diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ty musisz pić jak tylko mogę- to z Tobą zawsze Nowe ciepłe braciszki ej no, paskudzicie klimaty zgadzam się, temu staremu kawalerowi chyba czegoś brakuje no :sex:
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no :sex: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no :sex: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no co nie zgadlem moze :gwizdanie:
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pogadajcie se...................., wcale o tym nie myślałem, tylko źle zinterpretowaliście żart A to że mi czegoś brakuje nie potwierdzam nie zaprzeczam
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no :sex: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :doh1:
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 dobra ja zwijam spać Panie i Panowie do jutroa
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pogadajcie se...................., wcale o tym nie myślałem, tylko źle zinterpretowaliście żart A to że mi czegoś brakuje nie potwierdzam nie zaprzeczam od dawna wiadomo że byś pobrykał ale cóż, jakoś to Gregor będzie, nie przejmuj się, znajdziesz dziewczynę
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pogadajcie se...................., wcale o tym nie myślałem, tylko źle zinterpretowaliście żart A to że mi czegoś brakuje nie potwierdzam nie zaprzeczam na przeszkolenie trzeba Cie zabrać :gwizdanie: :tongue4:
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 dobra ja zwijam spać Panie i Panowie do jutroa no nara
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 dobra ja zwijam spać Panie i Panowie do jutroa Dobrej nocy
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 dobra ja zwijam spać Panie i Panowie do jutroa bye!
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek dobrze zes sie poprawil mógł się poprawić, niestety ja to mam w cytacie :>
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek dobrze zes sie poprawil No poprawiłem, zostało zaadresowane
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek dobrze zes sie poprawil mógł się poprawić, niestety ja to mam w cytacie :> ja też :>
Rekomendowane odpowiedzi