keżor Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 j**ana w 3.37 loto laska w mojej peruce
Miszka82 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 o maj gad ja pierdziele, laska nagina na wiośle, afroamerykanin na kibordzie, brakuje tylko fiftiego żeby podnosił się na drążku
Kędzior Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 j**ana w 3.37 loto laska w mojej peruce to jest Stanley :polew:
stanley Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 j**ana w 3.37 loto laska w mojej peruce to jest Stanley :polew: [br]Dopisany: 06 Maj 2010, 22:32_________________________________________________lepiej by zrobili jakiś gang bang, może było by mniej śmiechu, ale do tego ten wystrój wnętrza
Kędzior Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 j**ana w 3.37 loto laska w mojej peruce to jest Stanley :polew: :polew: teraz robisz oczy ale tak to żeś tańcował
akjam Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 j**ana w 3.37 loto laska w mojej peruce to jest Stanley :polew: :polew: teraz robisz oczy ale tak to żeś tańcował :polew:
keżor Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 Wodzionka - FEET ulubiony szlagier WOLFa
stanley Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 :polew: pierdolne :polew: to jakiś ziom Dimana " powiem pyrsk" siwy dym i czarne chmury..
Kędzior Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 :polew: pierdolne :polew: ciekawe co oni biorą że mają taką jazdę :blink: :polew:
stanley Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 już wiem skąd czarny rap powinien czerpać do swoich utworów. Zaraz wyślę fiftiemu klika linków
akjam Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Wodzionka - FEET ulubiony szlagier WOLFa :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 już wiem skąd czarny rap powinien czerpać do swoich utworów. Zaraz wyślę fiftiemu klika linków ty to masz kontakty, Poziek, teraz fifty ciekawe kogo znasz jeszcze[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 22:40_________________________________________________ Wodzionka - FEET ulubiony szlagier WOLFa muhehehe jak lubi...
akjam Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 :polew: pierdolne :polew: ciekawe co oni biorą że mają taką jazdę :blink: :polew: Piją spiryt! :naughty: :polew:
stanley Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 już wiem skąd czarny rap powinien czerpać do swoich utworów. Zaraz wyślę fiftiemu klika linków ty to masz kontakty, Poziek, teraz fifty ciekawe kogo znasz jeszcze Poziek mi nawet kartke na święta posłał, tylko, że powinien dostać bana, bo na kartce było EVO na tle dupnego zajączka wielkanocnego
Miszka82 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 :polew: pierdolne :polew: ciekawe co oni biorą że mają taką jazdę :blink: :polew: Piją spiryt! :naughty: :polew: raczej dyktę
Kędzior Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 już wiem skąd czarny rap powinien czerpać do swoich utworów. Zaraz wyślę fiftiemu klika linków ty to masz kontakty, Poziek, teraz fifty ciekawe kogo znasz jeszcze Poziek mi nawet kartke na święta posłał, tylko, że powinien dostać bana, bo na kartce było EVO na tle dupnego zajączka wielkanocnego pier*olnee :polew: :polew: :polew: pierdolne :polew: ciekawe co oni biorą że mają taką jazdę :blink: :polew: Piją spiryt! :naughty: :polew: albo denaturacik
akjam Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 :polew: pierdolne :polew: ciekawe co oni biorą że mają taką jazdę :blink: :polew: Piją spiryt! :naughty: :polew: raczej dyktę No! Przepijają! :naughty:
keżor Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 spadam spać :gwizdanie: jutro piątek , idziemy do spiża ?
akjam Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Dobra! Ja na razie spadam! Narta! Obejrzę jeszcze jakiś filmik...
Rekomendowane odpowiedzi