stanley Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 z wszystkiego, dialog w ci*pe PS. życie jest piękne....po trzech żywcach
akjam Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 z wszystkiego, dialog w ci*pe PS. życie jest piękne....po trzech żywcach :kox:
Miszka82 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Laminatowi mówimy STANOWCZE , czemu NIE hehe fajnie wygląda taki laminat jak gdzieś przydupcysz :>
Kędzior Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 z wszystkiego, dialog w ci*pe PS. życie jest piękne....po trzech żywcach leć do żabki po następne
Miszka82 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 z wszystkiego, dialog w ci*pe PS. życie jest piękne....po trzech żywcach :kox: po dwóch pilsnerach jeszcze nie
stanley Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Laminatowi mówimy STANOWCZE , czemu NIE hehe fajnie wygląda taki laminat jak gdzieś przydupcysz :> od razu zakładasz, że się nie uda...
keżor Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 z wszystkiego, dialog w ci*pe PS. życie jest piękne....po trzech żywcach :kox: po dwóch pilsnerach jeszcze nie tylko , żebyś jutro był trzeźwy
Kędzior Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 z wszystkiego, dialog w ci*pe PS. życie jest piękne....po trzech żywcach :kox: po dwóch pilsnerach jeszcze nie pilsner :sick3:
stanley Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 z wszystkiego, dialog w ci*pe PS. życie jest piękne....po trzech żywcach leć do żabki po następne jakby było jutro wolne to czemu nie.... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 z wszystkiego, dialog w ci*pe PS. życie jest piękne....po trzech żywcach :kox: po dwóch pilsnerach jeszcze nie tylko , żebyś jutro był trzeźwy spokojnie flaszka się dopiero mrozi
keżor Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 Laminatowi mówimy STANOWCZE , czemu NIE hehe fajnie wygląda taki laminat jak gdzieś przydupcysz :> od razu zakładasz, że się nie uda... więcej optymizmu
Bulczas Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 z wszystkiego, dialog w ci*pe PS. życie jest piękne....po trzech żywcach leć do żabki po następne jakby było jutro wolne to czemu nie.... :gwizdanie: Może być
stanley Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 z wszystkiego, dialog w ci*pe PS. życie jest piękne....po trzech żywcach leć do żabki po następne jakby było jutro wolne to czemu nie.... :gwizdanie: Może być niestety na jutro odpada, sam siedze do 13
Kędzior Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 o kurrrr obczajcie to właśnie na TVS leciało :polew: wyrwało mnie z kapciów :polew:
keżor Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 o kurrrr obczajcie to właśnie na TVS leciało :polew: wyrwało mnie z kapciów :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 o kurrrr obczajcie to właśnie na TVS leciało :polew: wyrwało mnie z kapciów :polew: no poczułeś sie jak u siebie na wsi na dyskotece
Kędzior Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 o kurrrr obczajcie to właśnie na TVS leciało :polew: wyrwało mnie z kapciów :polew: no poczułeś sie jak u siebie na wsi na dyskotece no jak w tychach :polew: [br]Dopisany: 06 Maj 2010, 22:27_________________________________________________refren murzyna jest najlepszy :polew:
stanley Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 o maj gad ja pierdziele, laska nagina na wiośle, afroamerykanin na kibordzie, brakuje tylko fiftiego żeby podnosił się na drążku
Kędzior Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 o maj gad ja pierdziele, laska nagina na wiośle, afroamerykanin na kibordzie, brakuje tylko fiftiego żeby podnosił się na drążku :polew: :polew: haha masakra
Rekomendowane odpowiedzi