Gość elvis80 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 ja też ale qr** syfffffffffffffffffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 buahahahahahahaha... Arek dobrze zareklamował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 dzis pierwszy dzien urlopu wlasnie weszlem w posiadanie nagrania z ostatniej imprezy u Miszki http://www.internetshouldbeillegal.com/ kolego Arek nie weszłem tylko wszedłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Tzieland "koope lat" pozdro brahu co tam nad słoną wodą słychać?? no witam serdecznie nad woda wszystko wporzadku jakos sie zyje powoli znajomy poszedl do firmy, ktora zajmuje sie wyludzaniem kasy z ubezpieczalni najpierw zarobil na nowy motor, pozniej na motorze mial wypadek i w sumie zarobil tez na nowe auto ponad 2 lata dostawal kase że jak ???? po prostu znalazl mega kumatego ziomka z takiej firmy i za 10% tamten mu pomagal najpierw jechali na tym, ze go cos wlasnie boli i dostal z tego pare ladnych tysiecy (oprocz odszkodowania za auto) nastepnie wymyslili, ze poszkodowany ma uraz psychiczny i za to tez dostali troche kasy no a pozniej jak sie rozwalil na motorze to tez cos tam wymyslili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Kezor co dzis porabiasz :?: :gwizdanie: kolego Arek nie weszłem tylko wszedłem a moze "wloż żech" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Tzieland "koope lat" pozdro brahu co tam nad słoną wodą słychać?? no witam serdecznie nad woda wszystko wporzadku jakos sie zyje powoli znajomy poszedl do firmy, ktora zajmuje sie wyludzaniem kasy z ubezpieczalni najpierw zarobil na nowy motor, pozniej na motorze mial wypadek i w sumie zarobil tez na nowe auto ponad 2 lata dostawal kase że jak ???? po prostu znalazl mega kumatego ziomka z takiej firmy i za 10% tamten mu pomagal najpierw jechali na tym, ze go cos wlasnie boli i dostal z tego pare ladnych tysiecy (oprocz odszkodowania za auto) nastepnie wymyslili, ze poszkodowany ma uraz psychiczny i za to tez dostali troche kasy no a pozniej jak sie rozwalil na motorze to tez cos tam wymyslili ja tam w takie bajki w dzisiejszych czasach nie wierzę... z takimi firmami (ubezp.) nie wygrasz... [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 08:26_________________________________________________ Kezor co dzis porabiasz :?: :gwizdanie: kolego Arek nie weszłem tylko wszedłem a moze "wloż żech" chyba wlozł żech... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 spoko ja tylko pisze jak bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Tzieland "koope lat" pozdro brahu co tam nad słoną wodą słychać?? no witam serdecznie nad woda wszystko wporzadku jakos sie zyje powoli znajomy poszedl do firmy, ktora zajmuje sie wyludzaniem kasy z ubezpieczalni najpierw zarobil na nowy motor, pozniej na motorze mial wypadek i w sumie zarobil tez na nowe auto ponad 2 lata dostawal kase że jak ???? po prostu znalazl mega kumatego ziomka z takiej firmy i za 10% tamten mu pomagal najpierw jechali na tym, ze go cos wlasnie boli i dostal z tego pare ladnych tysiecy (oprocz odszkodowania za auto) nastepnie wymyslili, ze poszkodowany ma uraz psychiczny i za to tez dostali troche kasy no a pozniej jak sie rozwalil na motorze to tez cos tam wymyslili ja tam w takie bajki w dzisiejszych czasach nie wierzę... z takimi firmami (ubezp.) nie wygrasz... wygrywasz, wygrywasz i to w większości przypadków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 trzeba miec dobrego fachowca za soba, ktory zna lekarzy itp i wtedy masz szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Adrenalina poważnie...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Adrenalina poważnie...??? tak elvis !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 dzis pierwszy dzien urlopu wlasnie weszlem w posiadanie nagrania z ostatniej imprezy u Miszki http://www.internetshouldbeillegal.com/ widziałem to na klubowym :sick3: :sick3: lepiej wklej tu ten rebus :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 lepiej wklej tu ten rebus dobry jest nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Witaj Słonko... :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Witaj Słonko... :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Witaj Słonko... :hi: No co zrobiłeś taklie oczy zazdrośniku jeden... Ciebie też Gorąco witam z rana.... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ja spadam geje do Stanleya właśnie na randkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Witaj Słonko... :hi: No co zrobiłeś taklie oczy zazdrośniku jeden... Ciebie też Gorąco witam z rana.... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi