Bulik Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Wam tylko cycki w głowie bo przyjdzie miszka i :polew:
Bulczas Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Wam tylko cycki w głowie bo przyjdzie miszka i :polew: I zacznie gadać o innych cyckach :polew:
A-rek Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Stanley nadal szukasz sprezyn obnizajacych :?: moze bylbys chetny na moje Eibach'y :gwizdanie:
stanley Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Stanley nadal szukasz sprezyn obnizajacych :?: moze bylbys chetny na moje Eibach'y :gwizdanie: szukam, ale tak na lajcie, bo zbliża się termin wymiany rozrządu, oleju itp W sumie to nie znam się na tych technicznych sprawach zawiasu, ale szukam 1BE A co Ty tam dokładnie masz?
Bulczas Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Stanley nadal szukasz sprezyn obnizajacych :?: moze bylbys chetny na moje Eibach'y :gwizdanie: szukam, ale tak na lajcie, bo zbliża się termin wymiany rozrządu, oleju itp W sumie to nie znam się na tych technicznych sprawach zawiasu, ale szukam 1BE A co Ty tam dokładnie masz? Ja polecam eibachy, w poprzednim aucie miałem i byłem bardzo zadowolony A 1BE możesz szukać do usranej śmierci
stanley Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Stanley nadal szukasz sprezyn obnizajacych :?: moze bylbys chetny na moje Eibach'y :gwizdanie: szukam, ale tak na lajcie, bo zbliża się termin wymiany rozrządu, oleju itp W sumie to nie znam się na tych technicznych sprawach zawiasu, ale szukam 1BE A co Ty tam dokładnie masz? Ja polecam eibachy, w poprzednim aucie miałem i byłem bardzo zadowolony A 1BE możesz szukać do usranej śmierci nie spieszy mi się
Bulczas Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Stanley nadal szukasz sprezyn obnizajacych :?: moze bylbys chetny na moje Eibach'y :gwizdanie: szukam, ale tak na lajcie, bo zbliża się termin wymiany rozrządu, oleju itp W sumie to nie znam się na tych technicznych sprawach zawiasu, ale szukam 1BE A co Ty tam dokładnie masz? Ja polecam eibachy, w poprzednim aucie miałem i byłem bardzo zadowolony A 1BE możesz szukać do usranej śmierci nie spieszy mi się Spoko ja zapragniesz gleby to popatrz sobie na tą fotkę
Bulczas Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 to jest Szkoda że nie masz Q bo byś mógł od niego odkupić :polew:
Bulczas Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Dobra trzymcie się spadam do roboty Na szczęście tylko 3 nocki więc na lajcie
Bulik Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Dobra trzymcie się spadam do roboty Na szczęście tylko 3 nocki więc na lajcie
A-rek Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 A co Ty tam dokładnie masz? Eibach Pro Kit, takie jak na fotce ponizej
keżor Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 siema z wieczora mam chytry plan dla odważnych dowiedziałem sie wstępnie co i jak iiii... pisałby sie ktuś na skok z 4300m w tandemie z instruktorem ? cena to jakoś 580zł , ale jak sie więcej osób zbierze to może i mniej niż 5stówek wyjdzie . Ja jestem zdecydowany na 100%
stanley Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 siema z wieczora mam chytry plan dla odważnych dowiedziałem sie wstępnie co i jak iiii... pisałby sie ktuś na skok z 4300m w tandemie z instruktorem ? cena to jakoś 580zł , ale jak sie więcej osób zbierze to może i mniej niż 5stówek wyjdzie . Ja jestem zdecydowany na 100% można się załapać na 24 raty ?
Bulik Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 siema z wieczora mam chytry plan dla odważnych dowiedziałem sie wstępnie co i jak iiii... pisałby sie ktuś na skok z 4300m w tandemie z instruktorem ? cena to jakoś 580zł , ale jak sie więcej osób zbierze to może i mniej niż 5stówek wyjdzie . Ja jestem zdecydowany na 100% można się załapać na 24 raty ? :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi