Miszka82 Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Maxito, pamiętaj że moje APU za***rdala jak kaseta w Twoim odtwarzaczu, więc nie fikaj masz przej***ne Max jak dobrze miec wolne do konca tyg teraz kopiesz leżacego jak dobrze pracować na samego siebie :gwizdanie: coraz częściej chodzi mi to po głowie
Maxito Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 jak dobrze miec wolne do konca tyg teraz kopiesz leżacego jak dobrze pracować na samego siebie :gwizdanie: krolu ty znowu przeciwko rodzinie :polew: weź i ty mnie niedobijaj poczeka pojedzesz na wózku widłowym to ci się skończy :polew:
Miszka82 Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 siema znany wśród elyty SG jako Pitek
Maxito Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Maxito, pamiętaj że moje APU za***rdala jak kaseta w Twoim odtwarzaczu, więc nie fikaj masz przej***ne Max jak dobrze miec wolne do konca tyg teraz kopiesz leżacego jak dobrze pracować na samego siebie :gwizdanie: coraz częściej chodzi mi to po głowie ty nie myśl bo od myślenia to są inni
Pucek Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Max, to prawda, dałem też królowi pojeździć, no ale za szybko zmienial biegi bo jeździ na codzień gnojowozem a rozgrzałem ją oczywiście ja, no a co najlepsze to za jednym razem spaliłem olej i zmienił się w wodę, tym sposobem uzyskałem brak ciśnienia olej już nowy, wszystko działa :> to żadna sztuka rozgrzać tak turbine :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 siema znany wśród elyty SG jako Pitek ale patrz jaki cichy tylko czyta i czeka że by zaatakować ciekawe kiedy przemówi
krolu Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Max, to prawda, dałem też królowi pojeździć, no ale za szybko zmienial biegi bo jeździ na codzień gnojowozem a rozgrzałem ją oczywiście ja, no a co najlepsze to za jednym razem spaliłem olej i zmienił się w wodę, tym sposobem uzyskałem brak ciśnienia olej już nowy, wszystko działa :> to żadna sztuka rozgrzać tak turbine :gwizdanie: jejku zmieniałem, z przyzwyczajenie biegi przy 4,5 k obrotów :decayed: Pucek a jak to było Egon vs kris??? tzn 1,8 T vs V6??
Miszka82 Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Max co Ty przecież to konfitura, zaraz na gliwickie doniesie
Maxito Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Max, to prawda, dałem też królowi pojeździć, no ale za szybko zmienial biegi bo jeździ na codzień gnojowozem a rozgrzałem ją oczywiście ja, no a co najlepsze to za jednym razem spaliłem olej i zmienił się w wodę, tym sposobem uzyskałem brak ciśnienia olej już nowy, wszystko działa :> to żadna sztuka rozgrzać tak turbine :gwizdanie: spaliłem olej i zmienił się w wodę, ty kiedyś już ktoś przemieniał wodę w wino już chociasz w piwo byś przemieniał ten olej następnym razem się bardzziej postaraj :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 dobra ide spać narazie gałgany
Pucek Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 wtedy Egon wygrał, ale ogólnie to następne przejazdy były już podobne ja muszę się z Egonem sprawdzić :> Max, mi wesoło nie było za olej dałem prawie 300 zł a zrobiłem na nim tylko 3 tyś km, teraz znów nowy za 300 zł więc w przeciągu dwóch miesięcy tak zaszalałem
piterra Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 gdzie radziecki dietetyk idziesz??
Maxito Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 dobra ide spać narazie gałgany słodkich snów książe :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 23:54_________________________________________________ wtedy Egon wygrał, ale ogólnie to następne przejazdy były już podobne ja muszę się z Egonem sprawdzić :> Max, mi wesoło nie było za olej dałem prawie 300 zł a zrobiłem na nim tylko 3 tyś km, teraz znów nowy za 300 zł więc w przeciągu dwóch miesięcy tak zaszalałem no wiesz zawsze mogłeś kupić 1.6 101hp było by taniej ale wrażeń by ci takich nie dało
krolu Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 wtedy Egon wygrał, ale ogólnie to następne przejazdy były już podobne ja muszę się z Egonem sprawdzić :> Max, mi wesoło nie było za olej dałem prawie 300 zł a zrobiłem na nim tylko 3 tyś km, teraz znów nowy za 300 zł więc w przeciągu dwóch miesięcy tak zaszalałem tak mi się wydawało... 1,8 T wciągło 2,8 tylko tamta V-ka ma symbol AAH i w serii 174 konie. ale Ty kędzior masz zamulacza- w postaci quattro
Miszka82 Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 gdzie radziecki dietetyk idziesz?? stara wychodzi spod prysznica Narazie
Pucek Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 zamulacza? a nie widziałeś królu kto i ile razy objechał APU bez Q ??? a przeca mam ten zamulacz w postaci Q :> Kędzior, to na wiosne się sprawdzimy, bo będę miał koło 190 kucyków
Maxito Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 gdzie radziecki dietetyk idziesz?? \ pitek podobno krola zabierasz ale zciągnijcie go z waszel listy bo my go zabieramy z domu możecie najwyżej zostawić "kr" na liście a my na swojej "olu"vi będzie sprawiedliwie dil :naughty: :polew:
Kędzior Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 tak mi się wydawało... 1,8 T wciągło 2,8 tylko tamta V-ka ma symbol AAH i w serii 174 konie. ale Ty kędzior masz zamulacza- w postaci quattro az takie straty chyba niema, hehe na mokrej nawierzchni mysle ze q to akurat przewaga:) pozatym same kuce niepojada operator tez musi miec jakies pojecie
Maxito Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 gdzie radziecki dietetyk idziesz?? stara wychodzi spod prysznica Narazie i bedzie :pali:
Rekomendowane odpowiedzi