diman Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 siemacie w ten piekna sloneczna wielka sobote z jajak=mi do kosciola poswiecic
Adrenalina Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 jeszcze przyjdziesz żeby Ci pomalować :gwizdanie: ...chyba zmyc pomalować w kurczaczki diman
stanley Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 auto by się przydało umyć, ale pewnie na myjni znowu narodowy dzień mycia samochodu ( jak przed świętem wszystkich świetych)
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 siemacie w ten piekna sloneczna wielka sobote z jajak=mi do kosciola poswiecic chyba ma Déjà vu :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 auto by się przydało umyć, ale pewnie na myjni znowu narodowy dzień mycia samochodu ( jak przed świętem wszystkich świetych) codziennie myjesz, to dzis sobie daruj
A-rek Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 auto by się przydało umyć, ale pewnie na myjni znowu narodowy dzień mycia samochodu ( jak przed świętem wszystkich świetych) norma wiec bierz wiadro i do dziela
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 auto by się przydało umyć, ale pewnie na myjni znowu narodowy dzień mycia samochodu ( jak przed świętem wszystkich świetych) codziennie myjesz, to dzis sobie daruj ale stan pisał o mojej B5 :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 auto by się przydało umyć, ale pewnie na myjni znowu narodowy dzień mycia samochodu ( jak przed świętem wszystkich świetych) codziennie myjesz, to dzis sobie daruj ale stan pisał o mojej B5 :gwizdanie: aaaaaa, to przepraszam :>
stanley Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 auto by się przydało umyć, ale pewnie na myjni znowu narodowy dzień mycia samochodu ( jak przed świętem wszystkich świetych) norma wiec bierz wiadro i do dziela magistry nie myją samochodów
Adrenalina Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 auto by się przydało umyć, ale pewnie na myjni znowu narodowy dzień mycia samochodu ( jak przed świętem wszystkich świetych) norma wiec bierz wiadro i do dziela magistry nie myją samochodów a co robią? wyrzucają i kupują nowe ?
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 magistry nie myją samochodów magistry płacą za mycie
A-rek Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 magistry nie myją samochodów dlatego takie kolejki na myjniach :gwizdanie: a wiesz co oznacza skrot: mgr inz. :?:
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 a wiesz co oznacza skrot: mgr inz. :?: no dawaj
stanley Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 magistry nie myją samochodów dlatego takie kolejki na myjniach :gwizdanie: a wiesz co oznacza skrot: mgr inz. :?: w moim przypadku nie sprawdza się to [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 11:38_________________________________________________ auto by się przydało umyć, ale pewnie na myjni znowu narodowy dzień mycia samochodu ( jak przed świętem wszystkich świetych) norma wiec bierz wiadro i do dziela magistry nie myją samochodów a co robią? wyrzucają i kupują nowe ? dzisiaj dostaniesz dwa razy po 5zł i pojedziesz na BP
A-rek Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 a wiesz co oznacza skrot: mgr inz. :?: no dawaj podbuduje Stanleya :> mgr inz -> mozna gówno robic i niezle zyc
Bulik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 a wiesz co oznacza skrot: mgr inz. :?: no dawaj podbuduje Stanleya :> mgr inz -> mozna gówno robic i niezle zyc :nabijasie: zaje***ty cytat :polew:
krolu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 trochę mi się nudziło z rana i postanowiłem pomierzyć czasy mojej eSy : niestety wyszła duża kupa ;( ;(
stanley Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 trochę mi się nudziło z rana i postanowiłem pomierzyć czasy mojej eSy : niestety wyszła duża kupa ;( ;( trzeba fotel Recaro wyrzucić i bedzie sekunde lepiej
Bulczas Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 trochę mi się nudziło z rana i postanowiłem pomierzyć czasy mojej eSy : niestety wyszła duża kupa ;( ;( Tragedii nie ma maluchu objedziesz W ogóle to siema z rana
Kanar Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 trochę mi się nudziło z rana i postanowiłem pomierzyć czasy mojej eSy : niestety wyszła duża kupa ;( ;( to boje sie myśleć ile ja mam.. btw po zmianie końcówek wydechu dopiero widze jak mi fura kopci.. jak depnąłem pod blokiem to sąsiadka w oknie zemdlaław powodu niewystarczającej ilości tlenu i wydaje mi sie że mi te końcówki za bardzo wystają a tak w ogóle to Wam
Rekomendowane odpowiedzi