diman Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 no to kto mnie podwiezie do tego spiza ale zlapalem smaki teraz masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 no to kto mnie podwiezie do tego spiza ale zlapalem smaki teraz masakra Jest następna kwestia nie mam wahy jeżdżę na rezerwie. Ciężko Ci będzie znaleźć jakiś transport ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 no to kto mnie podwiezie do tego spiza ale zlapalem smaki teraz masakra Jest następna kwestia nie mam wahy jeżdżę na rezerwie. Ciężko Ci będzie znaleźć jakiś transport ;( no wiem wiec szkoda cza bedzie odpuscic ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Kezor cos dla ciebie Corenell - Keep On Jumping Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 no to kto mnie podwiezie do tego spiza ale zlapalem smaki teraz masakra Jest następna kwestia nie mam wahy jeżdżę na rezerwie. Ciężko Ci będzie znaleźć jakiś transport ;( no wiem wiec szkoda cza bedzie odpuscic ;( No niestety ale na pewno sobie to odbijesz Tymczasem spadam spać powoli bo rano trzeba wstać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 no ja tez niestety ide spac troche niezadowolony ale co tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Kezor cos dla ciebie Corenell - Keep On Jumping no ja też ide spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 no to ja tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor098 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 fajny meczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 zsssssssssssdciiipaaam sssspaacć aledeeee m,aaaa banioeeee :gwizdanie: ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 zsssssssssssdciiipaaam sssspaacć aledeeee m,aaaa banioeeee :gwizdanie: ;( pijak [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 03:13_________________________________________________a my z Kędziorem mamy jeszcze po 2 bronki spiz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 chropowato to zadziwiające jak długo człowiek potrafi deptać w jednym miejscu muza nalot plastikowych kukieł i bezalkoholowo ale ogólnie nienajgorzej ps: Kędzior, jeszcze jeden weekend spędzisz u nas i będę musiała rozważyć czy Cie nie adoptować ...i czy Stanleya nie wysłać na odwyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 z rana ladnie poszaleliscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 a ja niestety nie mialem jak sie do was dostac ;( a smaki mialem jak cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 trzeba było dzwonić, byśmy po Ciebie przyjechali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 trzeba było dzwonić, byśmy po Ciebie przyjechali teraz mi to mowisz gadalem z ania i nic wam nie powiedziala ;( ze nie mam sie jak dostac do spiza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 trzeba było dzwonić, byśmy po Ciebie przyjechali teraz mi to mowisz gadalem z ania i nic wam nie powiedziala ;( ze nie mam sie jak dostac do spiza no ja wypiłem browarka świeżo przed spiżem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 trzeba było dzwonić, byśmy po Ciebie przyjechali teraz mi to mowisz gadalem z ania i nic wam nie powiedziala ;( ze nie mam sie jak dostac do spiza no ja wypiłem browarka świeżo przed spiżem no wiem dlatego do ciebie nie dzwonilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 trzeba było dzwonić, byśmy po Ciebie przyjechali teraz mi to mowisz gadalem z ania i nic wam nie powiedziala ;( ze nie mam sie jak dostac do spiza no ja wypiłem browarka świeżo przed spiżem no wiem dlatego do ciebie nie dzwonilem mogłem się powstrzymać - bo i tak on mi nic nie dał nic następnym razem - ja tymczasem spadam na rower przed obiadem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi