diman Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 trzeba było dzwonić, byśmy po Ciebie przyjechali teraz mi to mowisz gadalem z ania i nic wam nie powiedziala ;( ze nie mam sie jak dostac do spiza no ja wypiłem browarka świeżo przed spiżem no wiem dlatego do ciebie nie dzwonilem mogłem się powstrzymać - bo i tak on mi nic nie dał nic następnym razem - ja tymczasem spadam na rower przed obiadem no uwarzej na siebie co bys gleby nie zaliczyl
Adrenalina Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 trzeba było dzwonić, byśmy po Ciebie przyjechali teraz mi to mowisz gadalem z ania i nic wam nie powiedziala ;( ze nie mam sie jak dostac do spiza ja nic nie piłam, ale nie wiem czy stan dałby mi swoją maszynę
diman Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 trzeba było dzwonić, byśmy po Ciebie przyjechali teraz mi to mowisz gadalem z ania i nic wam nie powiedziala ;( ze nie mam sie jak dostac do spiza ja nic nie piłam, ale nie wiem czy stan dałby mi swoją maszynę no trudno nastepnym razem sobie odbijemy
A4 Mario Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 trzeba było dzwonić, byśmy po Ciebie przyjechali teraz mi to mowisz gadalem z ania i nic wam nie powiedziala ;( ze nie mam sie jak dostac do spiza no ja wypiłem browarka świeżo przed spiżem no wiem dlatego do ciebie nie dzwonilem Dimek ciołku trzeba było domnie zadzwonic chętnie bym pojechał i był Twoim kierowcą.....
Adrenalina Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Kędzior nie może przestać myśleć o dziewczynie z króliczymi uszami i ogonkiem :gwizdanie: btw, macie pozdro od Kędziora siedzi obok
diman Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 trzeba było dzwonić, byśmy po Ciebie przyjechali teraz mi to mowisz gadalem z ania i nic wam nie powiedziala ;( ze nie mam sie jak dostac do spiza no ja wypiłem browarka świeżo przed spiżem no wiem dlatego do ciebie nie dzwonilem Dimek ciołku trzeba było domnie zadzwonic chętnie bym pojechał i był Twoim kierowcą..... no widzisz mialem taka wizje zeby zadzwonic do mirona ale juz puzno bylo 23.30 ty juz spales a pozatym dopiero dzisiaj wyslales mi swoj nr tel [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 12:19_________________________________________________ Kędzior nie może przestać myśleć o dziewczynie z króliczymi uszami i ogonkiem :gwizdanie: btw, macie pozdro od Kędziora siedzi obok dzieki pozdrow go tez ten to ma zdrowie
Adrenalina Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 trzeba było dzwonić, byśmy po Ciebie przyjechali teraz mi to mowisz gadalem z ania i nic wam nie powiedziala ;( ze nie mam sie jak dostac do spiza no ja wypiłem browarka świeżo przed spiżem no wiem dlatego do ciebie nie dzwonilem Dimek ciołku trzeba było domnie zadzwonic chętnie bym pojechał i był Twoim kierowcą..... no widzisz mialem taka wizje zeby zadzwonic do mirona ale juz puzno bylo 23.30 ty juz spales a pozatym dopiero dzisiaj wyslales mi swoj nr tel [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 12:19_________________________________________________ Kędzior nie może przestać myśleć o dziewczynie z króliczymi uszami i ogonkiem :gwizdanie: btw, macie pozdro od Kędziora siedzi obok dzieki pozdrow go tez ten to ma zdrowie no ma ..... ale odmówił porannego browarka, więc nie jest najgorzej jest szansa że pójdą jutro do roboty
diman Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 trzeba było dzwonić, byśmy po Ciebie przyjechali teraz mi to mowisz gadalem z ania i nic wam nie powiedziala ;( ze nie mam sie jak dostac do spiza no ja wypiłem browarka świeżo przed spiżem no wiem dlatego do ciebie nie dzwonilem Dimek ciołku trzeba było domnie zadzwonic chętnie bym pojechał i był Twoim kierowcą..... no widzisz mialem taka wizje zeby zadzwonic do mirona ale juz puzno bylo 23.30 ty juz spales a pozatym dopiero dzisiaj wyslales mi swoj nr tel [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 12:19_________________________________________________ Kędzior nie może przestać myśleć o dziewczynie z króliczymi uszami i ogonkiem :gwizdanie: btw, macie pozdro od Kędziora siedzi obok dzieki pozdrow go tez ten to ma zdrowie no ma ..... ale odmówił porannego browarka, więc nie jest najgorzej jest szansa że pójdą jutro do roboty :gwizdanie: no to musialo byc grubo wczoraj z alko skoro kedzior ze stanem nie chca browarka
Bulik Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 no to musialo byc grubo wczoraj z alko skoro kedzior ze stanem nie chca browarka e grubo nie piją bronków bo kończą o,5 co im zostało
Adrenalina Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 no to musialo byc grubo wczoraj z alko skoro kedzior ze stanem nie chca browarka e grubo nie piją bronków bo kończą o,5 co im zostało
diman Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 no to musialo byc grubo wczoraj z alko skoro kedzior ze stanem nie chca browarka e grubo nie piją bronków bo kończą o,5 co im zostało no to wsiadam do wozidla i jade do nich
Adrenalina Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 no to musialo byc grubo wczoraj z alko skoro kedzior ze stanem nie chca browarka e grubo nie piją bronków bo kończą o,5 co im zostało no to wsiadam do wozidla i jade do nich to chyba w pekaesa
diman Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 no to musialo byc grubo wczoraj z alko skoro kedzior ze stanem nie chca browarka e grubo nie piją bronków bo kończą o,5 co im zostało no to wsiadam do wozidla i jade do nich to chyba w pekaesa a nie wczoraj az tak duzo nie wypilem zeby dzisiaj nie móc jezdzic bylem juz dzisiaj w zabrzu rano wiec ..... :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 no to musialo byc grubo wczoraj z alko skoro kedzior ze stanem nie chca browarka e grubo nie piją bronków bo kończą o,5 co im zostało no to wsiadam do wozidla i jade do nich to chyba w pekaesa a nie wczoraj az tak duzo nie wypilem zeby dzisiaj nie móc jezdzic bylem juz dzisiaj w zabrzu rano wiec ..... :gwizdanie: a ja bardziej miałam na myśli Twój powrót stąd
diman Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 no to musialo byc grubo wczoraj z alko skoro kedzior ze stanem nie chca browarka e grubo nie piją bronków bo kończą o,5 co im zostało no to wsiadam do wozidla i jade do nich to chyba w pekaesa a nie wczoraj az tak duzo nie wypilem zeby dzisiaj nie móc jezdzic bylem juz dzisiaj w zabrzu rano wiec ..... :gwizdanie: a ja bardziej miałam na myśli Twój powrót stąd az tyle tego maja no to zostaje w domu
Adrenalina Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 no to musialo byc grubo wczoraj z alko skoro kedzior ze stanem nie chca browarka e grubo nie piją bronków bo kończą o,5 co im zostało no to wsiadam do wozidla i jade do nich to chyba w pekaesa a nie wczoraj az tak duzo nie wypilem zeby dzisiaj nie móc jezdzic bylem juz dzisiaj w zabrzu rano wiec ..... :gwizdanie: a ja bardziej miałam na myśli Twój powrót stąd az tyle tego maja no to zostaje w domu
krolu Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 trzeba było dzwonić, byśmy po Ciebie przyjechali teraz mi to mowisz gadalem z ania i nic wam nie powiedziala ;( ze nie mam sie jak dostac do spiza ja nic nie piłam, ale nie wiem czy stan dałby mi swoją maszynę ja bym Ci dal eSe :kox:
stanley Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 nawet nie ma co zjeść, pingwiny w lodówce w hokej grają. Ale piwko jest
A4 Mario Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Pany właśnie na tvn turbo się rozpoczeło Ice Road Truckers... polecam...
diman Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Pany właśnie na tvn turbo się rozpoczeło Ice Road Truckers... polecam... ogladam twardziele z nich jak diabli
Rekomendowane odpowiedzi