Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany ale Co Wy macie za problem sobie zamówic....

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ma ktoś ETKę potrzebowałbym numery części...pewnych

Opublikowano

Kurde, kto tu ma Etkę :mysli:

:decayed:

Opublikowano

Kurde, kto tu ma Etkę :mysli:

:decayed:

chyba wszyscy :>

Opublikowano

Akjam, chyba Keżor będzie miał ramki, a nie ja :tongue4:

No wiem przecież. :tongue4: Ale pomyślałem, że może koledze coś zorganizujesz... :wink4:

to co bo ja się piszę ... na podkładkę bo obecnie jeżdżę na AUTO - ZIĘBA aż się boję tego pisac...

Uwaga - podczas pisania wysłano 7 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?

Pewnie! Piszcie więcje! Zaś się zaczyna! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 22:25_________________________________________________

ale nikt nie skomentował z was moich kółek...

http://www.a4-klub.pl/smf/b6_awa_moja_20_fsi_z_fotkamialu_17_str_nr_3-t113777.30.html[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 22:23_________________________________________________

witam z wieczora, nie ma już ramek , ide spać , cześć :hi:

a kto ma??

Ja może coś znajdę! :good:

[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 22:35_________________________________________________no to nie wiem teraz jak wam podac to co potrzebuję.... na bank uszczelkę trójnika kroćca czy jakoś tak... jutro pokażę co jest nei tak to sami będziecie widziec o co lotto
Opublikowano
:hi: panowie. Na chwilę wpadam :decayed: Pucek napinaczu co to za potojówki :naughty:
Opublikowano

:hi: panowie. Na chwilę wpadam :decayed: Pucek napinaczu co to za potojówki :naughty:

za użycie słowa "napinacz" nie kupię Ci takich :gwizdanie:

kupuję jutro Gregorowi i Kędziorowi...postojówki na diodach SMD :wink4:

Opublikowano

potojówki?[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 22:38_________________________________________________Pucek pokaż mi te postojówki...możesz?

Opublikowano

Może się skuszę na takie bo mam brzydkie żółte światło na PW proszę o cenę plus prowizję dla Ciebie :decayed:
Opublikowano

Może się skuszę na takie bo mam brzydkie żółte światło na PW proszę o cenę plus prowizję dla Ciebie :decayed:

Ceny to nie wiem a prowizja to pewnie 0,7... :gwizdanie: :wink4:
Opublikowano

cena postojówki to 9 zł za sztukę, ale diody SMD są nie do zabicia, cały myk jest taki że świadło jest mocne ale bardziej niebieskie, co trochę mi przeszkadza :wink4:

Opublikowano

cena postojówki to 9 zł za sztukę, ale diody SMD są nie do zabicia, cały myk jest taki że świadło jest mocne ale bardziej niebieskie, co trochę mi przeszkadza :wink4:

Kupisz mi postojówki a ja Ci postawię zestaw w maku pasuję :polew: :polew: Wolałbym takie czyste białe światło bo niebieskie zalatuję wioską :gwizdanie:
Opublikowano

no to nie wiem teraz jak wam podac to co potrzebuję.... na bank uszczelkę trójnika kroćca czy jakoś tak... jutro pokażę co jest nei tak to sami będziecie widziec o co lotto

Tam jest o-ring 32/3, numer: N 902 753 02

Opublikowano

zainteresowani zobaczą na spocie, na allegro nie będę takich szukał bo mi się nie chce, a po za tym zaraz idę spać :gwizdanie:

Rafał, pokazywałem na spocie jak one świecą, zresztą zobaczysz jutro...

też chciałem fajne białe światło ale nie ma szans żeby dostać takie postojówki, albo przechodzi na niebiesko, albo na zielono :kwasny:

Opublikowano

No właśnie Pucek, a są takie diody tylko, że co świecą bardziej na biało?? Bo ja wolałbym białe. Zapytaj jutro w sklepie.

Opublikowano

gregory jest jeszcze w silniku 2,0FSI takie cosik jak stoisz przed maską za silnikiem jakieś coś co struje fazami dwoma rozrządu (tylko się nei smiać - podwójne fazy rozrządu) tam jest jakaś uszczelka też i ją potrzebuję...

Opublikowano

zainteresowani zobaczą na spocie, na allegro nie będę takich szukał bo mi się nie chce, a po za tym zaraz idę spać :gwizdanie:

Rafał, pokazywałem na spocie jak one świecą, zresztą zobaczysz jutro...

też chciałem fajne białe światło ale nie ma szans żeby dostać takie postojówki, albo przechodzi na niebiesko, albo na zielono :kwasny:

Widziałem je na spocie więc wiem jak one mniej więcej wyglądają :wink4: Kup mi je :decayed:
Opublikowano

te co ja mam są na 3 diodach...a świecą bardzo mocno, ciekawe jak te będą nawalać światłem :naughty:

Gregor, te postojówki są białe, ale w lampie jak świecą to sam widziałeś, bardzo wyglądały na niebieskie :gwizdanie:

widziałeś wtedy, więc mów czy chcesz czy nie bo jutro jadę kupić :)