A4 Mario Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Pany właśnie na tvn turbo się rozpoczeło Ice Road Truckers... polecam... ogladam twardziele z nich jak diabli Dokłądnie tak.... jak tam ktoś przekroczy prędkoś i go złapią to jest wydalony na zawsze z tych terenów transportowych.... osttanio gościu się zapadł pod lód 40 tonowym zestawem...
diman Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Pany właśnie na tvn turbo się rozpoczeło Ice Road Truckers... polecam... ogladam twardziele z nich jak diabli Dokłądnie tak.... jak tam ktoś przekroczy prędkoś i go złapią to jest wydalony na zawsze z tych terenów transportowych.... osttanio gościu się zapadł pod lód 40 tonowym zestawem... widzialem ten odcinek
Tzieland Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Pany właśnie na tvn turbo się rozpoczeło Ice Road Truckers... polecam... ogladam twardziele z nich jak diabli Dokłądnie tak.... jak tam ktoś przekroczy prędkoś i go złapią to jest wydalony na zawsze z tych terenów transportowych.... osttanio gościu się zapadł pod lód 40 tonowym zestawem... ale tylko tylne kola mu wpadly i nic takiego sie w sumie nie stalo ale jakie tam maja zarobki, srednio 20000 $ w miesiac
krolu Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Pany właśnie na tvn turbo się rozpoczeło Ice Road Truckers... polecam... ogladam twardziele z nich jak diabli Dokłądnie tak.... jak tam ktoś przekroczy prędkoś i go złapią to jest wydalony na zawsze z tych terenów transportowych.... osttanio gościu się zapadł pod lód 40 tonowym zestawem... ale tylko tylne kola mu wpadly i nic takiego sie w sumie nie stalo ale jakie tam maja zarobki, srednio 20000 $ w miesiac no a tydzień temu koleś dzwonił z pytaniem do żony czy może zostać w hotelu za 500USD bo mu się furacz zepsuł :gwizdanie:
diman Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Pany właśnie na tvn turbo się rozpoczeło Ice Road Truckers... polecam... ogladam twardziele z nich jak diabli Dokłądnie tak.... jak tam ktoś przekroczy prędkoś i go złapią to jest wydalony na zawsze z tych terenów transportowych.... osttanio gościu się zapadł pod lód 40 tonowym zestawem... ale tylko tylne kola mu wpadly i nic takiego sie w sumie nie stalo ale jakie tam maja zarobki, srednio 20000 $ w miesiac dokladnie ale robota przerabana bo zimno jak cholera 40 na minusie
A4 Mario Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Dokładnie warunki masakryczne... mróz zamarzające hamulce i pokrywa lodu o grubości ok 1 m która lubi pękac...
Kędzior Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 joooołłłł króliczkaa w spiżu :slina: i ta w krótkich włosach :slina: i ta czarna :slina: i w ogóle :slina: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 joooołłłł króliczkaa w spiżu :slina: i ta w krótkich włosach :slina: i ta czarna :slina: i w ogóle :slina: :gwizdanie: Ty byłeś w spiżu... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 joooołłłł króliczkaa w spiżu :slina: i ta w krótkich włosach :slina: i ta czarna :slina: i w ogóle :slina: :gwizdanie: Ty byłeś w spiżu... :gwizdanie: ano byłem [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 14:17_________________________________________________Keżor odsłuchaj sobie pocztę głosową :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
keżor Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2010 Keżor odsłuchaj sobie pocztę głosową :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a nie odebrałem , bo wiedziałem , że jesteś nawalony i nie wiesz nawet , że dzwonisz chciałem oszczędzić Ci kosztów
A4 Mario Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Keżor odsłuchaj sobie pocztę głosową :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a nie odebrałem , bo wiedziałem , że jesteś nawalony i nie wiesz nawet , że dzwonisz chciałem oszczędzić Ci kosztów Keżor odsłuc**j zgrywaj i wrzucaj ten bełkot na forum...
Kędzior Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Keżor odsłuchaj sobie pocztę głosową :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a nie odebrałem , bo wiedziałem , że jesteś nawalony i nie wiesz nawet , że dzwonisz chciałem oszczędzić Ci kosztów i tu was zdziwie bo pijany niebyłem leciał twój wałek maderfaker hehehe więc do ciebie zadryniłem co byś posłuchał
stanley Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 joooołłłł króliczkaa w spiżu :slina: i ta w krótkich włosach :slina: i ta czarna :slina: i w ogóle :slina: :gwizdanie: Ty byłeś w spiżu... :gwizdanie: wczorajsze dwa hasła wieczoru: "chropowato" i hasło Kedziora na widok wieczoru panieńskiego: "... biorę tą w krótkich włosach... albo którąkolwiek..."
diman Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 joooołłłł króliczkaa w spiżu :slina: i ta w krótkich włosach :slina: i ta czarna :slina: i w ogóle :slina: :gwizdanie: Ty byłeś w spiżu... :gwizdanie: wczorajsze dwa hasła wieczoru: "chropowato" i hasło Kedziora na widok wieczoru panieńskiego: "... biorę tą w krótkich włosach... albo którąkolwiek..." no i wyrwal cos :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 i hasło Kedziora na widok wieczoru panieńskiego: "... biorę tą w krótkich włosach... albo którąkolwiek..." chciałem tylko żebyśmy zostali z godzinke dłużej o nic więcej nieprosiłem czy to tak dużo?? ;( nom ta w krótkich lub ta z zajęczym ogonkiem :gwizdanie:
stanley Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 i hasło Kedziora na widok wieczoru panieńskiego: "... biorę tą w krótkich włosach... albo którąkolwiek..." chciałem tylko żebyśmy zostali z godzinke dłużej o nic więcej nieprosiłem czy to tak dużo?? ;( nom ta w krótkich lub ta z zajęczym ogonkiem :gwizdanie: ona była pedałem
krolu Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 i hasło Kedziora na widok wieczoru panieńskiego: "... biorę tą w krótkich włosach... albo którąkolwiek..." chciałem tylko żebyśmy zostali z godzinke dłużej o nic więcej nieprosiłem czy to tak dużo?? ;( nom ta w krótkich lub ta z zajęczym ogonkiem :gwizdanie: no ja już nie mogłem... może przeze mnie nie poznałeś swojej przyszłej narzeczonej... :kwasny:
Kędzior Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 no ja już nie mogłem... może przeze mnie nie poznałeś swojej przyszłej narzeczonej... :kwasny: widzisz przez ciebie teraz nadal jestem samotny i niewyżyty :polew: możesz mieć mnie teraz na sumieniu eheheh[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 18:07_________________________________________________i nadal się zastanawiam gdzie się podziała ta blondyna z klatki :mysli:
diman Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 no ja już nie mogłem... może przeze mnie nie poznałeś swojej przyszłej narzeczonej... :kwasny: widzisz przez ciebie teraz nadal jestem samotny i niewyżyty :polew: możesz mieć mnie teraz na sumieniu eheheh[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 18:07_________________________________________________i nadal się zastanawiam gdzie się podziała ta blondyna z klatki :mysli: uciekla pewnie jak zaczales tańczyć
Rekomendowane odpowiedzi