Miszka82 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 bulczas ma za 600 zl chyba, 16-tki ładne z oponami ale zimówki
WujekA4 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 bulczas ma za 600 zl chyba, 16-tki ładne z oponami ale zimówki no to takie mogą być, bo wtedy jedne zimówki na lato, a drugie na zimę
keżor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 A macie jakieś fajne z oponami do załatwienia do 600,- ?? nie sądze , żebyś coś fajnego za tą cene kupił , ale szukaj na allegro i w niedziele na giełdzie gliwicach
WujekA4 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 byłem tydzień temu w gliwicach, ale było trochę późno przez tą zmianę czasu, a byłem kupować inne rzeczy
Miszka82 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Panowie słuchajcie tego: przyjechała ekipa, wszystko robią ładnie pięknie, aż tu nagle ups debile nie mają jednego blatu, jednych drzwiczek, jedne drzwiczki w innym odcieniu, a szef przez kom mi mówi, że wszystko jest ok Nosz Ku.wa mać jak tu nie pić, ni c**ja im dziś nic nie dam kasy, będą jeździli choćby jeszcze 30 razy :wallbash: :wallbash: :wallbash:
OKO Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Dawno mnie tu nie było :gwizdanie: Jak byśmy nie rozmawiali przed świętami to: Słonecznych i wesołych świąt! i już znikam....
WujekA4 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 To i Ja też coś dla was mam: Malutki baranek ma złote różki, pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki. Gdy nikt nie widzi, chorągiewką buja i beczy cichutko: Wesołego Alleluja! http://www.grafkomp2.nazwa.pl/NASZANOWA/media/FLASH/DYNGUS.swf
Bulczas Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 To co mam sam jechać do gliwic ;( Jak coś mogę podskoczyć po Ciebie Keżor
stanley Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 kurw... jaki weekend ? ja mam tyle roboty, że nie wiem za co się zabrać idę robić sobie coś do jedzenia, od razu mi się bedzie lepiej pracowało
Pucek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 ja niestety też dzisiaj jeszcze na noc :gwizdanie: ale to już tylko formalność
Bulczas Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Stanley dasz radę potem się napijesz piwka
Maxito Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 kurw... jaki weekend ? ja mam tyle roboty, że nie wiem za co się zabrać idę robić sobie coś do jedzenia, od razu mi się bedzie lepiej pracowało a ty nie pościsz ??? :shocked:
Bulczas Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 kurw... jaki weekend ? ja mam tyle roboty, że nie wiem za co się zabrać idę robić sobie coś do jedzenia, od razu mi się bedzie lepiej pracowało a ty nie pościsz ??? :shocked: Odezwał się który pewnie nic nie zje
Maxito Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 kurw... jaki weekend ? ja mam tyle roboty, że nie wiem za co się zabrać idę robić sobie coś do jedzenia, od razu mi się bedzie lepiej pracowało a ty nie pościsz ??? :shocked: Odezwał się który pewnie nic nie zje no właśnie ja poszcze i to ostro sucha buła i jogurt :polew:
Bulczas Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Ok ja spadam po prezesa i na gliwice.
Rekomendowane odpowiedzi