Miszka82 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 aha panowie jutro na spota czapeczki, rekawiczki, koksiok rozpalimy i się przytulimy mocno to jakoś przeżyjemy :polew: :polew: ja dziś z rańca pierwszy raz skrobałem szyby Apropo's jutrzejszego spota to mam nadzieję, że dam radę wpaść... no było by miło I pamiętajcie każdy jutro przywozi kasetę dla Max-a postaram sie
stanley Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 aha panowie jutro na spota czapeczki, rekawiczki, koksiok rozpalimy i się przytulimy mocno to jakoś przeżyjemy :polew: :polew: ja dziś z rańca pierwszy raz skrobałem szyby ty to bys się tylko przytulał
Miszka82 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 aha panowie jutro na spota czapeczki, rekawiczki, koksiok rozpalimy i się przytulimy mocno to jakoś przeżyjemy :polew: :polew: ja dziś z rańca pierwszy raz skrobałem szyby ty to bys się tylko przytulał Stanley...pamietasz co Ci kiedyś napisałem
akjam Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 I pamiętajcie każdy jutro przywozi kasetę dla Max-a W jakiej muzyce kolega Max się lubuje? :gwizdanie:
stanley Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 aha panowie jutro na spota czapeczki, rekawiczki, koksiok rozpalimy i się przytulimy mocno to jakoś przeżyjemy :polew: :polew: ja dziś z rańca pierwszy raz skrobałem szyby ty to bys się tylko przytulał Stanley...pamietasz co Ci kiedyś napisałem Aż boję się o tym pomyśleć :gwizdanie: chcesz żebym zamknął się w sobie ?
Miszka82 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 na 129 stronie jest moje wyznanie :polew:
stanley Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 na 129 stronie jest moje wyznanie :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 I pamiętajcie każdy jutro przywozi kasetę dla Max-a W jakiej muzyce kolega Max się lubuje? :gwizdanie: bierz byle co ważne że kaseciok to przyjmie :polew:
akjam Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Max lubi chyba N'Sync Oni już na kasetach na bank nie nagrywali... Ale może Backstreet Boys?
stanley Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Max lubi chyba N'Sync Oni już na kasetach na bank nie nagrywali... Ale może Backstreet Boys? Backstreet Boys - klasyka
Miszka82 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Max lubi chyba N'Sync Oni już na kasetach na bank nie nagrywali... Ale może Backstreet Boys? Backstreet Boys - klasyka Old School
Jana51 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 to kąt wtrysku a nie wytrysku ...wtrysk czy wytrysk - chyba zabrnęliśmy Miszka w czczą semantykę - albo też postrzegając te artefakty stosujemy kompletnie różne układy odniesienia Sorry - po paru halbkach biru staję się nico frywony - Twoje zdrowie
Miszka82 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 to kąt wtrysku a nie wytrysku ...wtrysk czy wytrysk - chyba zabrnęliśmy Miszka w czczą semantykę - albo też postrzegając te artefakty stosujemy kompletnie różne układy odniesienia Sorry - po paru halbkach biru staję się nico frywony - Twoje zdrowie i trudnych słów uzywasz:semantyka hehe ale sprawdze w slowniku, będziesz jutro ?
krolu Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 to kąt wtrysku a nie wytrysku ...wtrysk czy wytrysk - chyba zabrnęliśmy Miszka w czczą semantykę - albo też postrzegając te artefakty stosujemy kompletnie różne układy odniesienia Sorry - po paru halbkach biru staję się nico frywony - Twoje zdrowie Jesteś jak dyplomata : Potrafisz tak komus powiedzieć spier****j, że będzie z niecierpliwością oczekiwał nadchodzącej podróży.. :polew: :polew:
Jana51 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 ...podpuszczasz mnie Miszka - obaj z Krolu mnie podpuszczacie - ale niech wam będzie - ze mną jak z dzieckiem - za rączkę i do burdelu - upssss - do agencji towarzyskiej A tak poważnie, to mam pytanie, bo dawno nie byłem w Katowicach - czy jeśli skręcę z Górnośląskiej za marketem (nie pamiętam jego nazwy) w prawo do Granicznej, to będę miał możliwość skrętu znów w prawo do Pułaskiego?
Maxito Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 witam i żegnam ide nie zapomnijcie o kasetach
bakuś Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Hej chłopaki! Wybiera się ktoś może na hamownię w niedługim czasie? Bo mam chip ABT i chciałbym w końcu sprawdzić jak to wygląda na papierku przed kolejnymi modami. U mnie w mieście (Jastrzębie) jest hamownia, ale nie ma dobrej opinii. Kierowano mnie do Gliwic. Są jacyś chętni na grupowe hamowanie? Pzdr.
akjam Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Hej chłopaki! Wybiera się ktoś może na hamownię w niedługim czasie? Bo mam chip ABT i chciałbym w końcu sprawdzić jak to wygląda na papierku przed kolejnymi modami. U mnie w mieście (Jastrzębie) jest hamownia, ale nie ma dobrej opinii. Kierowano mnie do Gliwic. Są jacyś chętni na grupowe hamowanie? Pzdr. Yo! Ja wybieram się ale dopiero po nowym roku kolego...
marys888 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Hej chłopaki! Wybiera się ktoś może na hamownię w niedługim czasie? Bo mam chip ABT i chciałbym w końcu sprawdzić jak to wygląda na papierku przed kolejnymi modami. U mnie w mieście (Jastrzębie) jest hamownia, ale nie ma dobrej opinii. Kierowano mnie do Gliwic. Są jacyś chętni na grupowe hamowanie? Pzdr. ja jestem już zapisany na 12.11. jest grupowe chipowanie z A3 klub właśnie w Gliwicach http://www.a3-club.net/forum/showthread.php?p=485791#post485791
Rekomendowane odpowiedzi