keżor Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 siema z rana Keżor nie ma sensu dziś tego robić bo auto całe mokre a zanim to wyschnie to 5 lat minie, musze to odpuścić też Ci to chciałem pisać , już c**j z wodą na dachu , bo ona akurat jest potrzebna , ale Ty tym paściem nie wjdziesz mi do garażu , bo jest za niski , mój jest max obniżony żeby wjeżdżał do garażu , także trzeba poczekać na ładną pogode
keżor Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 ależ wy jesteście wszyscy oryginalni
Miszka82 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ależ wy jesteście wszyscy oryginalni Kapelusz Klub Polska
Bulczas Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 siema z rana Keżor nie ma sensu dziś tego robić bo auto całe mokre a zanim to wyschnie to 5 lat minie, musze to odpuścić też Ci to chciałem pisać , już ch***j z wodą na dachu , bo ona akurat jest potrzebna , ale Ty tym paściem nie wjdziesz mi do garażu , bo jest za niski , mój jest max obniżony żeby wjeżdżał do garażu , także trzeba poczekać na ładną pogode No już nie przesadzaj jakoś bym wjechał
keżor Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 haha k**wa , właśnie pykłem 9dych na klate
krolu Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 haha ku***a , właśnie pykłem 9dych na klate to duzo czy mało ? :mysli:zaraz mnie zbeszta :naughty:
PiterA4 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 siemka pakery pozdrowionka z wawy :gwizdanie:
keżor Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 siema Piter , co tam w warszawce ? zalana chociaż ? [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 13:34_________________________________________________ide sie powspinać
PiterA4 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 a nudy a zalana w piz*u wszedzie remonty i wszystko rozkopane
akjam Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Co tu taka cisza? Już długiiii weekend? :gwizdanie:
diman Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Co tu taka cisza? Już długiiii weekend? :gwizdanie: jeszcze pracuja
Bulczas Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Co tu taka cisza? Już długiiii weekend? :gwizdanie: jeszcze pracuja Albo będą pracowali ;(
stanley Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 jeszcze 15 min i dzień wolnego :gwizdanie:
akjam Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Co tu taka cisza? Już długiiii weekend? :gwizdanie: jeszcze pracuja No Ty diman to masz długiiii weekend od dłuższego czasu... :gwizdanie: Co tu taka cisza? Już długiiii weekend? :gwizdanie: jeszcze pracuja Albo będą pracowali ;( Ja też dziś nocka. Ale później jak dobrze pójdzie to do pracy pójdę dopiero 7go czerwca... :gwizdanie: jeszcze 15 min i dzień wolnego :gwizdanie: No to trzeba to dobrze wykorzystać.
diman Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Co tu taka cisza? Już długiiii weekend? :gwizdanie: jeszcze pracuja No Ty diman to masz długiiii weekend od dłuższego czasu... :gwizdanie: Co tu taka cisza? Już długiiii weekend? :gwizdanie: jeszcze pracuja Albo będą pracowali ;( Ja też dziś nocka. Ale później jak dobrze pójdzie to do pracy pójdę dopiero 7go czerwca... :gwizdanie: jeszcze 15 min i dzień wolnego :gwizdanie: No to trzeba to dobrze wykorzystać. e tam zaraz dluszy czas lekko cza bylo wypoczac
Rekomendowane odpowiedzi