A-rek Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 no i wrocilem z miasta, jak sie okazalo wszystkie knajpy pootwierane wiec partyjka w kregle zaliczona :>
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Za kogo wy go macie, Kędzior pewnie ogląda " List w butelce" dzięki Gregor jedyny który wie że jestem spokojny, miły i poważny szukam jakiejś romantycznej komedii... :polew:
krolu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 no i wrocilem z miasta, jak sie okazalo wszystkie knajpy pootwierane wiec partyjka w kregle zaliczona :> hurra żyjemy :notworthy:
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Panowie, żeby założyć chrom wokół szyb trzeba robić przy tym coś specjalnego?
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Za kogo wy go macie, Kędzior pewnie ogląda " List w butelce" dzięki Gregor jedyny który wie że jestem spokojny, miły i poważny szukam jakiejś romantycznej komedii... :polew: Ja mam tego trochę na kompie [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 21:17_________________________________________________ Panowie, żeby założyć chrom wokół szyb trzeba robić przy tym coś specjalnego? Chrom na metry
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Panowie, żeby założyć chrom wokół szyb trzeba robić przy tym coś specjalnego? tak musisz chodzić przy tym w samych stringach i w dodatku na rękach i co jakiś czas podskoczyć i zaklaskać inaczej nie da rady :polew: :polew: :polew:
krolu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Panowie, żeby założyć chrom wokół szyb trzeba robić przy tym coś specjalnego? :blink: pakiet chrom?? ori to jest straszny koszt z tego co mi wiadomo :gwizdanie: i nie wiem jak to wygląda w przypadku avanta... zauważyłem, że akjam w b7 wymieniał nawet tylnie szybki
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 z tą komedia romantyczna żartowałem Krolu to się we wtorek przypatrz mojej bo ja mam chrom
diman Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Panowie, żeby założyć chrom wokół szyb trzeba robić przy tym coś specjalnego? tak musisz chodzić przy tym w samych stringach i w dodatku na rękach i co jakiś czas podskoczyć i zaklaskać inaczej nie da rady :polew: :polew: :polew: :nabijasie::nabijasie:
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 panowie impreza w krk się odbyła było nawet dość sporo autek znajomy z vw mi właśnie napisał
bakuś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 z tą komedia romantyczna żartowałem Już się tak nie tłumacz...
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Ja tam wolę black pakiet [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 21:21_________________________________________________ panowie impreza w krk się odbyła było nawet dość sporo autek znajomy z vw mi właśnie napisał No jechać w taką pogodę to się mijało z celem i tak :gwizdanie:
krolu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 z tą komedia romantyczna żartowałem Krolu to się we wtorek przypatrz mojej bo ja mam chrom widziałem jak te listewki są zamontowane w sedanie - kupowałem błotnik właśnie z takiego... nie wyglądało to na prostą sprawę (on był przecięty na pól)
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 panowie impreza w krk się odbyła było nawet dość sporo autek znajomy z vw mi właśnie napisał No jechać w taką pogodę to się mijało z celem i tak :gwizdanie: też tak sądze black pakiet tylko masz srebrna maszynę ja się zastanawiałem czy iść w mat czy chrom i raczej pójdę w chrom pakiet
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 pewnie, że ori i jeszcze oddam auto do ASO żeby mi założyli
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 pewnie, że ori i jeszcze oddam auto do ASO żeby mi założyli Słońce dziś przecież nie świeciło :gwizdanie:
krolu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 pewnie, że ori i jeszcze oddam auto do ASO żeby mi założyli kto bogatemu zabroni :gwizdanie: :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Kiedy jedziemy na jakąś hamownię bo jestem ciekawy ile moje padło teraz wypluje
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Kiedy jedziemy na jakąś hamownię bo jestem ciekawy ile moje padło teraz wypluje też bym był za tym aby zorganizować ponownie jakieś grupowe hamowanie :gwizdanie:
bakuś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Kiedy jedziemy na jakąś hamownię bo jestem ciekawy ile moje padło teraz wypluje też bym był za tym aby zorganizować ponownie jakieś grupowe hamowanie :gwizdanie: Hmmm... Ja w sumie też, ale przydała by mi się korekta programu wcześniej.
Rekomendowane odpowiedzi