keżor Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 moje sonary to były funkiel nówki wtedy i świeciły lepiej niż ori valeo zespolone wtedy nawet na forum nie było tematów o sonarach , potem dopiero okazało sie że soczewka wypala sie po pół roku , to poszły do żyda [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 11:55_________________________________________________ Keżor Ada jest na zdjęciach dalej wklejonych w niebieskiej bluzce i jeansach.... :gwizdanie: :gwizdanie: chciałbyś to też jest Marta , tylko bez tej brązowej bluzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 ale body kity koksiarskie mieliście zwłaszcza Miron :gwizdanie: no co co Ci się nie podoba wiem wiem przecieraliście szlaki moje sonary to były funkiel nówki wtedy i świeciły lepiej niż ori valeo zespolone wtedy nawet na forum nie było tematów o sonarach , potem dopiero okazało sie że soczewka wypala sie po pół roku , to poszły do żyda k**wa ja chciałem sonary zakładać jak kupiłem moje b5 a to było 2 lata temu więc coś musi w nich być :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 chcociaż masz racje , TO Ada , Marta ma wcięcie w talii , nie przyjżałem sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 chcociaż masz racje , TO Ada , Marta ma wcięcie w talii , nie przyjżałem sie No dokładnie już ci chciałem pojechac że swojej byłej nie poznajesz bo to bankowo ada była... miała czarny stanik wtedy... :naughty: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 dobra , zdupiam coś pojeść , potem poćwiczyć ,a potem umyć i porezać auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 dobra , zdupiam coś pojeść , potem poćwiczyć ,a potem umyć i porezać auto Rozumiemy że na Grilla zawitasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 dobra , zdupiam coś pojeść , potem poćwiczyć ,a potem umyć i porezać auto Rozumiemy że na Grilla zawitasz... A Ty kurna co Keżora na grilla zapraszasz ? lepiej Ty się zapytaj czy możesz przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 dobra , zdupiam coś pojeść , potem poćwiczyć ,a potem umyć i porezać auto Rozumiemy że na Grilla zawitasz... A Ty kurna co Keżora na grilla zapraszasz ? lepiej Ty się zapytaj czy możesz przyjechać Synku jak ja jeździłem na zloty do katowic to Ty jeszcze Audi nie miałeś... :polew: Nie zapraszam tylko pytam... trzeba do Was ludzi naganiac do tych Katowic bo znów będą 3 auta... :polew: :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 dobra , zdupiam coś pojeść , potem poćwiczyć ,a potem umyć i porezać auto Rozumiemy że na Grilla zawitasz... A Ty kurna co Keżora na grilla zapraszasz ? lepiej Ty się zapytaj czy możesz przyjechać Synku jak ja jeździłem na zloty do katowic to Ty jeszcze Audi nie miałeś... :polew: Nie zapraszam tylko pytam... trzeba do Was ludzi naganiac do tych Katowic bo znów będą 3 auta... :polew: a Ty wierzysz w każdą plotę którą Miron rozpowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 dobra , zdupiam coś pojeść , potem poćwiczyć ,a potem umyć i porezać auto Rozumiemy że na Grilla zawitasz... A Ty kurna co Keżora na grilla zapraszasz ? lepiej Ty się zapytaj czy możesz przyjechać Synku jak ja jeździłem na zloty do katowic to Ty jeszcze Audi nie miałeś... :polew: Nie zapraszam tylko pytam... trzeba do Was ludzi naganiac do tych Katowic bo znów będą 3 auta... :polew: a Ty wierzysz w każdą plotę którą Miron rozpowie :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 dobra , zdupiam coś pojeść , potem poćwiczyć ,a potem umyć i porezać auto Rozumiemy że na Grilla zawitasz... A Ty kurna co Keżora na grilla zapraszasz ? lepiej Ty się zapytaj czy możesz przyjechać Synku jak ja jeździłem na zloty do katowic to Ty jeszcze Audi nie miałeś... :polew: Nie zapraszam tylko pytam... trzeba do Was ludzi naganiac do tych Katowic bo znów będą 3 auta... :polew: a Ty wierzysz w każdą plotę którą Miron rozpowie eeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjj - tylko nie ploty - byłem, widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Miron . [br] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Miron . [br] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Do której będziecie siedzieć na tym grillu bo może wpadnę po pracy :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 12:37_________________________________________________Ale fury były kox naprawdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 jak jest gryll to pewnie dłużej niż zwykle [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 12:38_________________________________________________ Ale fury były kox naprawdę ta tylko każdy z nich teraz b7 się wozi :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 przecież B7 to zło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 jednak dziś nie przyjadę[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 12:41_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Monika mówiła że jak ją Miron odwoził ostatnio to modliła się żeby już wyjść z tego auta tak tam jest paskudnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Monika mówiła że jak ją Miron odwoził ostatnio to modliła się żeby już wyjść z tego auta tak tam jest paskudnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi