Miszka82 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 spam leci extra szybko, chłopcy znów formę załapali Cześć zielony!!! :polew: lepszy zielony niż różowy :gwizdanie: siemano z wieczora siamano
akjam Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 sklep z diodami jest w kato przy rondzie :gwizdanie: I można kupować na kilogramy! He he he... :polew:
Miszka82 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 sklep z diodami jest w kato przy rondzie :gwizdanie: I można kupować na kilogramy! He he he... :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Ja też się zmywam, do jutra chopoki Pucek pamiętaj o tych drugich żarówkach też wiem wiem, dzisiaj sprawdzałem jakie to mają być
keżor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 cena postojówki to 9 zł za sztukę, ale diody SMD są nie do zabicia, cały myk jest taki że świadło jest mocne ale bardziej niebieskie, co trochę mi przeszkadza miałem takie postojówki i wytrzymały miesiąc (13zł/szt dawałem)
akjam Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 siemano z wieczora [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 23:03_________________________________________________ spam leci extra szybko, chłopcy znów formę załapali Cześć zielony!!! :polew: lepszy zielony niż różowy :gwizdanie: :polew:
stanley Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 sklep z diodami jest w kato przy rondzie :gwizdanie: I można kupować na kilogramy! He he he... :polew: :polew: tam się nie kupuje, po prostu bierzesz co chcesz i wychodzisz ( tzn uciekasz)
akjam Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 sklep z diodami jest w kato przy rondzie :gwizdanie: I można kupować na kilogramy! He he he... :polew: :polew: tam się nie kupuje, po prostu bierzesz co chcesz i wychodzisz ( tzn uciekasz) Czyli na kilogramy! :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 sklep z diodami jest w kato przy rondzie :gwizdanie: I można kupować na kilogramy! He he he... :polew: :polew: tam się nie kupuje, po prostu bierzesz co chcesz i wychodzisz ( tzn uciekasz) podaj adres :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 cena postojówki to 9 zł za sztukę, ale diody SMD są nie do zabicia, cały myk jest taki że świadło jest mocne ale bardziej niebieskie, co trochę mi przeszkadza miałem takie postojówki i wytrzymały miesiąc (13zł/szt dawałem) no moje jeżdżą od jesieni
stanley Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 cena postojówki to 9 zł za sztukę, ale diody SMD są nie do zabicia, cały myk jest taki że świadło jest mocne ale bardziej niebieskie, co trochę mi przeszkadza miałem takie postojówki i wytrzymały miesiąc (13zł/szt dawałem) POPIERAM postojówki się szybko palą, a te np od oświetlenia tablicy rejestracyjnej mrugają po jakimś czasie Gdzieś na forum pisało dlaczego i jak to rozwiązać...
Bulczas Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 cena postojówki to 9 zł za sztukę, ale diody SMD są nie do zabicia, cały myk jest taki że świadło jest mocne ale bardziej niebieskie, co trochę mi przeszkadza miałem takie postojówki i wytrzymały miesiąc (13zł/szt dawałem) Pucek ma już trochę czasu więc może są dobre a jak nie to wytoczę mu proces o naciąganie
Mario22 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 sklep z diodami jest w kato przy rondzie :gwizdanie: I można kupować na kilogramy! He he he... :polew: :polew: tam się nie kupuje, po prostu bierzesz co chcesz i wychodzisz ( tzn uciekasz) Po przeczytaniu tej odpowiedzi zastanawiam się czy jestem na forum Audi czy Cinquecento... :polew:
akjam Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 cena postojówki to 9 zł za sztukę, ale diody SMD są nie do zabicia, cały myk jest taki że świadło jest mocne ale bardziej niebieskie, co trochę mi przeszkadza miałem takie postojówki i wytrzymały miesiąc (13zł/szt dawałem) POPIERAM postojówki się szybko palą, a te np od oświetlenia tablicy rejestracyjnej mrugają po jakimś czasie Gdzieś na forum pisało dlaczego i jak to rozwiązać... To można tu znaleźć takie rzeczy!?!?! :shocked:
Pucek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 to może kupcie sobie sami bo nie chce mi się latać po sądach teraz już poważnie lecę
stanley Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 sklep z diodami jest w kato przy rondzie :gwizdanie: I można kupować na kilogramy! He he he... :polew: :polew: tam się nie kupuje, po prostu bierzesz co chcesz i wychodzisz ( tzn uciekasz) Po przeczytaniu tej odpowiedzi zastanawiam się czy jestem na forum Audi czy Cinquecento... :polew: a Ty dalej żyjesz w niewiedzy
Miszka82 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 sklep z diodami jest w kato przy rondzie :gwizdanie: I można kupować na kilogramy! He he he... :polew: :polew: tam się nie kupuje, po prostu bierzesz co chcesz i wychodzisz ( tzn uciekasz) Po przeczytaniu tej odpowiedzi zastanawiam się czy jestem na forum Audi czy Cinquecento... :polew: za dużo myślisz :gwizdanie:
keżor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 cena postojówki to 9 zł za sztukę, ale diody SMD są nie do zabicia, cały myk jest taki że świadło jest mocne ale bardziej niebieskie, co trochę mi przeszkadza miałem takie postojówki i wytrzymały miesiąc (13zł/szt dawałem) POPIERAM postojówki się szybko palą, a te np od oświetlenia tablicy rejestracyjnej mrugają po jakimś czasie Gdzieś na forum pisało dlaczego i jak to rozwiązać... bo diody są na 12V , a w aucie masz więcej moje postoje też na początku mrugały co innego te z S6 , jak tam jest komp , który trzyma stałe 12V napięcie ide teraz poważnie w kime
stanley Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 cena postojówki to 9 zł za sztukę, ale diody SMD są nie do zabicia, cały myk jest taki że świadło jest mocne ale bardziej niebieskie, co trochę mi przeszkadza miałem takie postojówki i wytrzymały miesiąc (13zł/szt dawałem) POPIERAM postojówki się szybko palą, a te np od oświetlenia tablicy rejestracyjnej mrugają po jakimś czasie Gdzieś na forum pisało dlaczego i jak to rozwiązać... To można tu znaleźć takie rzeczy!?!?! :shocked: kabareciarz :gwizdanie:
krolu Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 nie chce mi się czytać - lekka bania - 3 reedsy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi