stanley Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 nie stado niewyżytych żądnych krwi samic... ;( niejakich komarzyc... tak, tak PS. psssyyyt - Kasztelan
Kędzior Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Kasztelan :polew: nie stado niewyżytych żądnych krwi samic... ;( niejakich komarzyc... nic tylko by ssały :gwizdanie:
Seski Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 mięczaki... poprostu nasza powierzchnia do gryzienia jest większa niż twoja... np. brzuszek
krolu Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 mięczaki... poprostu nasza powierzchnia do gryzienia jest większa niż twoja... np. brzuszek jesteście pipy.. to był spot sk czy sg... no nie mam pytań..
Seski Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 mięczaki... poprostu nasza powierzchnia do gryzienia jest większa niż twoja... np. brzuszek jesteście pipy.. to był spot sk czy sg... no nie mam pytań.. a ty jesteś SK czy SG?
krolu Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 mięczaki... poprostu nasza powierzchnia do gryzienia jest większa niż twoja... np. brzuszek jesteście pipy.. to był spot sk czy sg... no nie mam pytań.. a ty jesteś SK czy SG? SG
stanley Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 mięczaki... poprostu nasza powierzchnia do gryzienia jest większa niż twoja... np. brzuszek jesteście pipy.. to był spot sk czy sg... no nie mam pytań.. relax [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 22:53_________________________________________________ mięczaki... poprostu nasza powierzchnia do gryzienia jest większa niż twoja... np. brzuszek jesteście pipy.. to był spot sk czy sg... no nie mam pytań.. a ty jesteś SK czy SG? SG relax again
Seski Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 przecież bliżej do K-c masz no ale tak czy inaczej [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 22:55_________________________________________________kędzior a może my założymy nowy dział... spoty zagłębiowskie
krolu Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 chill out don't worry by happy koniec darmowego vagowania :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 chill out don't worry by happy koniec darmowego vagowania :gwizdanie: hehe i tak niemasz kabli
krolu Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 chill out don't worry by happy koniec darmowego vagowania :gwizdanie: hehe i tak niemasz kabli ok, tego się trzymajmy :good: :good:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 22:59_________________________________________________zaraz sobie w podpis dam... ufffffffffff
krolu Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Dzięki Panowie za spota. Było wpadnij kiedyś na gliwickie - tam jest lepiej :gwizdanie:
Seski Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Dzięki Panowie za spota. Było a Panie...? mogą czuć się niedocenione i przez ich żalenie się Adam i Diman jeszcze się nie wyśpią :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 ]wpadnij kiedyś na gliwickie - tam jest lepiej :gwizdanie: no teraz to pojechałeś...
stanley Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Dzięki Panowie za spota. Było wpadnij kiedyś na gliwickie - tam jest lepiej :gwizdanie: ale wazelina
Rekomendowane odpowiedzi