Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 http://moto.allegro.pl/item984633447_zawieszenie_sportowe_audi_a4_a6_passat_b5_amortyza.html 1BE ? Jakiś jego odpowiednik może :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 http://moto.allegro.pl/item984633447_zawieszenie_sportowe_audi_a4_a6_passat_b5_amortyza.html 1BE ? jakim kolorem kropek są oznaczone sprężyny 1 BE ? ta aukcja jest już dość długo na allegro pamiętam ją od dłuższego czasu, a czy to 1be to niewiem, ale ori napewno nie, może jakiś jego zamiennik z sachsa
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 http://moto.allegro.pl/item984633447_zawieszenie_sportowe_audi_a4_a6_passat_b5_amortyza.html 1BE ? jakim kolorem kropek są oznaczone sprężyny 1 BE ? ta aukcja jest już dość długo na allegro pamiętam ją od dłuższego czasu, a czy to 1be to niewiem, ale ori napewno nie, może jakiś jego zamiennik z sachsa Dokładnie też widziałem jakiś czas temu tą aukcje. Amory masz dobre to kup jakieś springi obniżające. Jak się Kanar rozmyśli sprzedam Ci moje :gwizdanie:
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 http://moto.allegro.pl/item984633447_zawieszenie_sportowe_audi_a4_a6_passat_b5_amortyza.html 1BE ? jakim kolorem kropek są oznaczone sprężyny 1 BE ? ta aukcja jest już dość długo na allegro pamiętam ją od dłuższego czasu, a czy to 1be to niewiem, ale ori napewno nie, może jakiś jego zamiennik z sachsa Dokładnie też widziałem jakiś czas temu tą aukcje. Amory masz dobre to kup jakieś springi obniżające. Jak się Kanar rozmyśli sprzedam Ci moje :gwizdanie: wymieniac same sprezyny to lipa, seryjne amory szybko siadają a wkładać co chwile kase w to auto to mi się nie widzi :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 http://moto.allegro.pl/item984633447_zawieszenie_sportowe_audi_a4_a6_passat_b5_amortyza.html 1BE ? jakim kolorem kropek są oznaczone sprężyny 1 BE ? ta aukcja jest już dość długo na allegro pamiętam ją od dłuższego czasu, a czy to 1be to niewiem, ale ori napewno nie, może jakiś jego zamiennik z sachsa Dokładnie też widziałem jakiś czas temu tą aukcje. Amory masz dobre to kup jakieś springi obniżające. Jak się Kanar rozmyśli sprzedam Ci moje :gwizdanie: wymieniac same sprezyny to lipa, seryjne amory szybko siadają a wkładać co chwile kase w to auto to mi się nie widzi :gwizdanie: A skąd pewność że jak kupisz komplet to amory nie będą wyjebane :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 wymieniac same sprezyny to lipa, seryjne amory szybko siadają a wkładać co chwile kase w to auto to mi się nie widzi :gwizdanie: aż tak szybko ci niepadną tym bardziej że robisz prawie cały czas trase
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 wymieniac same sprezyny to lipa, seryjne amory szybko siadają a wkładać co chwile kase w to auto to mi się nie widzi :gwizdanie: aż tak szybko ci niepadną tym bardziej że robisz prawie cały czas trase Otóż to
krolu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 to co z tym spotem? ja już po vagowałem :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 to co z tym spotem? ja już po vagowałem :gwizdanie: no właśnie dajcie znać na kom. bo nie będę w domu teraz
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 to co z tym spotem? ja już po vagowałem :gwizdanie: Miszka może po 15. Mi tam obojętne, Kędzior pipka nie jedzie :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 to co z tym spotem? ja już po vagowałem :gwizdanie: to stawiasz :gwizdanie: nie no ja się dzisiaj niepiszę, fatalnie się czuję
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 http://moto.allegro.pl/item984633447_zawieszenie_sportowe_audi_a4_a6_passat_b5_amortyza.html 1BE ? jakim kolorem kropek są oznaczone sprężyny 1 BE ? ta aukcja jest już dość długo na allegro pamiętam ją od dłuższego czasu, a czy to 1be to niewiem, ale ori napewno nie, może jakiś jego zamiennik z sachsa Dokładnie też widziałem jakiś czas temu tą aukcje. Amory masz dobre to kup jakieś springi obniżające. Jak się Kanar rozmyśli sprzedam Ci moje :gwizdanie: wymieniac same sprezyny to lipa, seryjne amory szybko siadają a wkładać co chwile kase w to auto to mi się nie widzi :gwizdanie: A skąd pewność że jak kupisz komplet to amory nie będą wyjebane :gwizdanie: przez to szukam czegoś w miarę dobrym stanie
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 przez to szukam czegoś w miarę dobrym stanie To życzę powodzenia w szukaniu bo znaleźć coś w dobrym stanie graniczy z cudem :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 przez to szukam czegoś w miarę dobrym stanie załóż same springi wyjdzie cię taniej i żałował niebędziesz
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 przez to szukam czegoś w miarę dobrym stanie To życzę powodzenia w szukaniu bo znaleźć coś w dobrym stanie graniczy z cudem :gwizdanie: nie spieszy mi się, zwłaszcza, że mam dziurę budżetową
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 nie spieszy mi się, zwłaszcza, że mam dziurę budżetową nom jeśli twoje amorki są spoko to zrób tak jak mówimy dokup tylko springi i będzie git
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 przez to szukam czegoś w miarę dobrym stanie To życzę powodzenia w szukaniu bo znaleźć coś w dobrym stanie graniczy z cudem :gwizdanie: nie spieszy mi się, zwłaszcza, że mam dziurę budżetową A myślałem że rząd ma tylko dziurę w budżecie :gwizdanie: Jak chcesz zmieniać cały zawias to pakuj gwint [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 13:49_________________________________________________ nie spieszy mi się, zwłaszcza, że mam dziurę budżetową nom jeśli twoje amorki są spoko to zrób tak jak mówimy dokup tylko springi i będzie git Wymiana w warsztacie Bulczasa = flaszka + Twoje auto na tydzień do upalania
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Wymiana w warsztacie Bulczasa = flaszka + Twoje auto na tydzień do upalania :polew: :polew:
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Wymiana w warsztacie Bulczasa = flaszka + Twoje auto na tydzień do upalania :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 13:52_________________________________________________Rafał, coś dla Ciebie: http://cgi.ebay.de/BMW-19-2-Teilige-Felgen-8-5-u-9-5x19-Reifen-245-275_W0QQitemZ320512288272QQcategoryZ9892QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo%3DDLSL%252BSI%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BUA%252BFICS%26otn%3D10%26po%3D%26ps%3D63
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Wymiana w warsztacie Bulczasa = flaszka + Twoje auto na tydzień do upalania :polew: :polew: :polew: wszystko fajnie gdyby nie to upalanie
Rekomendowane odpowiedzi