Miszka82 Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 dzieki za szybkiego spota panowie i panie, 2000str coraz bliżej chyba że Wam ktoś z 200 stron wykasuje znajdź takiego, który się odważy Guru ....................... to dawaj go [br]Dopisany: 11 Maj 2010, 22:43_________________________________________________na talerzu
miron78 Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 wszystkim siemka koks to Rob też jest koks ? - to spadam bo coś dużo tu tych koksów się robi
musti Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Siemanko.Szkoda że w niedzielę się nie spotujecie bo akurat będę w KTC i pomyślałem że mógłbym zagościć ale nadrobi się innym razem co najwyżej
Miszka82 Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Siemanko.Szkoda że w niedzielę się nie spotujecie bo akurat będę w KTC i pomyślałem że mógłbym zagościć ale nadrobi się innym razem co najwyżej w niedzielę mamy spoty na izbie wytrzeźwień
Rob1st Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 to Rob też jest koks ? - to spadam bo coś dużo tu tych koksów się robi nie koks, najwyżej wągiel
miron78 Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Siemanko.Szkoda że w niedzielę się nie spotujecie bo akurat będę w KTC i pomyślałem że mógłbym zagościć ale nadrobi się innym razem co najwyżej w niedzielę mamy spoty na izbie wytrzeźwień
stanley Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Siemanko.Szkoda że w niedzielę się nie spotujecie bo akurat będę w KTC i pomyślałem że mógłbym zagościć ale nadrobi się innym razem co najwyżej w niedzielę mamy spoty na izbie wytrzeźwień my brzydzimy się alkoholem :gwizdanie:
musti Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Siemanko.Szkoda że w niedzielę się nie spotujecie bo akurat będę w KTC i pomyślałem że mógłbym zagościć ale nadrobi się innym razem co najwyżej w niedzielę mamy spoty na izbie wytrzeźwień haha a w wtorek zaczynacie tańce
miron78 Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 to Rob też jest koks ? - to spadam bo coś dużo tu tych koksów się robi nie koks, najwyżej wągiel kurcze Rob - trzeba się kiedyś zobaczyć - coś zorganizować - jesteś jednym z pierwszych 3 osób które poznałem na tym forum
keżor Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Opublikowano 11 Maja 2010 Siemanko.Szkoda że w niedzielę się nie spotujecie bo akurat będę w KTC i pomyślałem że mógłbym zagościć ale nadrobi się innym razem co najwyżej w niedzielę mamy spoty na izbie wytrzeźwień my brzydzimy się alkoholem :gwizdanie: no w niedziele na pewno
stanley Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Siemanko.Szkoda że w niedzielę się nie spotujecie bo akurat będę w KTC i pomyślałem że mógłbym zagościć ale nadrobi się innym razem co najwyżej w niedzielę mamy spoty na izbie wytrzeźwień my brzydzimy się alkoholem :gwizdanie: no w niedziele na pewno najbardziej w poniedziałek i wtorek :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 to pierwsza jak już Keżor - ta nr 1 jest zdrowa jedynka ( only) a gdybym napisał, że druga to też byście napisali, że druga :tongue4:
keżor Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Opublikowano 11 Maja 2010 jak dla mnie każda jest fajna , ale 3ka mi sie mega podoba
Rob1st Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 kurcze Rob - trzeba się kiedyś zobaczyć - coś zorganizować - jesteś jednym z pierwszych 3 osób które poznałem na tym forum :wink4 Zator już niedługo
musti Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 my brzydzimy się alkoholem :gwizdanie Spokojnie nadrobi się a jak nie to na Ogólnopolskim Ta pierwsza spoko druga taka niczemu sobie :>
keżor Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Opublikowano 11 Maja 2010 a działa wam 5ka ? bo mi sie coś nie wyświetla a też jest mega [br]Dopisany: 11 Maj 2010, 22:55_________________________________________________ide coś zjeść na mase
Rekomendowane odpowiedzi