Kędzior Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 :mysli: nie kumam hehe impreza u Miszki :gwizdanie: już wiesz??
Pucek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Królu, mi byś nie dał wozić d*py z recaro? to taki z Ciebie kolega Kędzior, lina liną, ale to dogadywanie ze strony Mirona + śmiech reszty, tak mnie zmotywowało że chciałem wracać na ziemię, ale musiałem skończyć bo jednak 7 dych na ziemi nie leży
Kędzior Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Kędzior, lina liną, ale to dogadywanie ze strony Mirona + śmiech reszty, tak mnie zmotywowało że chciałem wracać na ziemię, ale musiałem skończyć bo jednak 7 dych na ziemi nie leży nom coś tam słychać na filmiku ale niewyraźnie :> ja bym raczej się na takie coś nieporwał, nielubię wysokości :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 ja zawsze to chciałem zrobić ale nie miałem na tyle odwagi cieszę się że się udało teraz trzeba zaliczyć jakieś 100 metrów
Kędzior Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 teraz trzeba zaliczyć jakieś 100 metrów lol widzę że zaczyna cię wciągać
krolu Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 :mysli: nie kumam hehe impreza u Miszki :gwizdanie: już wiesz?? ciebie nie było to skąd wiesz... [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 13:35_________________________________________________ Królu, mi byś nie dał wozić d*py z recaro? to taki z Ciebie kolega kuźwa z głupim grillem dzwoniłem po ludziach a z recaro nie no dałem d*py...
stanley Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 :mysli: nie kumam hehe impreza u Miszki :gwizdanie: już wiesz?? ciebie nie było to skąd wiesz... [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 13:35_________________________________________________ Królu, mi byś nie dał wozić d*py z recaro? to taki z Ciebie kolega kuźwa z głupim grillem dzwoniłem po ludziach a z recaro nie no dałem d*py... popraw się synek
Pucek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 teraz trzeba zaliczyć jakieś 100 metrów lol widzę że zaczyna cię wciągać nooo gdybym nie zbierał kasy na pewien cel to skoczył bym drugi raz
stanley Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 teraz trzeba zaliczyć jakieś 100 metrów lol widzę że zaczyna cię wciągać nooo gdybym nie zbierał kasy na pewien cel to skoczył bym drugi raz na kolonie, na wakacje zbierasz?
Pucek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 teraz trzeba zaliczyć jakieś 100 metrów lol widzę że zaczyna cię wciągać nooo gdybym nie zbierał kasy na pewien cel to skoczył bym drugi raz na kolonie, na wakacje zbierasz? nie powiem :gwizdanie: dowiecie się w odpowiednim czasie
krolu Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 teraz trzeba zaliczyć jakieś 100 metrów lol widzę że zaczyna cię wciągać nooo gdybym nie zbierał kasy na pewien cel to skoczył bym drugi raz na kolonie, na wakacje zbierasz? nie powiem :gwizdanie: dowiecie się w odpowiednim czasie a ja wiem ale nie powiem :polew: :polew: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 teraz trzeba zaliczyć jakieś 100 metrów lol widzę że zaczyna cię wciągać nooo gdybym nie zbierał kasy na pewien cel to skoczył bym drugi raz na kolonie, na wakacje zbierasz? nie powiem :gwizdanie: dowiecie się w odpowiednim czasie ja już urodziny miałem, no chyba, że zbierasz na coś dla mnie na drugi rok
Pucek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 teraz trzeba zaliczyć jakieś 100 metrów lol widzę że zaczyna cię wciągać nooo gdybym nie zbierał kasy na pewien cel to skoczył bym drugi raz na kolonie, na wakacje zbierasz? nie powiem :gwizdanie: dowiecie się w odpowiednim czasie ja już urodziny miałem, no chyba, że zbierasz na coś dla mnie na drugi rok taaaaaaa zbieram żeby Ci kupić Avusy II bo te Avusy I są lipne i małe
keżor Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 teraz trzeba zaliczyć jakieś 100 metrów to pudź na te 4300 :drool: ja już odkładam kase
krolu Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 teraz trzeba zaliczyć jakieś 100 metrów to pudź na te 4300 :drool: ja już odkładam kase pogadaj, ze skydiverem... ja z nim kiedyś na ten temat gadałem, bo chcieliśmy z moją byłą skoczyć... to mówił, że we wrocku on skaczą w większej wysokości i może ci coś taniej załatwi...
Kędzior Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 :mysli: nie kumam hehe impreza u Miszki :gwizdanie: już wiesz?? ciebie nie było to skąd wiesz... bo sam mi opowiadałeś starzejesz się ziom teraz trzeba zaliczyć jakieś 100 metrów lol widzę że zaczyna cię wciągać nooo gdybym nie zbierał kasy na pewien cel to skoczył bym drugi raz czyli 500 kuni pęknie ?
Maxito Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Witam, gdzie dziś spot? bo kierownik nie zaznaczył
Bulczas Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Witam, gdzie dziś spot? bo kierownik nie zaznaczył Pewnie pod ziemią bo pogoda nie jest zbyt ciekawa
akjam Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Witam, gdzie dziś spot? bo kierownik nie zaznaczył Dzisiaj nie ma spota Max!
Rekomendowane odpowiedzi