Adrenalina Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 siema all ale mam dzisiaj humora ...... co by tu spsocić? idz do spiza z chlopakami eeeee.... za stara jestem na takie 'kopanie w karton'
diman Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 siema all ale mam dzisiaj humora ...... co by tu spsocić? idz do spiza z chlopakami eeeee.... za stara jestem na takie 'kopanie w karton' no rzeczywiscie Ty jestes za stara u lala chyba mnie obrazic chcialas :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 siema all ale mam dzisiaj humora ...... co by tu spsocić? idz do spiza z chlopakami eeeee.... za stara jestem na takie 'kopanie w karton' no rzeczywiscie Ty jestes za stara u lala chyba mnie obrazic chcialas :gwizdanie: upsssss...
diman Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 siema all ale mam dzisiaj humora ...... co by tu spsocić? idz do spiza z chlopakami eeeee.... za stara jestem na takie 'kopanie w karton' no rzeczywiscie Ty jestes za stara u lala chyba mnie obrazic chcialas :gwizdanie: upsssss...
diman Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 co tam porabiasz dimanku?? no cos mnie zabolalo i odpoczywam sie kuruje ;([br]Dopisany: 07 Maj 2010, 17:12_________________________________________________wiec dzisiaj ani baletow nie bedzie ani picia a mialo byc tak fajnie ;(
A-rek Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 wiec dzisiaj ani baletow nie bedzie ani picia a mialo byc tak fajnie trzeba sie przyzwyczajac do zycia emeryta :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 wiec dzisiaj ani baletow nie bedzie ani picia a mialo byc tak fajnie trzeba sie przyzwyczajac do zycia emeryta :gwizdanie: to gdzie dzisiaj się bawisz , młodzieniaszku ?
diman Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 oooooooo, a co Cie zabolało ? w klatce piersiowej mnie zakulo jakbym mial zawal i pojechalem do szpitala bo sie niezle wycyralem no i do tej pory jeszcze jest problem wiec sie kuruje bezalkocholowo
A-rek Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 to gdzie dzisiaj się bawisz , młodzieniaszku ? dzisiaj jestem umowiony z ekipa na Bingo
Adrenalina Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 oooooooo, a co Cie zabolało ? w klatce piersiowej mnie zakulo jakbym mial zawal i pojechalem do szpitala bo sie niezle wycyralem no i do tej pory jeszcze jest problem wiec sie kuruje bezalkocholowo zawał ? o jeżu....
keżor Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Opublikowano 7 Maja 2010 to gdzie dzisiaj się bawisz , młodzieniaszku ? dzisiaj jestem umowiony z ekipa na Bingo chyba bongo :doh1:
Adrenalina Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 to gdzie dzisiaj się bawisz , młodzieniaszku ? dzisiaj jestem umowiony z ekipa na Bingo bingo? o jeżu....[br]Dopisany: 07 Maj 2010, 17:22_________________________________________________diman.... Ty se lepiej daj spokój, bo sie tam jeszcze przekręcisz chłopie...
A-rek Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 to gdzie dzisiaj się bawisz , młodzieniaszku ? dzisiaj jestem umowiony z ekipa na Bingo chyba bongo :doh1: Kezor wpadnij, nie pozalujesz tak bylo ostatnio http://www.bahamas.com.pl/fotki/bielizna/index.php?img=37
diman Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 to gdzie dzisiaj się bawisz , młodzieniaszku ? dzisiaj jestem umowiony z ekipa na Bingo bingo? o jeżu....[br]Dopisany: 07 Maj 2010, 17:22_________________________________________________diman.... Ty se lepiej daj spokój, bo sie tam jeszcze przekręcisz chłopie... no myślałem o tym żeby dać sobie spokój ale jak już się tego podjąłem to muszę skończyć
Adrenalina Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 to gdzie dzisiaj się bawisz , młodzieniaszku ? dzisiaj jestem umowiony z ekipa na Bingo bingo? o jeżu....[br]Dopisany: 07 Maj 2010, 17:22_________________________________________________diman.... Ty se lepiej daj spokój, bo sie tam jeszcze przekręcisz chłopie... no myślałem o tym żeby dać sobie spokój ale jak już się tego podjąłem to muszę skończyć honorowy menczyzna [br]Dopisany: 07 Maj 2010, 17:32_________________________________________________ to gdzie dzisiaj się bawisz , młodzieniaszku ? dzisiaj jestem umowiony z ekipa na Bingo chyba bongo :doh1: Kezor wpadnij, nie pozalujesz tak bylo ostatnio http://www.bahamas.com.pl/fotki/bielizna/index.php?img=37 idę sobie stąd bo mnie jeszcze zdemoralizujecie i co wtedy będzie .... :gwizdanie:
keżor Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Opublikowano 7 Maja 2010 to gdzie dzisiaj się bawisz , młodzieniaszku ? dzisiaj jestem umowiony z ekipa na Bingo chyba bongo :doh1: Kezor wpadnij, nie pozalujesz tak bylo ostatnio http://www.bahamas.com.pl/fotki/bielizna/index.php?img=37 to często gracie "WALENTYNKI 2005"
diman Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 to gdzie dzisiaj się bawisz , młodzieniaszku ? dzisiaj jestem umowiony z ekipa na Bingo bingo? o jeżu....[br]Dopisany: 07 Maj 2010, 17:22_________________________________________________diman.... Ty se lepiej daj spokój, bo sie tam jeszcze przekręcisz chłopie... no myślałem o tym żeby dać sobie spokój ale jak już się tego podjąłem to muszę skończyć honorowy menczyzna [br]Dopisany: 07 Maj 2010, 17:32_________________________________________________ to gdzie dzisiaj się bawisz , młodzieniaszku ? dzisiaj jestem umowiony z ekipa na Bingo chyba bongo :doh1: Kezor wpadnij, nie pozalujesz tak bylo ostatnio http://www.bahamas.com.pl/fotki/bielizna/index.php?img=37 idę sobie stąd bo mnie jeszcze zdemoralizujecie i co wtedy będzie .... :gwizdanie: no honorowy
A-rek Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 to często gracie "WALENTYNKI 2005" nowszych nie moge pokazac bo mnie zbanuja na forum za ich tresc :gwizdanie: idę sobie stąd bo mnie jeszcze zdemoralizujecie i co wtedy będzie .... kto kogo :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi