Maxito Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 co tu takie nudy nic się nie dzieje jakiś temat zapodać ja Ci sie nudzi to dziś ełu mają spota na 3 stawach :polew: miszka jakbyś uważał to byś wiedział że jestem za granicą (za radomiem) po pierwsze primo Miszka pisze się przed DUŻE M po drugie primo wiem Maxito, żes wyemigrował a po trzecie primo ultimo jak Ci sie nudzi to wyrezaj kasecioka na CD :polew: :gwizdanie: spoko już nad tym pracuje [br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 17:12_________________________________________________ale tu wszyscy uszczypliwi odezwać się nie można
Miszka82 Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 co tu takie nudy nic się nie dzieje jakiś temat zapodać ja Ci sie nudzi to dziś ełu mają spota na 3 stawach :polew: miszka jakbyś uważał to byś wiedział że jestem za granicą (za radomiem) po pierwsze primo Miszka pisze się przed DUŻE M po drugie primo wiem Maxito, żes wyemigrował a po trzecie primo ultimo jak Ci sie nudzi to wyrezaj kasecioka na CD :polew: :gwizdanie: spoko już nad tym pracuje [br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 17:12_________________________________________________ale tu wszyscy uszczypliwi odezwać się nie można przecież to dla jaj Maxiu
Maxito Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 [br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 17:18_________________________________________________i co jeszcze 25 stron i 200 będzie jakoś to poleciało
Miszka82 Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 [br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 17:18_________________________________________________i co jeszcze 25 stron i 200 będzie jakoś to poleciało I jak tu nie być uszczypliwym Max 185 + 25 = 200 ? ? ? ach ci bankowcy zawsze chcą więcej
Kanar Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 taaaaa i weź tu kredyt.. Kto leci jutro na Gliwitze??
Miszka82 Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 taaaaa i weź tu kredyt.. Kto leci jutro na Gliwitze?? ja jeszcze nie wiem, ale jest szansa
keżor Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Opublikowano 12 Listopada 2009 siemka. Ja może poleca, ale nic pewnego
Miszka82 Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 taaaaa i weź tu kredyt.. Kto leci jutro na Gliwitze?? ja jeszcze nie wiem, ale jest szansa to się dowiedz siemka. Ja może poleca, ale nic pewnego a Ty się upewnij :polew:
keżor Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Opublikowano 12 Listopada 2009 taaaaa i weź tu kredyt.. Kto leci jutro na Gliwitze?? ja jeszcze nie wiem, ale jest szansa taaaaa i weź tu kredyt.. Kto leci jutro na Gliwitze?? ja jeszcze nie wiem, ale jest szansa to się dowiedz siemka. Ja może poleca, ale nic pewnego a Ty się upewnij :polew: sie odezwał cwaniura
piterra Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 [br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 17:18_________________________________________________i co jeszcze 25 stron i 200 będzie jakoś to poleciało i dzięki takim Pitagorasom mamy ten pseudo kryzys :kox: Max coś ty za "kembrydż" ukończył :wallbash: :wallbash: :wallbash: albo nieźle schlany jesteś :polew: :polew: [br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 18:33_________________________________________________Miszka ty stary rowerze jesteś??
keżor Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Opublikowano 12 Listopada 2009 taaaaa i weź tu kredyt.. Kto leci jutro na Gliwitze?? ja jeszcze nie wiem, ale jest szansa taaaaa i weź tu kredyt.. Kto leci jutro na Gliwitze?? ja jeszcze nie wiem, ale jest szansa to się dowiedz siemka. Ja może poleca, ale nic pewnego a Ty się upewnij :polew: sie odezwał cwaniura hehe , zamotałem sie nie wiedziałem że można samego siebie cytować i jeszcze sobie samemu odpowiedzieć :polew:
piterra Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Zerknij na temat grupowych wyjazdów Max dość że ma zjebany kalkulator to jeszcze zegarek mu źle czas odmierza :polew: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 :polew: Max, nie pij tyle :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 taaaaa i weź tu kredyt.. Kto leci jutro na Gliwitze?? ja jeszcze nie wiem, ale jest szansa taaaaa i weź tu kredyt.. Kto leci jutro na Gliwitze?? ja jeszcze nie wiem, ale jest szansa to się dowiedz siemka. Ja może poleca, ale nic pewnego a Ty się upewnij :polew: sie odezwał cwaniura hehe , zamotałem sie nie wiedziałem że można samego siebie cytować i jeszcze sobie samemu odpowiedzieć :polew: też jak na to wpadłem to nie mogłem sie przestać śmiać sam z siebie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
piterra Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 a gdzie Miszka hitlerowiec mu keta skrócił :polew:
Miszka82 Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 a gdzie Miszka hitlerowiec mu keta skrócił :polew: to już było...nudne...
stanley Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 w sobotę jadę z kumplem po A4 za Olkusz. Dzięki raz jeszcze Krolu za diagnozę software hardware to ja zrobię podczas jazdy powrotnej, byle na tych letnich gumach nie wylądować w rowie :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 to robimy gdzieś zbiórke czy każdy jedzie na własną ręke??
Miszka82 Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 to robimy gdzieś zbiórke czy każdy jedzie na własną ręke?? mówisz o Gliwicach...? j
akjam Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 z ranka Ja znów w pracy do 20ej! Wy się wybieracie większą ekipą? P.S. Max to wszystko (liczenie, zegarek).... to może od tego odchudzania?
Rekomendowane odpowiedzi