Miszka82 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 czyli wpadniesz w godzinach późno popołudniowych do mnie do domu mam rozumieć może skoczymy do City Rocka na cole z Wiolką, żeby wk***ić kędziora będę dzwonił[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 23:14_________________________________________________ Max nie wiem czy my możemy spamować razem bo znowu na krobki wj***ą :polew: tu jest wolna amerykanka, to nie techniczny ale ja robię ewakuację do sypialni albo w zależności od humoru mojej :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
akjam Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Ja wróciłem właśnie z knajpy i chyba też pójdę do wyra bo nic się tu nie dzieje... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Ja wróciłem właśnie z knajpy i chyba też pójdę do wyra bo nic się tu nie dzieje... :gwizdanie: przyznaj się ile wygrałeś :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 czyli wpadniesz w godzinach późno popołudniowych do mnie do domu mam rozumieć może skoczymy do City Rocka na cole z Wiolką, żeby wk***ić kędziora będę dzwonił[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 23:14_________________________________________________ Max nie wiem czy my możemy spamować razem bo znowu na krobki wj***ą :polew: tu jest wolna amerykanka, to nie techniczny ale ja robię ewakuację do sypialni albo w zależności od humoru mojej :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 23:19_________________________________________________ bajo wszystkim
akjam Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Ja wróciłem właśnie z knajpy i chyba też pójdę do wyra bo nic się tu nie dzieje... :gwizdanie: przyznaj się ile wygrałeś :gwizdanie: Nowe felgi...
Miszka82 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Ja wróciłem właśnie z knajpy i chyba też pójdę do wyra bo nic się tu nie dzieje... :gwizdanie: przyznaj się ile wygrałeś :gwizdanie: Nowe felgi... pier**lę teraz to już poważnie idę spać [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 23:24_________________________________________________ :polew: :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Jakoś mi nawet lecą te nocki w tym tygodniu :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 jedni kończą drudzy zaczynają ...
A-rek Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Gregor liczylem na szersza wypowiedz z twojej strony
Kanar Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 to nie Ty za długo śpisz tylko dzień się za wcześnie zaczyna mam to samo
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Coś ostatnio za długo spię.... Eeeee tam.Jeszcze jest przed południem!
Rekomendowane odpowiedzi