akjam Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 zrywam się tak, my a co ty robiles 1 strone wstecz..... ciiii :gwizdanie: jak tam na spociszu było? ile autek? Ogólnie spox ale mało Nas dziś było.
Kędzior Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 siema, Kędzior gdzie byłeś jak Cie nie było spałem, taki wytyrany przyszedłem z roboty że ogień [br]Dopisany: 04 Maj 2010, 23:31_________________________________________________ Ogólnie spox ale mało Nas dziś było. nom ale chyba nie mniej niż 10 ?
A-rek Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 zrywam się siema, Kędzior gdzie byłeś jak Cie nie było zajrzyj na poprzednia strone :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 zajrzyj na poprzednia strone :gwizdanie: oj już daj spokój :gwizdanie: :polew:
Kędzior Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 lamus :gwizdanie: hehe do soboty niedaleko :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 zajrzyj na poprzednia strone :gwizdanie: oj już daj spokój :gwizdanie: :polew: ja tez spadam, trzymajcie sie
Kędzior Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 ja spałem popołudniu ale nadal mi się chcę hehe jeszcze z pół godziny i się bede zbierał :> też się będe zbierał powoli...... narkaStan mam nadzieje że mnie nie obgadywaliście za bardzo :gwizdanie:
akjam Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 też się będe zbierał powoli...... No to ja też lecę... ja spałem popołudniu ale nadal mi się chcę hehe jeszcze z pół godziny i się bede zbierał :> też się będe zbierał powoli...... narkaStan mam nadzieje że mnie nie obgadywaliście za bardzo :gwizdanie: Nie było źle Kędzior... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 ja spałem popołudniu ale nadal mi się chcę hehe jeszcze z pół godziny i się bede zbierał :> też się będe zbierał powoli...... narkaStan mam nadzieje że mnie nie obgadywaliście za bardzo :gwizdanie: powiem Ci jedno: Ty i twoja pupa ( w sensie - osoba towarzysząca) macie w sobotę przejebane :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 powiem Ci jedno: Ty i twoja pupa ( w sensie - osoba towarzysząca) macie w sobotę przejebane :gwizdanie: niby czemuuu?
stanley Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 powiem Ci jedno: Ty i twoja pupa ( w sensie - osoba towarzysząca) macie w sobotę przejebane :gwizdanie: niby czemuuu? dowiesz się w sobotę. Ale bedzie grubbboo
Kędzior Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 dowiesz się w sobotę. Ale bedzie grubbboo trochę mnie przerażasz :gwizdanie:
stanley Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 dowiesz się w sobotę. Ale bedzie grubbboo trochę mnie przerażasz :gwizdanie: lepiej przyjedź autem, nie pij, a później mnie odwieziesz
Kędzior Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 nie pij, eee to coś marnie to widzę :polew:
stanley Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 nie wierzę, że potrafisz bawić sie bez alko....
Kędzior Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 nie wierzę, że potrafisz bawić sie bez alko.... ja też :polew: poprostu niechcę wszystkiego pamiętać co robiłem :polew:
Rekomendowane odpowiedzi