Bulczas Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Nie będzie nic niestety to bardziej smutna sytacja ;(
keżor Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Opublikowano 5 Maja 2010 Nie będzie nic niestety to bardziej smutna sytacja ;( ;(
stanley Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Nie będzie nic niestety to bardziej smutna sytacja ;(
stanley Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 no po lekku na pewno, jutro od rana znowu nierówna walka z wiatrakami
Bulczas Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 no po lekku na pewno, jutro od rana znowu nierówna walka z wiatrakami U mnie walka z paletami
keżor Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Opublikowano 5 Maja 2010 ej , w ogóle oglądam sobie cranka 2ke ... to nakręciła jakiś zryty zboczony psychopata [br]Dopisany: 05 Maj 2010, 23:49_________________________________________________w filmie wystąpiła m.in. monique alexander i jennifer corrales (bardziej znana jako Jenna Haze :gwizdanie: )
krolu Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 ej , w ogóle oglądam sobie cranka 2ke ... to nakręciła jakiś zryty zboczony psychopata [br]Dopisany: 05 Maj 2010, 23:49_________________________________________________w filmie wystąpiła m.in. monique alexander i jennifer corrales (bardziej znana jako Jenna Haze :gwizdanie: ) ja tez oglądałem w poniedziałek... mega pojebany a jedynka była nawet ok.. i keżora dzięki za pożyczenie felg- przekonałem się, że 17' nie jest wcale takie straszne.. tylko wpierw dokończyć tzreba rezanie hamulców i zabrać się za moc :gwizdanie: :notworthy: :notworthy:
stanley Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 kur.... Stan co tam!? debile w tej robocie a szefy to najwieksze ci*ule
akjam Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 kur.... Stan co tam!? debile w tej robocie a szefy to najwieksze ci*ule No tak już jest ale pomyśl jak Ty będziesz szefem...
Adrenalina Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 kur.... Stan co tam!? debile w tej robocie a szefy to najwieksze ci*ule No tak już jest ale pomyśl jak Ty będziesz szefem... a coś Ty taki wyrozumiały dla tych :ranting1: ?
akjam Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 kur.... Stan co tam!? debile w tej robocie a szefy to najwieksze ci*ule No tak już jest ale pomyśl jak Ty będziesz szefem... a coś Ty taki wyrozumiały dla tych :ranting1: ? zyczę Stanleyowi jak najlepiej!
Adrenalina Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 ja też... ale to nie usprawiedliwia zachowania niektórych pajaców na stołkach
Rekomendowane odpowiedzi