Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahahahhahahaha leże i płacze :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

300 zł za noc przy 10 chłopa, w d*pę też można :nabijasie: :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie:

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

piszemy o wszystkim i o niczym więc luz;) no poważnie tak jak piszesz w dupu też hehehe

Opublikowano

w spizu znajdziesz za dwa drinki a nie 1,5 kola :gwizdanie:

drink to coś innego a taka akrobata za kasę to tez coś innego...

Ty mnie chyba jeszcze nieraz zaskoczysz :gwizdanie: :decayed:

Ty mnie jeszcze nie znasz :cool1: :cool1:

Opublikowano

no sluchajcie laski sie niedrogo cenią, a za dwa piwa to w spiżu to nie wątpię... jak tam laski średnia wieku 15lat

Opublikowano

w spizu znajdziesz za dwa drinki a nie 1,5 kola :gwizdanie:

drink to coś innego a taka akrobata za kasę to tez coś innego...

Ty mnie chyba jeszcze nieraz zaskoczysz :gwizdanie: :decayed:

Ty mnie jeszcze nie znasz :cool1: :cool1:

spoko :good:

Opublikowano

Krolu dobrze prawisz, ja na ul Sokolskiej nie korzystaem tylko gadalem z nimi a juz się człowiek gotował;) no wiecie one przyjmuja w tym w czym na fotkach są;) Katja dokladnei w tym czarnym wdzianku;) jeszcze ten jej polski język;)

Opublikowano

po prostu poległem :polew:

najlepsze jest to że ta Polka ma 19 lat... :gwizdanie:

[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:39_________________________________________________

no sluchajcie laski sie niedrogo cenią, a za dwa piwa to w spiżu to nie wątpię... jak tam laski średnia wieku 15lat

nie widziałem laski w spiżu która mogła mieć z 15/16 lat :gwizdanie:

Opublikowano

Krolu dobrze prawisz, ja na ul Sokolskiej nie korzystaem tylko gadalem z nimi a juz się człowiek gotował;) no wiecie one przyjmuja w tym w czym na fotkach są;) Katja dokladnei w tym czarnym wdzianku;) jeszcze ten jej polski język;)

tak jak pisałem.. zamówię sobie kiedyś ale dwie i nie na całą noc bo to za drogo :gwizdanie:
Opublikowano

dokladnie ale widac ze kolega jakis kasanowa :)

Opublikowano

Pucek może mieć max 22lata poważnie młodziutka jest, widać po buzi...a i cycyek jeszcze mocno nie wygruchany...

Opublikowano

Pucek może mieć max 22lata poważnie młodziutka jest, widać po buzi...a i cycyek jeszcze mocno nie wygruchany...

miszka by sie przydał i jego "rzeczowe" pojęcia :naughty: :naughty: :naughty:
Opublikowano

[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:39_________________________________________________

a pytałeś jakiejś ile ma lat? przeciez teraz 14 latki maja dupe i cyc jak kiedyś 25letnie laski

Opublikowano

true :polew:

i Kędzior

Opublikowano

true :polew:

i Kędzior

:polew:

Opublikowano

a pytałeś jakiejś ile ma lat? przeciez teraz 14 latki maja dupe i cyc jak kiedyś 25letnie laski

to widać po twarzy, po ciele, jestem przekonany że nie było tam laski młodszej niż 17 lat :)

Opublikowano

no słuchajcie nie chcę tu tej profesji reklamować ale serio jak wyskoczyły z górnej części bielizny to :shocked: było na co popatzeć - a zrobily to tak ot żebym szybciej decyzję o wyborze podjął...a jeszcze mowią że jak załatwie ten wieczór dla nich to fr bez g.... robią załatwiającemu :evil: marketing nawet tu..... :no::embarrassed:

Opublikowano

na wejściu sprawdzają dowody i 16 nie wejdą.... ale 18 jest tam sporo :cool1: :cool1:
Opublikowano

kędzior nie wie jak tam te miejsca wyglądają, przecież to prawiczek :polew:

mówił mi w bukowinie... :)

Opublikowano

Kolego Elvis, my jesteśmy zbyt piękni i zbyt młodzi by za to płacić :tongue4: Ja nie potrzebuję iść do ku*wy :)

Opublikowano

musiałbym Ci jakieś foto pokazać laski która idzie na impreze z tapetą na facjacie, i z cyckiem C lub pelnym B oraz siedzeniem 20-tki, czy bys poznał że jest to Gimnazjalistka;) wątpię tym bardziej z Spiżu (tak cudnie oświetlonym pomieszczeniu) heheheh :decayed: