akjam Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 ja też... ale to nie usprawiedliwia zachowania niektórych pajaców na stołkach No ale nic na to nie poradzimy! Ja też mam z takimi do czynienia i czasem wychodzę z siebie! :ranting1: :ranting1: :ranting1:
Adrenalina Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 ehhh i jeszcze ta 'zajebiaszcza' pogoda ............
akjam Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 ehhh i jeszcze ta 'zajebiaszcza' pogoda ............ Mam to w d... bo jestem pracy! Ale ogólnie też mnie wkur....!!!
Miszka82 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Znowu nuda w pracy? dziś szybka praca w domu później trasa :gwizdanie:
akjam Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Znowu nuda w pracy? dziś szybka praca w domu później trasa :gwizdanie: Gdzie się wybierasz? Mam coś do odebrania w Lewinie Kłodzkim! :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 jest jedna rzecz w której jesteśmy naprawdę good - witanie się !
Miszka82 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 jest jedna rzecz w której jesteśmy naprawdę good - witanie się ! co ?
Rekomendowane odpowiedzi