Bulczas Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Witam Szkoda ze wczoraj nie moglem być na całym spocie ale, w maku też było spoko. Panowie takie pytanko opłaca się grill od s4 za 150zl?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Ja myślę, że to dobra cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 No tez mi się tak wydaje a na allegro tego jest jak na lekarstwo. A jak juz jest to ceny z kosmosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Coś o tym wiem, bo sam jakiś czas temu kupowałem grill rs4... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Ceny za używki koło 300-400zł a nowy w ASO podobno można kupić za 350zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Nowy rs4 w aso 649zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Pisałem o s4, bo takie info krążyły na forum.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Hejka Panowie i Panie. Jak tam wczoraj było? Mało ludzisków? Ja też niestety nie mogłem wczoraj wpaść... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Szału podobno nie było.. Ale jak zawsze nie było źle Ja dojechałem do maka i tam były 4 osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Witam Szkoda ze wczoraj nie moglem być na całym spocie ale, w maku też było spoko. Panowie takie pytanko opłaca się grill od s4 za 150zl?? siemka nie nie opłaca się :polew: a kto ma do sprzedania :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 siema panowie jak tam po wczorajszym spocie ja wczoraj troch e poszalałem z teściem i szwagrem najpierw:drunk: potem a dziś mnie czacha boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Witam Szkoda ze wczoraj nie moglem być na całym spocie ale, w maku też było spoko. Panowie takie pytanko opłaca się grill od s4 za 150zl?? bierz każdą ilośc!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Krolu będzie :kox: aha to On jest od Was...nam gadał na spocie, że CHU*E jesteście :gwizdanie: a to fałszywa gnida bo mi przed chwilą na gg pisał że dziś jedzie na ten spot gdzie geje i leszcze się spotykają bo go zaprosił jakiś rusek co się nazywa na "M" ...Mieszka......., ............Moszka........, Meszka aaaaaaaa już mi się przypomniało Miszka się nazywa :polew: :polew: bo mi przed chwilą na gg pisał że dziś jedzie na ten spot gdzie geje i leszcze się spotykają :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Max jak tam Brynia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 no własnie mam zamiar się wbic do nich na spota z wiatek zobacze jeszcze jak to wszystko sie poukłada troche posmamuje z nimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 No to decyzja zapadla jak tylko koles mi wysle fotki i bedzie ok to biore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Halowy tor kartingowy "Monza" w bielsku co o tym myślicie godzina 110 pln można negocjować cene[br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 17:34_________________________________________________zapodam to na gliwicach jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 ja bym pojeździł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Ja też bym pojeździł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 ja tez :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi