki masz motor pod maską generalnie tylko nieliczni o tym wiedzą i ty zaliczasz się do tej grupy więc gadaj :ranting1: no nie wiem o co z domysłu mogę coś powiedzieć... chcesz zamienić kaseciaka na RNS-a?? pudło na jaki temat jest ankieta na gliwicach podobno inteligentny jesteś po studiach i co domyśleć sie nie możesz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 to więc tak kaseciak jest 1-Dinowy a RNS 2-Dinowy.... więc trzeba rozpoznać temat daj mi 5 minut... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 to więc tak kaseciak jest 1-Dinowy a RNS 2-Dinowy.... więc trzeba rozpoznać temat daj mi 5 minut... Nie, nie krolu! Ja czekam na RNS-E bo całą resztę gratów już mam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 to więc tak kaseciak jest 1-Dinowy a RNS 2-Dinowy.... więc trzeba rozpoznać temat daj mi 5 minut... Nie, nie krolu! Ja czekam na RNS-E bo całą resztę gratów już mam! no to ja już nie wiem... a ty masz na pewno cd i kaseciak 2-Din :kox: i tylko pozostało to: http://www.metacafe.com/watch/444044/audi_navigation_rns_e_installation/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 to więc tak kaseciak jest 1-Dinowy a RNS 2-Dinowy.... więc trzeba rozpoznać temat daj mi 5 minut... Nie, nie krolu! Ja czekam na RNS-E bo całą resztę gratów już mam! no to ja już nie wiem... a ty masz na pewno cd i kaseciak 2-Din :kox: i tylko pozostało to: http://www.metacafe.com/watch/444044/audi_navigation_rns_e_installation/ za***isty filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Synki oleje to tylko w Gliwicach na ul towarowej tam jest najtaniej i oleje wszelakiej maści jak również filtry firmy Manfilter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Synki oleje to tylko w Gliwicach na ul towarowej tam jest najtaniej i oleje wszelakiej maści jak również filtry firmy Manfilter już nabyłem mobil jak chciałem 145 pln 5 l + filtry za 17 pln[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 14:49_________________________________________________ziomki mam pytanie krolu nabaknął na gliwicach cos na temat toru kartingowego może byśmy cos pomyśleli o tym mi sie taki pomysł podoba tylko gdzie jest taki tor do szaleństw??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Witam w dabrowie gorniczej jest sklep kupowalem olej niecaly miesiac temu Motul Specyfic do afn 162zl ziomki mam pytanie krolu nabaknął na gliwicach cos na temat toru kartingowego może byśmy cos pomyśleli o tym mi sie taki pomysł podoba tylko gdzie jest taki tor do szaleństw??? Mozna pomyslec. Kumpel mi mowil ze w czechach sa za***iste gokarty a tu blizej to krakow i chyba tarnow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Witam w dabrowie gorniczej jest sklep kupowalem olej niecaly miesiac temu Motul Specyfic do afn 162zl ziomki mam pytanie krolu nabaknął na gliwicach cos na temat toru kartingowego może byśmy cos pomyśleli o tym mi sie taki pomysł podoba tylko gdzie jest taki tor do szaleństw??? Mozna pomyslec. Kumpel mi mowil ze w czechach sa za***iste gokarty a tu blizej to krakow i chyba tarnow Jestem za. Wszystkich Was bym objeżdzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Witam w dabrowie gorniczej jest sklep kupowalem olej niecaly miesiac temu Motul Specyfic do afn 162zl ziomki mam pytanie krolu nabaknął na gliwicach cos na temat toru kartingowego może byśmy cos pomyśleli o tym mi sie taki pomysł podoba tylko gdzie jest taki tor do szaleństw??? Mozna pomyslec. Kumpel mi mowil ze w czechach sa za***iste gokarty a tu blizej to krakow i chyba tarnow Jestem za. Wszystkich Was bym objeżdzał chyba ja i Krolu byśmy was pykali , bo nic nie ważymy :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Witam w dabrowie gorniczej jest sklep kupowalem olej niecaly miesiac temu Motul Specyfic do afn 162zl ziomki mam pytanie krolu nabaknął na gliwicach cos na temat toru kartingowego może byśmy cos pomyśleli o tym mi sie taki pomysł podoba tylko gdzie jest taki tor do szaleństw??? Mozna pomyslec. Kumpel mi mowil ze w czechach sa za***iste gokarty a tu blizej to krakow i chyba tarnow Jestem za. Wszystkich Was bym objeżdzał chyba ja i Krolu byśmy was pykali , bo nic nie ważymy :tongue4: Keżor..... chciałem sobie dziś zrobić pakiet płomienie ale brak zdolności manualnych i nie udało mi się ;( ;( ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Siemka Keżor..... chciałem sobie dziś zrobić pakiet płomienie ale brak zdolności manualnych i nie udało mi się ;( ;( ;( ;( ja z racji tego że Audi pod domem stoi i się nie brudzi nie zapodam pakietu płomienie....ale za to w Yarisie (bo jest udupcony max) chce zrobić pakiet FMIC a zderzak jest duży to i rury też mogłyby być duże :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 ja z racji tego że Audi pod domem stoi i się nie brudzi nie zapodam pakietu płomienie....ale za to w Yarisie (bo jest udupcony max) chce zrobić pakiet FMIC a zderzak jest duży to i rury też mogłyby być duże :polew: :polew: takie kanalizacyjne ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 ja z racji tego że Audi pod domem stoi i się nie brudzi nie zapodam pakietu płomienie....ale za to w Yarisie (bo jest udupcony max) chce zrobić pakiet FMIC a zderzak jest duży to i rury też mogłyby być duże :polew: :polew: takie kanalizacyjne ?? Jaki rozmiarek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 minimum 200 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi