krolu Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 nom i rozliczony z US jeb*ne złodzieje Stan twoja kobieta nas zdradziła... pisze na łódzkich wiem, że udziela się na łódzkich, proponuję bana na 7 dni już się robi liczymy na ciebie załatwione [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 14:19_________________________________________________i "łodzkie" też zamkną :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 dostane banana na 7 dni na 14 jak na 14, to jeden banan to za mało
Kędzior Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 dostane banana na 7 dni na 14 jak na 14, to jeden banan to za mało już my cię załatwimy nie bój się Stan jeszcze mi pisał że za kare niebędzie się z tobą kochał przez 3 miechy :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 dostane banana na 7 dni na 14 jak na 14, to jeden banan to za mało już my cię załatwimy nie bój się Stan jeszcze mi pisał że za kare niebędzie się z tobą kochał przez 3 miechy :polew: :polew: ;(
Miszka82 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 dostane banana na 7 dni na 14 jak na 14, to jeden banan to za mało już my cię załatwimy nie bój się Stan jeszcze mi pisał że za kare niebędzie się z tobą kochał przez 3 miechy :polew: :polew: czyli 3 razy
stanley Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 f*ck, ruski przyjechali i chcą auto naprawiać znowu płatność w $ [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 14:25_________________________________________________ dostane banana na 7 dni na 14 jak na 14, to jeden banan to za mało już my cię załatwimy nie bój się Stan jeszcze mi pisał że za kare niebędzie się z tobą kochał przez 3 miechy :polew: :polew: :polew: te, chcesz żebym spał w samochodzie
Adrenalina Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 nom i rozliczony z US jeb*ne złodzieje Stan twoja kobieta nas zdradziła... pisze na łódzkich wiem, że udziela się na łódzkich, proponuję bana na 7 dni już się robi liczymy na ciebie załatwione [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 14:19_________________________________________________i "łodzkie" też zamkną :polew: :polew: a na Twoim miejscu bym sie tak nie cieszyła....... mialam w środę wpaść do czekolady z taką jedną Beatką ale widzę że bardzo nie chcesz jej poznać
krolu Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 a na Twoim miejscu bym sie tak nie cieszyła....... mialam w środę wpaść do czekolady z taką jedną Beatką ale widzę że bardzo nie chcesz jej poznać :naughty: ale ja będę ....................................................................................... tylko z Darią
Kędzior Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 a na Twoim miejscu bym sie tak nie cieszyła....... mialam w środę wpaść do czekolady z taką jedną Beatką ale widzę że bardzo nie chcesz jej poznać niepodłamuj chłopaka psychicznie te, chcesz żebym spał w samochodzie Baśce każesz spać na kanapie i po sprawie :gwizdanie:
stanley Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 nom i rozliczony z US jeb*ne złodzieje Stan twoja kobieta nas zdradziła... pisze na łódzkich wiem, że udziela się na łódzkich, proponuję bana na 7 dni już się robi liczymy na ciebie załatwione [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 14:19_________________________________________________i "łodzkie" też zamkną :polew: :polew: a na Twoim miejscu bym sie tak nie cieszyła....... mialam w środę wpaść do czekolady z taką jedną Beatką ale widzę że bardzo nie chcesz jej poznać przecież ona jest zajęta
Kędzior Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 przecież ona jest zajęta to jest najmniejszy szczegół :polew:
Adrenalina Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 przecież ona jest zajęta to jest najmniejszy szczegół :polew: też tak myślę
Kędzior Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 przecież ona jest zajęta to jest najmniejszy szczegół :polew: też tak myślę i tak dostaniesz bana i tak PS. poza tym zamiast napisać coś na łódzkich o mnie dobrego że byk koks itp itd to ty napisałaś że muchy bym nawet nieskrzywdził ;( aleś mnie przedstawiła :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 no co ja na to poradzę , że Ty człowiek-dusza jesteś
stanley Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 przecież ona jest zajęta to jest najmniejszy szczegół :polew: też tak myślę samo zło
Kędzior Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 no co ja na to poradzę , że Ty człowiek-dusza jesteś i tak ci załatwimy bana i tak :polew:
Adrenalina Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 no co ja na to poradzę , że Ty człowiek-dusza jesteś i tak ci załatwimy bana i tak :polew: żebym ja Ci guza nie załatwiła
Kędzior Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 no co ja na to poradzę ' date=' że Ty człowiek-dusza jesteś [/quote'] i tak ci załatwimy bana i tak :polew: żebym ja Ci guza nie załatwiła i znowu przesrane [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 14:55_________________________________________________hehe Keżor wyszedłeś jak matka Teresa http://www.postimage.org/image.php?v=TsmDWAJ :polew:
Rekomendowane odpowiedzi