Mario22 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Na jakie d*py???? Przeca żałoba jest Markiety pozamykali.... Galerianki mają dziś Free Day... no właśnie i one teraz chodzą po mieście i niewiedzą co ze sobą zrobić i to najlepszy czas żeby je wychaczyć :polew: Kędzior ale do tego to trzeba byc przystojnym... :polew:
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Na jakie d*py???? Przeca żałoba jest Markiety pozamykali.... Galerianki mają dziś Free Day... Tym bardziej trzeba jechać jak dają za FREE a co z twoim żandarmem yyy tzn kobietą :gwizdanie:
krolu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 ja lecę vagowac potem obiad i możemy się zorganizowac koniecznie pod dachem
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Kędzior ale do tego to trzeba byc przystojnym... :polew: dlatego jedziemy z Bulczasem na miasto a ty siedzisz w domu :polew: :polew: Na jakie d*py???? Przeca żałoba jest Markiety pozamykali.... Galerianki mają dziś Free Day... no właśnie i one teraz chodzą po mieście i niewiedzą co ze sobą zrobić i to najlepszy czas żeby je wychaczyć :polew: tylko gdzie jej kupisz jakies spodnie czy bluzke to się kupi doładowanie do telefonu :polew:
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Na jakie d*py???? Przeca żałoba jest Markiety pozamykali.... Galerianki mają dziś Free Day... Tym bardziej trzeba jechać jak dają za FREE a co z twoim żandarmem yyy tzn kobietą :gwizdanie: A co ma być ja będę tylko patzył
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 A co ma być ja będę tylko patzył yhy taa zapomniałem
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 to się kupi doładowanie do telefonu :polew: Albo hot-doga na stacji :polew:
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 to się kupi doładowanie do telefonu :polew: Albo hot-doga na stacji :polew: ale napewno nie na BP :gwizdanie: :polew: ja się dzisiaj niepiszę na spota muszę się podleczyć ;(
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 W sumie tak bo co jadę na jakąś stację BP to wisi Twoje zdjęcie i jest napisane: "Po wejściu tego osobnika proszę potraktować go paralizatorem (mocno) i zadzwonić na policję :gwizdanie: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 W sumie tak bo co jadę na jakąś stację BP to wisi Twoje zdjęcie i jest napisane: "Po wejściu tego osobnika proszę potraktować go paralizatorem (mocno) i zadzwonić na policję :gwizdanie: :polew: :polew: hehe no od tego momentu co tam byliśmy przestałem tankować na BP :gwizdanie: :polew:
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 I wszyscy się gdzieś zmyli :gwizdanie: Zostaliśmy w dwóch na polu bitwy może zagramy w wojnę
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 I wszyscy się gdzieś zmyli :gwizdanie: Zostaliśmy w dwóch na polu bitwy może zagramy w wojnę albo w sapera na dwóch :polew:
Mario22 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Elo Elo to ja już wogóle się nie licze???? :polew: Nie to nie ide na Eu ... :polew:
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 I wszyscy się gdzieś zmyli :gwizdanie: Zostaliśmy w dwóch na polu bitwy może zagramy w wojnę albo w sapera na dwóch :polew: To już wolę statki [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 13:06_________________________________________________ Elo Elo to ja już wogóle się nie licze???? :polew: Nie to nie ide na Eu ... :polew: Szerokiej drogi
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 spamerzy-melomani Dopiero wstałeś
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 spamerzy-melomani Dopiero wstałeś jak byś tyle wypił co on to też byś dopiero wstał :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 ja też doglądam czasem :gwizdanie:
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 http://moto.allegro.pl/item984633447_zawieszenie_sportowe_audi_a4_a6_passat_b5_amortyza.html 1BE ? jakim kolorem kropek są oznaczone sprężyny 1 BE ?
Rekomendowane odpowiedzi