keżor Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Opublikowano 12 Maja 2010 Bulczas , zadziałałeś coś z tą folią ?? Jeszcze nie doszła :gwizdanie: czyli zamówiłeś
Bulczas Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Bulczas , zadziałałeś coś z tą folią ?? Jeszcze nie doszła :gwizdanie: czyli zamówiłeś Mówiłem że będę zamawiał
keżor Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Opublikowano 12 Maja 2010 Bulczas , zadziałałeś coś z tą folią ?? Jeszcze nie doszła :gwizdanie: czyli zamówiłeś Mówiłem że będę zamawiał ale pamiętałeś o mje ?
stanley Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Bulczas , zadziałałeś coś z tą folią ?? Jeszcze nie doszła :gwizdanie: czyli zamówiłeś Mówiłem że będę zamawiał ale pamiętałeś o mje ? :mysli:
Bulczas Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 ale pamiętałeś o mje ? No tak jak się pytałem chciałeś arkusz na tylne lampy i jest zamówiony :gwizdanie: Jeśli dobrze wymierzyłem to będzie gites
Pucek Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Ludziska, piszcie piszcie, przed zatorem wypadało by oblać tą Wasza 2000czną stronę
Pucek Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 to kto udostępnia miejscówkę? Może TY był taki plan, ale niestety w ten weekend w którym moglibyśmy balować jest zator :gwizdanie: niewykluczone że w te wakacje odbędzie się u mnie impreza, babcie i dziadka zamknę w piwnicy a rodzice są tolerancyjni więc zniosą krzyki, ryki, piwko, vódę, śpiew i Twoje rzyganie
Bulczas Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 to kto udostępnia miejscówkę? Może TY był taki plan, ale niestety w ten weekend w którym moglibyśmy balować jest zator :gwizdanie: niewykluczone że w te wakacje odbędzie się u mnie impreza, babcie i dziadka zamknę w piwnicy a rodzice są tolerancyjni więc zniosą krzyki, ryki, piwko, vódę, śpiew i Twoje rzyganie Chyba się pogniewam na Ciebie
Pucek Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 jak Cię nie zaproszę to się możesz pogniewać przecież mnie się nie da nie lubić :gwizdanie:
krolu Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 jak Cię nie zaproszę to się możesz pogniewać przecież mnie się nie da nie lubić :gwizdanie: skromność to ty chyba odziedziczyłeś po mnie.. a nie przecież mnie pies na schodach wyprzedził :polew:
keżor Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Opublikowano 12 Maja 2010 ale pamiętałeś o mje ? No tak jak się pytałem chciałeś arkusz na tylne lampy i jest zamówiony :gwizdanie: Jeśli dobrze wymierzyłem to będzie gites pisz odrazu jak przybędzie , bo lampki na tył mam w domu
Pucek Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 jak Cię nie zaproszę to się możesz pogniewać przecież mnie się nie da nie lubić :gwizdanie: skromność to ty chyba odziedziczyłeś po mnie.. a nie przecież mnie pies na schodach wyprzedził :polew: :polew: "Gdyby mnie pies na schodach nie wyprzedził to był bym twoim ojcem" Moskal, Bukowina 2010
krolu Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 "Gdyby mnie pies na schodach nie wyprzedził to był bym twoim ojcem" Moskal, Bukowina 2010 tak to o tą sentencję mi chodziło :polew: :polew:[br]Dopisany: 12 Maj 2010, 19:54_________________________________________________ 3 kezor liczy - to kiedy pijemy
Bulczas Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 ale pamiętałeś o mje ? No tak jak się pytałem chciałeś arkusz na tylne lampy i jest zamówiony :gwizdanie: Jeśli dobrze wymierzyłem to będzie gites pisz odrazu jak przybędzie , bo lampki na tył mam w domu Spoko dam znać.
Pucek Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 yyy najpierw musi być miejscówka u Keżora spalona, działka zamieszkała, u Stanleyów też nie bardzo (dzięki Kędzior ) może u Miszki
keżor Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Opublikowano 12 Maja 2010 1900 u mnie nie jest spalona , mam gites rodziców
Rekomendowane odpowiedzi