krolu Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 TA pierwsza to mi się tak kojarzy z reklama najlepszego zestawu dla mojej Krysi :gwizdanie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 TA pierwsza to mi się tak kojarzy z reklama najlepszego zestawu dla mojej Krysi :gwizdanie: :gwizdanie: dlatego jest dojebana :polew:
stanley Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 TA pierwsza to mi się tak kojarzy z reklama najlepszego zestawu dla mojej Krysi :gwizdanie: :gwizdanie: dlatego jest dojebana :polew: dlatego Cie lubie
krolu Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 TA pierwsza to mi się tak kojarzy z reklama najlepszego zestawu dla mojej Krysi :gwizdanie: :gwizdanie: dlatego jest dojebana :polew: dlatego Cie lubie mnie czy miszkę? :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 kurcze Rob - trzeba się kiedyś zobaczyć - coś zorganizować - jesteś jednym z pierwszych 3 osób które poznałem na tym forum :wink4 Zator już niedługo ten zator ? urodzinowy ? wpadniesz ? bo nic nie wiem na ten temat
stanley Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 TA pierwsza to mi się tak kojarzy z reklama najlepszego zestawu dla mojej Krysi :gwizdanie: :gwizdanie: dlatego jest dojebana :polew: dlatego Cie lubie mnie czy miszkę? :gwizdanie: Ciebie też, ale Miszke lubię "inaczej"
Miszka82 Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 TA pierwsza to mi się tak kojarzy z reklama najlepszego zestawu dla mojej Krysi :gwizdanie: :gwizdanie: dlatego jest dojebana :polew: dlatego Cie lubie mnie czy miszkę? :gwizdanie: krolu no pewnie, że chodziło o mnie
krolu Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 TA pierwsza to mi się tak kojarzy z reklama najlepszego zestawu dla mojej Krysi :gwizdanie: :gwizdanie: dlatego jest dojebana :polew: dlatego Cie lubie mnie czy miszkę? :gwizdanie: Ciebie też, ale Miszke lubię "inaczej" a to nie wnikam chłopcy :gwizdanie:
Rob1st Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 kurcze Rob - trzeba się kiedyś zobaczyć - coś zorganizować - jesteś jednym z pierwszych 3 osób które poznałem na tym forum :wink4 Zator już niedługo ten zator ? urodzinowy ? wpadniesz ? bo nic nie wiem na ten temat nie inaczej
miron78 Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 kurcze Rob - trzeba się kiedyś zobaczyć - coś zorganizować - jesteś jednym z pierwszych 3 osób które poznałem na tym forum :wink4 Zator już niedługo ten zator ? urodzinowy ? wpadniesz ? bo nic nie wiem na ten temat nie inaczej rozumiem, że bez noclegu ?
stanley Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 TA pierwsza to mi się tak kojarzy z reklama najlepszego zestawu dla mojej Krysi :gwizdanie: :gwizdanie: dlatego jest dojebana :polew: dlatego Cie lubie mnie czy miszkę? :gwizdanie: Ciebie też, ale Miszke lubię "inaczej" a to nie wnikam chłopcy :gwizdanie: się odezwał ( ten, który ma dwie twarze)
krolu Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 się odezwał ( ten, który ma dwie twarze) ja tego nie pamiętam - pamiętam za to jak tańczyłem z Moniką i Basią :gwizdanie:
Rob1st Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 kurcze Rob - trzeba się kiedyś zobaczyć - coś zorganizować - jesteś jednym z pierwszych 3 osób które poznałem na tym forum :wink4 Zator już niedługo ten zator ? urodzinowy ? wpadniesz ? bo nic nie wiem na ten temat nie inaczej rozumiem, że bez noclegu ? w przeciwnym razie , byłbym na liście
stanley Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 się odezwał ( ten, który ma dwie twarze) ja tego nie pamiętam - pamiętam za to jak tańczyłem z Moniką i Basią :gwizdanie: Basia i Monika nie mają wąsów :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 kurcze Rob - trzeba się kiedyś zobaczyć - coś zorganizować - jesteś jednym z pierwszych 3 osób które poznałem na tym forum :wink4 Zator już niedługo ten zator ? urodzinowy ? wpadniesz ? bo nic nie wiem na ten temat nie inaczej rozumiem, że bez noclegu ? w przeciwnym razie , byłbym na liście chyba, że byłbyś jeszcze w fazie zastanawiania się
krolu Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 się odezwał ( ten, który ma dwie twarze) ja tego nie pamiętam - pamiętam za to jak tańczyłem z Moniką i Basią :gwizdanie: Basia i Monika nie mają wąsów :gwizdanie: nieeeeeee ? ale wtopiłem
Rob1st Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 chyba, że byłbyś jeszcze w fazie zastanawiania się :wink4 Cuber nie jedzie, nie ma z kim wódki pić
miron78 Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 chyba, że byłbyś jeszcze w fazie zastanawiania się :wink4 Cuber nie jedzie, nie ma z kim wódki pić ja się nauczyłem
krolu Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 chyba, że byłbyś jeszcze w fazie zastanawiania się :wink4 Cuber nie jedzie, nie ma z kim wódki pić ja się nauczyłem :naughty: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi