Kędzior Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Diman to o tobie?? Dzisiaj zgubiłam telefon. Próbowałam zadzwonić na niego używając telefonu męża, ale nie mogłam znaleźć, która z trzech Kaś w liście kontaktów to ja. Okazało się, że dwie z nich były współpracowniczkami, jedna ciotką... a ja byłam zapisana pod "Szatan" YAFUD.
gregory Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 "po robocie nie gadamy o robocie" !! :polew: :polew: Mezo :sick3: :sick3: Jakie tam Mezo....srezo. To mój tekst ja go wymyśliłem
diman Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Diman to o tobie?? Dzisiaj zgubiłam telefon. Próbowałam zadzwonić na niego używając telefonu męża, ale nie mogłam znaleźć, która z trzech Kaś w liście kontaktów to ja. Okazało się, że dwie z nich były współpracowniczkami, jedna ciotką... a ja byłam zapisana pod "Szatan" YAFUD. :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 "po robocie nie gadamy o robocie" !! :polew: :polew: Mezo :sick3: :sick3: Jakie tam Mezo....srezo. To mój tekst ja go wymyśliłem omg to jeszcze gorzej :polew: :polew:
gregory Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Dzisiaj na zdjęcie pamiątkowe do szkolnego albumu miałem na sobie koszulkę z napisem ANALOG. Niestety podczas robienia zdjęcia, koszulka zawinęła się i teraz wszyscy w szkole wołają na mnie ANALny koleś. YAFUD
krzysieksc83 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jak tylko mi czas pozwoli to za tydz. też będe:) Nie mogę przegapić darmowej rozrywki w tak doborowym towarzystwie
krolu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jak tylko mi czas pozwoli to za tydz. też będe:) Nie mogę przegapić darmowej rozrywki w tak doborowym towarzystwie ale ja nie wiem, czy za tydzień będę... a tak beze mnie jest nudno żart :decayed:
Kędzior Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jak tylko mi czas pozwoli to za tydz. też będe:) Nie mogę przegapić darmowej rozrywki w tak doborowym towarzystwie hehe nom jesteśmy dość rozrywkowi
gregory Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 ehh dzieci YAFUDA odkryły :gwizdanie: A co? chyba nie zabolało cię to osobiście, o tym otwieraniu odżywki? Adamie przestań to nie było w twoją stronę wcale kierowane
akjam Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jak tylko mi czas pozwoli to za tydz. też będe:) Nie mogę przegapić darmowej rozrywki w tak doborowym towarzystwie ale ja nie wiem, czy za tydzień będę... a tak beze mnie jest nudno żart :decayed:
krolu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 ehh dzieci YAFUDA odkryły :gwizdanie: A co? chyba nie zabolało cię to osobiście, o tym otwieraniu odżywki? Adamie przestań to nie było w twoją stronę wcale kierowane czytałem to już po prostu jakiś czas temu... nie chodzi o tą odżywkę ja tam mam do siebie dystans i nie raz nakręcam, żarty nawet o mnie, żeby coś się działo, więc bez strasu a zabolało mnie to jak zmieniałam dziś zaciski i mi klucz spadł z nakrętki i walnąłem głową w błotnik :naughty:
gregory Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 a zabolało mnie to jak zmieniałam dziś zaciski i mi klucz spadł z nakrętki i walnąłem głową w błotnik :naughty: Wyprostował się? Znaczy, że klepałeś błotnik.............................................................głową
krolu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 a zabolało mnie to jak zmieniałam dziś zaciski i mi klucz spadł z nakrętki i walnąłem głową w błotnik :naughty: Wyprostował się? nie w ten
gregory Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 a zabolało mnie to jak zmieniałam dziś zaciski i mi klucz spadł z nakrętki i walnąłem głową w błotnik :naughty: Wyprostował się? nie w ten A to jednak nie było to chociaż trochę pożyteczne :gwizdanie:
krolu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 a zabolało mnie to jak zmieniałam dziś zaciski i mi klucz spadł z nakrętki i walnąłem głową w błotnik :naughty: Wyprostował się? nie w ten A to jednak nie było to chociaż trochę pożyteczne :gwizdanie: nie, nawet w najmniejszym stopniu
Kędzior Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 a zabolało mnie to jak zmieniałam dziś zaciski i mi klucz spadł z nakrętki i walnąłem głową w błotnik :naughty: Wyprostował się? nie w ten A to jednak nie było to chociaż trochę pożyteczne :gwizdanie: teraz są dwa do wymiany?
krolu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 a zabolało mnie to jak zmieniałam dziś zaciski i mi klucz spadł z nakrętki i walnąłem głową w błotnik :naughty: Wyprostował się? nie w ten A to jednak nie było to chociaż trochę pożyteczne :gwizdanie: teraz są dwa do wymiany? nie na szczęście - chyba ma miękką głowę
gregory Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 klucz spadł z nakrętki i walnąłem głową w błotnik :naughty: A tak dla ścisłości. Pchałeś ten klucz głową?
Rekomendowane odpowiedzi