Mario22 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Pany ale Co Wy macie za problem sobie zamówic....
Gość elvis80 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ma ktoś ETKę potrzebowałbym numery części...pewnych
gregory Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ma ktoś ETKę potrzebowałbym numery części...pewnych Kurde, kto tu ma Etkę
Pucek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ma ktoś ETKę potrzebowałbym numery części...pewnych Kurde, kto tu ma Etkę chyba wszyscy :>
Gość elvis80 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Akjam, chyba Keżor będzie miał ramki, a nie ja No wiem przecież. Ale pomyślałem, że może koledze coś zorganizujesz... to co bo ja się piszę ... na podkładkę bo obecnie jeżdżę na AUTO - ZIĘBA aż się boję tego pisac... Uwaga - podczas pisania wysłano 7 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Pewnie! Piszcie więcje! Zaś się zaczyna! :polew: :polew: [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 22:25_________________________________________________ ale nikt nie skomentował z was moich kółek... http://www.a4-klub.pl/smf/b6_awa_moja_20_fsi_z_fotkamialu_17_str_nr_3-t113777.30.html[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 22:23_________________________________________________ witam z wieczora, nie ma już ramek , ide spać , cześć a kto ma?? Ja może coś znajdę! [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 22:35_________________________________________________no to nie wiem teraz jak wam podac to co potrzebuję.... na bank uszczelkę trójnika kroćca czy jakoś tak... jutro pokażę co jest nei tak to sami będziecie widziec o co lotto
Bulczas Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 panowie. Na chwilę wpadam Pucek napinaczu co to za potojówki
Pucek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 panowie. Na chwilę wpadam Pucek napinaczu co to za potojówki za użycie słowa "napinacz" nie kupię Ci takich :gwizdanie: kupuję jutro Gregorowi i Kędziorowi...postojówki na diodach SMD
Gość elvis80 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 potojówki?[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 22:38_________________________________________________Pucek pokaż mi te postojówki...możesz?
Bulczas Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 panowie. Na chwilę wpadam Pucek napinaczu co to za potojówki za użycie słowa "napinacz" nie kupię Ci takich :gwizdanie: kupuję jutro Gregorowi i Kędziorowi...postojówki na diodach SMD Może się skuszę na takie bo mam brzydkie żółte światło na PW proszę o cenę plus prowizję dla Ciebie
akjam Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 panowie. Na chwilę wpadam Pucek napinaczu co to za potojówki za użycie słowa "napinacz" nie kupię Ci takich :gwizdanie: kupuję jutro Gregorowi i Kędziorowi...postojówki na diodach SMD Może się skuszę na takie bo mam brzydkie żółte światło na PW proszę o cenę plus prowizję dla Ciebie Ceny to nie wiem a prowizja to pewnie 0,7... :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 cena postojówki to 9 zł za sztukę, ale diody SMD są nie do zabicia, cały myk jest taki że świadło jest mocne ale bardziej niebieskie, co trochę mi przeszkadza
Gość elvis80 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 i co tam...jakie to postojówki
Bulczas Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 cena postojówki to 9 zł za sztukę, ale diody SMD są nie do zabicia, cały myk jest taki że świadło jest mocne ale bardziej niebieskie, co trochę mi przeszkadza Kupisz mi postojówki a ja Ci postawię zestaw w maku pasuję :polew: Wolałbym takie czyste białe światło bo niebieskie zalatuję wioską :gwizdanie:
gregory Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 no to nie wiem teraz jak wam podac to co potrzebuję.... na bank uszczelkę trójnika kroćca czy jakoś tak... jutro pokażę co jest nei tak to sami będziecie widziec o co lotto Tam jest o-ring 32/3, numer: N 902 753 02
Gość elvis80 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 takie coś: http://www.allegro.pl/item992273494_w5w_r10_t10_9x_smd_hp_12v_postojowki_diody_led.html ??
Pucek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 zainteresowani zobaczą na spocie, na allegro nie będę takich szukał bo mi się nie chce, a po za tym zaraz idę spać :gwizdanie: Rafał, pokazywałem na spocie jak one świecą, zresztą zobaczysz jutro... też chciałem fajne białe światło ale nie ma szans żeby dostać takie postojówki, albo przechodzi na niebiesko, albo na zielono
gregory Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 cena postojówki to 9 zł za sztukę, ale diody SMD są nie do zabicia, cały myk jest taki że świadło jest mocne ale bardziej niebieskie, co trochę mi przeszkadza No właśnie Pucek, a są takie diody tylko, że co świecą bardziej na biało?? Bo ja wolałbym białe. Zapytaj jutro w sklepie.
Gość elvis80 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 gregory jest jeszcze w silniku 2,0FSI takie cosik jak stoisz przed maską za silnikiem jakieś coś co struje fazami dwoma rozrządu (tylko się nei smiać - podwójne fazy rozrządu) tam jest jakaś uszczelka też i ją potrzebuję...
Bulczas Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 zainteresowani zobaczą na spocie, na allegro nie będę takich szukał bo mi się nie chce, a po za tym zaraz idę spać :gwizdanie: Rafał, pokazywałem na spocie jak one świecą, zresztą zobaczysz jutro... też chciałem fajne białe światło ale nie ma szans żeby dostać takie postojówki, albo przechodzi na niebiesko, albo na zielono Widziałem je na spocie więc wiem jak one mniej więcej wyglądają Kup mi je
Pucek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 takie coś: http://www.allegro.pl/item992273494_w5w_r10_t10_9x_smd_hp_12v_postojowki_diody_led.html ?? te co ja mam są na 3 diodach...a świecą bardzo mocno, ciekawe jak te będą nawalać światłem Gregor, te postojówki są białe, ale w lampie jak świecą to sam widziałeś, bardzo wyglądały na niebieskie :gwizdanie: widziałeś wtedy, więc mów czy chcesz czy nie bo jutro jadę kupić
Rekomendowane odpowiedzi