diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 hahahahhahahaha leże i płacze :polew: :polew: :polew: 300 zł za noc przy 10 chłopa, w d*pę też można :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 piszemy o wszystkim i o niczym więc luz;) no poważnie tak jak piszesz w dupu też hehehe
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 w spizu znajdziesz za dwa drinki a nie 1,5 kola :gwizdanie: drink to coś innego a taka akrobata za kasę to tez coś innego... Ty mnie chyba jeszcze nieraz zaskoczysz :gwizdanie: Ty mnie jeszcze nie znasz :cool1:
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no sluchajcie laski sie niedrogo cenią, a za dwa piwa to w spiżu to nie wątpię... jak tam laski średnia wieku 15lat
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 w spizu znajdziesz za dwa drinki a nie 1,5 kola :gwizdanie: drink to coś innego a taka akrobata za kasę to tez coś innego... Ty mnie chyba jeszcze nieraz zaskoczysz :gwizdanie: Ty mnie jeszcze nie znasz :cool1: spoko
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Krolu dobrze prawisz, ja na ul Sokolskiej nie korzystaem tylko gadalem z nimi a juz się człowiek gotował no wiecie one przyjmuja w tym w czym na fotkach są Katja dokladnei w tym czarnym wdzianku;) jeszcze ten jej polski język;)
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 po prostu poległem najlepsze jest to że ta Polka ma 19 lat... :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:39_________________________________________________ no sluchajcie laski sie niedrogo cenią, a za dwa piwa to w spiżu to nie wątpię... jak tam laski średnia wieku 15lat nie widziałem laski w spiżu która mogła mieć z 15/16 lat :gwizdanie:
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Krolu dobrze prawisz, ja na ul Sokolskiej nie korzystaem tylko gadalem z nimi a juz się człowiek gotował no wiecie one przyjmuja w tym w czym na fotkach są Katja dokladnei w tym czarnym wdzianku;) jeszcze ten jej polski język;) tak jak pisałem.. zamówię sobie kiedyś ale dwie i nie na całą noc bo to za drogo :gwizdanie:
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 po prostu poległem najlepsze jest to że ta Polka ma 19 lat... :gwizdanie: dokladnie ale widac ze kolega jakis kasanowa
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek może mieć max 22lata poważnie młodziutka jest, widać po buzi...a i cycyek jeszcze mocno nie wygruchany...
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek może mieć max 22lata poważnie młodziutka jest, widać po buzi...a i cycyek jeszcze mocno nie wygruchany... miszka by sie przydał i jego "rzeczowe" pojęcia :naughty:
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 po prostu poległem najlepsze jest to że ta Polka ma 19 lat... :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:39_________________________________________________ no sluchajcie laski sie niedrogo cenią, a za dwa piwa to w spiżu to nie wątpię... jak tam laski średnia wieku 15lat nie widziałem laski w spiżu która mogła mieć z 15/16 lat :gwizdanie: a pytałeś jakiejś ile ma lat? przeciez teraz 14 latki maja dupe i cyc jak kiedyś 25letnie laski
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek może mieć max 22lata poważnie młodziutka jest, widać po buzi...a i cycyek jeszcze mocno nie wygruchany... miszka by sie przydał i jego "rzeczowe" pojęcia :naughty: true i Kędzior
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek może mieć max 22lata poważnie młodziutka jest, widać po buzi...a i cycyek jeszcze mocno nie wygruchany... miszka by sie przydał i jego "rzeczowe" pojęcia :naughty: true i Kędzior
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 po prostu poległem najlepsze jest to że ta Polka ma 19 lat... :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:39_________________________________________________ no sluchajcie laski sie niedrogo cenią, a za dwa piwa to w spiżu to nie wątpię... jak tam laski średnia wieku 15lat nie widziałem laski w spiżu która mogła mieć z 15/16 lat :gwizdanie: a pytałeś jakiejś ile ma lat? przeciez teraz 14 latki maja dupe i cyc jak kiedyś 25letnie laski to widać po twarzy, po ciele, jestem przekonany że nie było tam laski młodszej niż 17 lat
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no słuchajcie nie chcę tu tej profesji reklamować ale serio jak wyskoczyły z górnej części bielizny to było na co popatzeć - a zrobily to tak ot żebym szybciej decyzję o wyborze podjął...a jeszcze mowią że jak załatwie ten wieczór dla nich to fr bez g.... robią załatwiającemu marketing nawet tu.....
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 po prostu poległem najlepsze jest to że ta Polka ma 19 lat... :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:39_________________________________________________ no sluchajcie laski sie niedrogo cenią, a za dwa piwa to w spiżu to nie wątpię... jak tam laski średnia wieku 15lat nie widziałem laski w spiżu która mogła mieć z 15/16 lat :gwizdanie: a pytałeś jakiejś ile ma lat? przeciez teraz 14 latki maja dupe i cyc jak kiedyś 25letnie laski na wejściu sprawdzają dowody i 16 nie wejdą.... ale 18 jest tam sporo :cool1:
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 kędzior nie wie jak tam te miejsca wyglądają, przecież to prawiczek mówił mi w bukowinie...
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Kolego Elvis, my jesteśmy zbyt piękni i zbyt młodzi by za to płacić Ja nie potrzebuję iść do ku*wy
Gość elvis80 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 musiałbym Ci jakieś foto pokazać laski która idzie na impreze z tapetą na facjacie, i z cyckiem C lub pelnym B oraz siedzeniem 20-tki, czy bys poznał że jest to Gimnazjalistka;) wątpię tym bardziej z Spiżu (tak cudnie oświetlonym pomieszczeniu) heheheh
Rekomendowane odpowiedzi