stanley Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 teraz już na serio spadam, strzała ->
A4 Mario Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 teraz już na serio spadam, strzała -> Co to??? Kolega u Ciebie jest???? :polew: :hi:
stanley Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 to co, mam przyjechać busem ? :gwizdanie: Weź kierowce... Basie... a co chcesz od Basi? przyjadę z kumplem jego MK3 Nic konkretnego... dałem po prostu pomysł na Twojego kierowce a raczej kierowniczke.... lubisz byc poniżany przez kobiety co... :hi:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 23:42_________________________________________________ teraz już na serio spadam, strzała -> Co to??? Kolega u Ciebie jest???? :polew: :hi:
A4 Mario Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 spać geje... To jak jutro z tym Grillem... organizujta tam cosik...
krolu Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 spać geje... To jak jutro z tym Grillem... organizujta tam cosik... tak.. wszystko jest na aucie.. a markety są czynne
miron78 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 a gdzie grilujemy ? na spocie chcesz kropka
krolu Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 a gdzie grilujemy ? na spocie chcesz kropka chce :tongue4:
Grisza79 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Też spadam do wyra. Za długo przy tym komputerze siedze i oczy mnie bolą see ya
A4 Mario Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Pamiętacie to miejsce jeden w pierwszych Grilli w Kato.... 2006 ROK !!!!!!! Ta Miejscówka była OK i blisko Muchowca... Keżor będzie pamiętał to miejsce... jeden w pierwszych Grillów A4-Klubu w kato... Zdjęcia z przed paru lat...
krolu Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Pamiętacie to miejsce jeden w pierwszych Grilli w Kato.... Ta Miejscówka była OK i blisko Muchowca... Keżor będzie pamiętał to miejsce... jeden w pierwszych Grillów A4-Klubu w kato... Zdjęcia z przed paru lat... jaki miron tu był jeszcze chudy
A4 Mario Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Pamiętacie to miejsce jeden w pierwszych Grilli w Kato.... Ta Miejscówka była OK i blisko Muchowca... Keżor będzie pamiętał to miejsce... jeden w pierwszych Grillów A4-Klubu w kato... Zdjęcia z przed paru lat... jaki miron tu był jeszcze chudy Ojjj i widok Ady od tyłu... Przypomniały mi się stare czasy i wycieczki do Mysłowic do naszej wspólnej koleżanki... mojej i Keżora.... jeszcze wtedy białym CC....
miron78 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Pamiętacie to miejsce jeden w pierwszych Grilli w Kato.... Ta Miejscówka była OK i blisko Muchowca... Keżor będzie pamiętał to miejsce... jeden w pierwszych Grillów A4-Klubu w kato... Zdjęcia z przed paru lat... jaki miron tu był jeszcze chudy ja tam byłem w 2 razy lepszej formie niż teraz spoko foty - mój zielony grill i moje zielone B5 - to był czasy
A4 Mario Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Pamiętacie to miejsce jeden w pierwszych Grilli w Kato.... Ta Miejscówka była OK i blisko Muchowca... Keżor będzie pamiętał to miejsce... jeden w pierwszych Grillów A4-Klubu w kato... Zdjęcia z przed paru lat... jaki miron tu był jeszcze chudy ja tam byłem w 2 razy lepszej formie niż teraz spoko foty - mój zielony grill i moje zielone B5 - to był czasy Mam tych fotek dosc dużo z tych czasów....[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 00:13_________________________________________________
miron78 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 nawet Cuber był wtedy jeszcze swoim B5
Rekomendowane odpowiedzi