Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zadzwoniłem do szefa tej wulkanizacji w Sosnowcu i pytam go czy jest możliwość zamiany opon( ja daje moje z profilem 50, a on mi z profilem 45)

No i dialog:

Szef. Jest taka możliowość o ile pana opony są w bdb stanie

JA. Są w bdb stanie. A ile musiałbym dopłacić za taką wymianę?

Szef. Musiałbym Pana opony zobaczeć, ale myślę,że dopłata w granicach 100zł/szt

JA. :blink::shocked::disgust: A ja się dodzwoniłem do wulkanizacji, czy do Izraela i rozmawiam z jakimś żydem ? :wallbash:

Chciałem jeszcze dodać: a ciulnąć cie w pysk ? :polew:

Mówiłem że ceny mają z kosmosu :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 14:57_________________________________________________Miszka dzięki za link z lusterkiem ale kurde jestem spłukany :confused4:
  • Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemka :hi:

Czester zdjęcia są prze ostre :good:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 15:12_________________________________________________

po robocie, przeglądając foty Czestera natrafiłem na...

http://picasaweb.google.pl/czester1800/Bukowina2010#5454914385520924514

wielkie pojednanie :decayed:

:polew:

fotka wyszła :kox: :kox: :kox:

Pucek zbieraliśmy energie przed kolejnym kielonem :decayed::polew: :polew:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 15:15_________________________________________________

kędzior bez komentarza "this is sparta" po polsku

:laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:

mówiłem że to wersja nisko budżetowa :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

Kędzior, w Bukowinie tak na prawdę dopiero się poznaliśmy, ciekawe co będzie w czerwcu na urodzinach :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

aż się tego boję :polew:

Opublikowano

Wszyscy baliśmy się Bukowiny a było za***iście więc w czerwcu będzie tylko lepiej :wink4:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 15:37_________________________________________________Spadam do lekarza :naughty:

Opublikowano

Kędzior, w Bukowinie tak na prawdę dopiero się poznaliśmy, ciekawe co będzie w czerwcu na urodzinach :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

aż się tego boję :polew:

i co polubiłeś mnie? :polew: hehe nom to prawda na BT żeśmy się wszyscy lepiej poznali :polew:

Bulczas nom pewno że będzie lepiej tylko żebyśmy domków nie spalili :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 15:41_________________________________________________

Spadam do lekarza :naughty:

co L4 ? hehe

Opublikowano

kumpel dzisiaj mi wyważył w robocie jeszcze raz koła, okazało się, że tylko jedno było dobrze wyważone :wallbash:

zobaczymy na trasie :naughty:

Opublikowano

prześlijcie mi meile kto chce dostać coś szokującego/zajebistego/niesamowitego jednocześnie :slina:

chyba , że da sie na forum wrzucić coś w *.PPS'ie

Opublikowano

prześlijcie mi meile kto chce dostać coś szokującego/zajebistego/niesamowitego jednocześnie :slina:

prima aprilis? :mysli:

Opublikowano

możesz posłać cały ten spam na [email protected] :naughty:

odebrałem furacza lżejszy jestem o 600zł ale jak zobaczyłem stary napinacz :blink::shocked::blink:

słowem mam więcej szczęścia niż rozumu :gwizdanie:

Opublikowano

Keżor, wrzuć na forum, a tak w ogóle to jak wyszło filmowanie? :gwizdanie:

ja chcę foty moich avusów "w ruchu" :naughty:

Opublikowano

Kanar , wiadomość poszła :hi: zapomniałem że dziśjest prima aprolis i niestety nie jest to żarcik :wink4: [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 18:43_________________________________________________fotki już sie ładują moje , na filmy trzeba będzie poczekać , bo chce coś fajnego zmontować :kox:

Opublikowano

no to czekamy na foty :naughty:

Opublikowano
:shocked: :shocked: Keżor chyba sie tam przeprowadze
Opublikowano

ej no prześlijcie też :gwizdanie:

[email protected] :wink4:

Opublikowano

ja sie to bałem otworzyć przez tytuł , a potem :shocked::slina: :drool: :buhaha::giveheart: normalnie masakra :kox:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 18:51_________________________________________________Puc i Stan , poszło :hi:

http://picasaweb.google.pl/kezorek1/ZlotBukowina2010?authkey=Gv1sRgCMij3LGlvqjstgE#5455207446121063954 :hi:

Opublikowano

nr 129 mnie rozwaliło :>

a po za tym to tylko żałować że nie dałem rady też jechać :confused4:

Opublikowano

Keżorek, foty :good: :good: :good:

ale nie wiem czym otworzyć te miss babć :naughty:

Opublikowano

fajne te babcie :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Keżor masakra :slina: :slina: :slina: