keżor Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Opublikowano 1 Maja 2010 można do spiża , a można na upartego grillować u mnie w chaci , grill na taras , a my w salunie pomieścić , sie pomieścimy , ale raczej odpada 300 spratan i takie tam (bo mieszkam w tym domu ) bo k**wa kupił wc**j bułek , a sam ich przecież nie zjem :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 można do spiża , a można na upartego grillować u mnie w chaci , grill na taras , a my w salunie pomieścić , sie pomieścimy , ale raczej odpada 300 spratan i takie tam (bo mieszkam w tym domu ) bo ku***a kupił wc**j bułek , a sam ich przecież nie zjem :gwizdanie: Chyba że tak... Ja wpadam na spokojnie z Lechem Free...
Bulczas Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 można do spiża , a można na upartego grillować u mnie w chaci , grill na taras , a my w salunie pomieścić , sie pomieścimy , ale raczej odpada 300 spratan i takie tam (bo mieszkam w tym domu ) bo ku***a kupił wc**j bułek , a sam ich przecież nie zjem :gwizdanie: Keżor w sam raz na masę. Wdupisz tyle bułek i będziesz kox w c**j :kox:
keżor Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Opublikowano 1 Maja 2010 można do spiża , a można na upartego grillować u mnie w chaci , grill na taras , a my w salunie pomieścić , sie pomieścimy , ale raczej odpada 300 spratan i takie tam (bo mieszkam w tym domu ) bo ku***a kupił wc**j bułek , a sam ich przecież nie zjem :gwizdanie: Keżor w sam raz na masę. Wdupisz tyle bułek i będziesz kox w ch***j :kox: bułki to jest sama mąka , c**j nie masa wole tuńczyka to co? robiemy grilla w wersji hard ? [br]Dopisany: 01 Maj 2010, 10:06_________________________________________________a zawsze wieczoram można sie przenieść do spiża
Mario22 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 można do spiża , a można na upartego grillować u mnie w chaci , grill na taras , a my w salunie pomieścić , sie pomieścimy , ale raczej odpada 300 spratan i takie tam (bo mieszkam w tym domu ) bo ku***a kupił wc**j bułek , a sam ich przecież nie zjem :gwizdanie: Keżor w sam raz na masę. Wdupisz tyle bułek i będziesz kox w ch***j :kox: bułki to jest sama mąka , ch***j nie masa wole tuńczyka to co? robiemy grilla w wersji hard ? Keżor a gdzie to jest??? Żołnierska ile ??? bo pojade według GPS-a Możesz napisac na PW. Ja dojade między 20 a 22 ale raczej bliżej 20
Bulczas Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Kurde wiedziałem że pogoda się sp***doli na weekend ;(
keżor Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Opublikowano 1 Maja 2010 Kurde wiedziałem że pogoda się spier***i na weekend ;( no gadali w pogodzie , ale kurde wczoraj taka za***ista pogoda a dziś c**j ja i tak bym na hardcora zrobił grill , możliwość jest
akjam Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 :tongue4: Ja się cieszę bo siedzę w pracy! :tongue4:
miron78 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 ja tam mogę wpaść - z cukru nie jetsem a do wieczora może się jeszcze pozmieniać - może ktoś jakieś zadaszenie umie zorganizować ?[br]Dopisany: 01 Maj 2010, 10:18_________________________________________________ ja i tak bym na hardcora zrobił grill , możliwość jest
akjam Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 ja tam mogę wpaść - z cukru nie jetsem a do wieczora może się jeszcze pozmieniać - może ktoś jakieś zadaszenie umie zorganizować ?[br]Dopisany: 01 Maj 2010, 10:18_________________________________________________ ja i tak bym na hardcora zrobił grill , możliwość jest Jak się urwę wcześniej to też wpadnę!
keżor Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Opublikowano 1 Maja 2010 ja tam mogę wpaść - z cukru nie jetsem a do wieczora może się jeszcze pozmieniać - może ktoś jakieś zadaszenie umie zorganizować ?[br]Dopisany: 01 Maj 2010, 10:18_________________________________________________ ja i tak bym na hardcora zrobił grill , możliwość jest damy rade bez zadaszenia , po prostu posiedzimy w domu , a przed domem jest daszek to tam sie postawi gryla
Bulczas Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Mogę zabrać parasol słoneczny z garażu :polew:
Mario22 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 ja tam mogę wpaść - z cukru nie jetsem a do wieczora może się jeszcze pozmieniać - może ktoś jakieś zadaszenie umie zorganizować ?[br]Dopisany: 01 Maj 2010, 10:18_________________________________________________ ja i tak bym na hardcora zrobił grill , możliwość jest :good: damy rade bez zadaszenia , po prostu posiedzimy w domu , a przed domem jest daszek to tam sie postawi gryla
miron78 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 ja tam mogę wpaść - z cukru nie jetsem a do wieczora może się jeszcze pozmieniać - może ktoś jakieś zadaszenie umie zorganizować ?[br]Dopisany: 01 Maj 2010, 10:18_________________________________________________ ja i tak bym na hardcora zrobił grill , możliwość jest damy rade bez zadaszenia , po prostu posiedzimy w domu , a przed domem jest daszek to tam sie postawi gryla myślisz, że to dobry pomysł w tyle osób na chate Ci się zwalić
keżor Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Opublikowano 1 Maja 2010 myślisz, że to dobry pomysł w tyle osób na chate Ci się zwalić ten pokój jest dupny i nikt tam nigdy nie przebywa , także stoi nie używany biedny jak o mnie i rodziców chodzi to lajcik , no i wiem , że A4-klub nie zachowuje sie jak zwierzęta , także rozpierdolu nie będzie
miron78 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 myślisz, że to dobry pomysł w tyle osób na chate Ci się zwalić ten pokój jest dupny i nikt tam nigdy nie przebywa , także stoi nie używany biedny jak o mnie i rodziców chodzi to lajcik , no i wiem , że A4-klub nie zachowuje sie jak zwierzęta , także rozpierdolu nie będzie eeeeeeee to ja nie jadę pójdziemy na siłke [br]
Bulik Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 myślisz, że to dobry pomysł w tyle osób na chate Ci się zwalić ten pokój jest dupny i nikt tam nigdy nie przebywa , także stoi nie używany biedny jak o mnie i rodziców chodzi to lajcik , no i wiem , że A4-klub nie zachowuje sie jak zwierzęta , także rozpierdolu nie będzie eeeeeeee to ja nie jadę pójdziemy na siłke [br] zdązysz zrobic serie przed grylem :gwizdanie: dobry
keżor Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Opublikowano 1 Maja 2010 hehe , możemy , ale siłka teraz stoi przed domem , ćwicze z bracikiem jak murzyny na aremykańskich filmach
krolu Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 ta fota mówi wszystko - nawet koleś RS4 chciał by mieć pod maską AFF-a :kox:
Rekomendowane odpowiedzi