Bulczas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Ale pogoda dojebana na grilla siema leniu dlaczemu leniu? wczoraj, przez Basie znowu musiałem pić piwo Bo nie pracujesz dzisiaj i będę musiał tankować na stacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 to zatankuj za 20 zł i przyjedz w poniedzialek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Jedzie ktoś na grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Jedzie ktoś na grilla co, gdzie i jak? jadę teraz umyć fure Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Jedzie ktoś na grilla co, gdzie i jak? jadę teraz umyć fure No nie wiem na jakąś polanę albo coś Znam kilka miejsc :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Jedzie ktoś na grilla co, gdzie i jak? jadę teraz umyć fure No nie wiem na jakąś polanę albo coś Znam kilka miejsc :gwizdanie: to przyjedźcie na Paprocany w Tychach ja właśnie tam jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 to przyjedźcie na Paprocany w Tychach ja właśnie tam jadę A jakie tam atrakcje mają :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 to przyjedźcie na Paprocany w Tychach ja właśnie tam jadę A jakie tam atrakcje mają :gwizdanie: -łódka Bols :gwizdanie: -gryll -piwko -dupeczki toples -pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 to przyjedźcie na Paprocany w Tychach ja właśnie tam jadę A jakie tam atrakcje mają :gwizdanie: -łódka Bols :gwizdanie: -gryll -piwko -dupeczki toples -pogoda to lipa, liczyłem na coś więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 to przyjedźcie na Paprocany w Tychach ja właśnie tam jadę A jakie tam atrakcje mają :gwizdanie: -łódka Bols :gwizdanie: -gryll -piwko -dupeczki toples -pogoda Podaj jakiś adres może się wybierzemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 to przyjedźcie na Paprocany w Tychach ja właśnie tam jadę A jakie tam atrakcje mają :gwizdanie: -łódka Bols :gwizdanie: -gryll -piwko -dupeczki toples -pogoda to lipa, liczyłem na coś więcej wszystko za free to przyjedźcie na Paprocany w Tychach ja właśnie tam jadę A jakie tam atrakcje mają :gwizdanie: -łódka Bols :gwizdanie: -gryll -piwko -dupeczki toples -pogoda Podaj jakiś adres może się wybierzemy jak będziesz miał się wybierać to daj znać ja spadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 I co mam jechać na ślepo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 I co mam jechać na ślepo :gwizdanie: Tychy Sikorskiego np 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 I co mam jechać na ślepo :gwizdanie: Tychy Sikorskiego np 100 Jak coś będę dzwonił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 to przyjedźcie na Paprocany w Tychach ja właśnie tam jadę A jakie tam atrakcje mają :gwizdanie: -łódka Bols :gwizdanie: -gryll -piwko -dupeczki toples -pogoda co gdzie kiedy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Dzisiaj tam gdzie napisał Miszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Dzisiaj tam gdzie napisał Miszka ale to jest jakas zorganizowana akcja ? :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 11:29_________________________________________________gadałem z miszką można wpadać tylko trzeba by się coś zorganizować :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 No ja jestem otwarty na propozycje [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 11:37_________________________________________________Stanley też by chyba jechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi