Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i wrocilem z miasta, jak sie okazalo wszystkie knajpy pootwierane wiec partyjka w kregle zaliczona :>

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Za kogo wy go macie, Kędzior pewnie ogląda " List w butelce"

:decayed:

dzięki Gregor :good: jedyny który wie że jestem spokojny, miły i poważny :wink4:

szukam jakiejś romantycznej komedii...

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no i wrocilem z miasta, jak sie okazalo wszystkie knajpy pootwierane wiec partyjka w kregle zaliczona :>

hurra żyjemy :notworthy: :notworthy:
Opublikowano

Panowie, żeby założyć chrom wokół szyb trzeba robić przy tym coś specjalnego? :mysli:

Opublikowano

Za kogo wy go macie, Kędzior pewnie ogląda " List w butelce"

:decayed:

dzięki Gregor :good: jedyny który wie że jestem spokojny, miły i poważny :wink4:

szukam jakiejś romantycznej komedii...

:polew: :polew: :polew:

Ja mam tego trochę na kompie :kox:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 21:17_________________________________________________

Panowie, żeby założyć chrom wokół szyb trzeba robić przy tym coś specjalnego? :mysli:

Chrom na metry :kox:
Opublikowano

tak musisz chodzić przy tym w samych stringach i w dodatku na rękach i co jakiś czas podskoczyć i zaklaskać inaczej nie da rady

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:blink: :blink: pakiet chrom?? ori to jest straszny koszt z tego co mi wiadomo :gwizdanie: i nie wiem jak to wygląda w przypadku avanta... zauważyłem, że akjam w b7 wymieniał nawet tylnie szybki
Opublikowano

z tą komedia romantyczna żartowałem :wink4:

Krolu to się we wtorek przypatrz mojej bo ja mam chrom :wink4:

Opublikowano

tak musisz chodzić przy tym w samych stringach i w dodatku na rękach i co jakiś czas podskoczyć i zaklaskać inaczej nie da rady

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie:

Opublikowano

panowie impreza w krk się odbyła było nawet dość sporo autek znajomy z vw mi właśnie napisał

Opublikowano

Już się tak nie tłumacz... :naughty:

Opublikowano

Ja tam wolę black pakiet :kox:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 21:21_________________________________________________

panowie impreza w krk się odbyła było nawet dość sporo autek znajomy z vw mi właśnie napisał

No jechać w taką pogodę to się mijało z celem i tak :gwizdanie:
Opublikowano

Krolu to się we wtorek przypatrz mojej bo ja mam chrom :wink4:

widziałem jak te listewki są zamontowane w sedanie - kupowałem błotnik właśnie z takiego... nie wyglądało to na prostą sprawę (on był przecięty na pól)
Opublikowano

No jechać w taką pogodę to się mijało z celem i tak :gwizdanie:

też tak sądze

black pakiet tylko masz srebrna maszynę :wink4: ja się zastanawiałem czy iść w mat czy chrom i raczej pójdę w chrom pakiet :decayed:

Opublikowano

pewnie, że ori :kox:

i jeszcze oddam auto do ASO żeby mi założyli :polew:

Opublikowano

:punish: Słońce dziś przecież nie świeciło :gwizdanie:
Opublikowano

kto bogatemu zabroni :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

Kiedy jedziemy na jakąś hamownię bo jestem ciekawy ile moje padło teraz wypluje :naughty:

Opublikowano

Kiedy jedziemy na jakąś hamownię bo jestem ciekawy ile moje padło teraz wypluje :naughty:

też bym był za tym aby zorganizować ponownie jakieś grupowe hamowanie :gwizdanie:

Opublikowano

też bym był za tym aby zorganizować ponownie jakieś grupowe hamowanie :gwizdanie:

Hmmm... Ja w sumie też, ale przydała by mi się korekta programu wcześniej. :przebiegly: